rafail1994 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Σε έμενα όλα full και παίζει νεράκι πάνω από 35fps
nick#18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Παιδια εχει hardcore mode το παιχνιδι οπως στο πρωτο? μηπως γινει λιγο πιο παιχνιδι...
akpe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Νομίζω επιλέγεις επίπεδο δυσκολίας στην οδήγηση, αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν το no assistance (ή κάπως έτσι) πλησιάζει το hardcore mode του πρώτου. Προσωπικά το έχω παρατήσει, περιμένω την G27 μου για να σκίσω τόσο το TDU2 όσο και το L4S Καταραμένη διανομή της logitech.
liakjim Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Προσωπικά το έχω παρατήσει, περιμένω την G27 μου για να σκίσω τόσο το TDU2... G27 για TDU2??? looool Βάλε άνθρωπε μου το Netkar pro να ευχαριστηθεις οδήγηση !!! Sent from my iPod touch using Tapatalk
UpToDate_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Όποιος πάρει τιμονιέρα για το TDU2 είναι άξιος της μοίρας του! Είχα την momo και περίμενα πόσο καιρό το TDU2.. παράλληλα έπαιζα το TDU1. Μόλις το έπαιξα έφαγε σχεδόν αμέσως delete από το pc & πούλησα και την τιμονιέρα από την ξενέρα.. ευτηχώς που δεν το αγόρασα. fail game
akpe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 G27 για TDU2??? looool Oχι, μόνο για tdu2. Την παίρνω κυρίως για lfs και rfactor. Στο tdu έπαιξα κανένα δεκάλεπτο με τον controller και απλά περιμένω μια ακόμα ευκαιρία με την τιμονιέρα.
nick#18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Νομίζω επιλέγεις επίπεδο δυσκολίας στην οδήγηση, αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν το no assistance (ή κάπως έτσι) πλησιάζει το hardcore mode του πρώτου. Προσωπικά το έχω παρατήσει, περιμένω την G27 μου για να σκίσω τόσο το TDU2 όσο και το L4S Καταραμένη διανομή της logitech. Και που εχω αλαξει το assistance δεν καταλαβα καποια ουσιαστικη διαφορα απλα εχουν υποστροφη και υπερστροφη (που κανεις δεν κανεις αναποδο ιδια σκατα ειναι.. αμα γυρισει γυρισε... δεν φτανει θα ελεγα το hardcore mode του 1 ακομα και με τα υποβοηθηματα ανοικτα... στο 1ο εκανες κανενα driftακι και εβγαινε εδω δεν εχω καταφερει να βγαλω τπτ...
evoracing Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλυσπερα ψαχνω καπιο save για pc απο το Test Drive Unlimited 2 με την Ferrari FXX... αν μπωρει καπιος ή να ανεβασει τον φακελο ή καπιο link... Ευχαριστω
evoracing Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγω εχω ολες τις Ferrari εκτως απο μια που δεν την θημαμε...
gfn85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τί να πω ρε παιδιά... Στο μηχάνημα της υπογραφής μου στα 1920Χ1080 παίζει νεράκι. Δεν σπάει η κίνηση ποτέ, και είμαι και ψείρας σε αυτά. Σε εμένα σπάει ρε γμτ και αναγκάζομαι να το παίζω σε 1280x1024...
Razor88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εχω Ferrari California αν θες εγω εχω 5 σπιτια μαζι με κοτερο αμαξια: pagani zonda cinque, ariel atom v8, 2 ferrari, audi q7, audi r8, mia lotus, ford mustang kai alla.....
Coma_Black Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Mπήκε το πρώτο DLC exploration pack 400mb περίπου αν δεν κάνω λάθος.. 20 νέες αποστολές που κάνεις τον σοφέρ για κάτι νεόπλουτα κωλόπαιδα, 2 νεα αυτοκίνητα wrecks (lancia stratos, dodge charger 1969)και 3D γραφικά. Τα μαγαζιά για μηχανές είναι στα θεμέλια στο παιχνίδι, θα τα βρείτε αν κάνετε βόλτα, λογικά σε λίγες βδομάδες θα βγάλουν το dlc με τις μηχανές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα