Coma_Black Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θα κάνουμε κανα ελληνικό Club ρε παιδιά? Είμαι μέσα με το όνομα ComaBlack δεν ξέρω ακόμα πως μπορώ να μιλάω με τους άλλους σήμερα ήρθε το game απο αγγλία και ψάχνω να βρώ απο που πέρνω το ρημάδι το Aston Martin Vantage pre order ντεμέκ......
pagratios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά το βρήκε μόνο του το gamepad Δεν έχει μηχανές σε αυτό σωστά? Καλό αυτό με τα διπλώματα αλλά πολύ σπαστικό να ελέγχεις το παίχτη μέσα στα δωμάτια με το ποντίκι λες και είναι κανα cs απλά ας άλλαζες επιλογές όπως στο dirt
Coma_Black Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Aston Martin Vantage V12 Carbon Black με την τρίτη αναβάθμιση άλλη μια για να δούμε τα τελικά νούμερα Όσο για το game σε δυο βδομάδες θα βγει το patch που λέγεται ότι θα διορθώσει πολλά προβλήματα για να δούμε. η τελευταία δημιουργία μου τώρα λέω να κάνω το Lancia Integrale με τα κλασικά χρώματα αλλά θέλει υπομονή είναι περίεργο το sticker shop του game.
Voodooman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά κόλλησα... Λίγο η integrale, λίγο η έλλειψη κάποιου άλλου παιχνιδιού, ασχολούμαι αρκετά. Το θετικό είναι ότι ακόμη και τα πιο arcade παιχνίδια έχουν Φυσική που έχει να πει κάτι. Τα αυτοκίνητα πατάνε καλά στο δρόμο, όχι πάνω σε στρώμα αέρα, ανεβοκατεβαίνουν πεζοδρόμια, μπαίνουν στα χωράφια και όλα αυτά με αποδεκτά αληθοφανή τρόπό. Αυτό το κυνήγι σπιτιών, κουρεμάτων, ρούχων κτλ. δεν με τρελαίνει, αλλά έχει και αυτό το γούστο του. Επίσης μου την δίνει το γεγονός ότι πρέπει να ανακαλύψεις τα μαγαζιά, αλλά τέλος πάντων. Τελικά μου άρεσε αρκετά. Δεν κατέβασα βέβαια και τη τιμονιέρα για να παίξω, αλλά με ένα gamepad μια χαρά διασκέδαση είναι.
stratigos24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου αρεσε...ουτε τα γραφικα, ουτε το gameplay του...μπορω να πω οτι τα γραφικα οταν τα ειδα περιμενα να τα εχει κανει καμια sega...χαχχααχχ, ειναι τυπου virtual tennis....οχι οτι δεν βγαζει καλα γραφικα η sega ή οτι το virtual tennis δεν το ευχαριστιεσαι...αλλα οκ για tennis ειναι μια χαρα, αλλα για τετοιο παιχνιδι....οχι! Δεν θα το επαιζα πιστευω...και κατι ακομα, μου φανηκε πολυ σκληρο-ξερο στην οδηγηση....το ειδα με ολα full σε αναλυση 1920χ1080 με gtx480 σε εναν φιλο....το επαιξε μια φορα μαζι οταν το ειδαμε και υστερα...το απεγκατεστησε....αχχα
rafail1994 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις το έβαλα 1)Μέσα από το αυτοκίνητο δεν μπορείς να το οδηγήσεις το αυτοκίνητο από εξω κάτι γίνεται 2)Τα γραφικά είναι σαν τον πρώτο άλλα με λίγο καλυτέρα 3)Ποιο πολύ sims που θυμίζει πάρα παιχνίδι με αυτοκίνητα 4)Ο χειρισμός όπως είπα είναι άθλιος ακόμη και με χειριστήριο Θα το παίζω μόνο και μόνο για να περναει η ώρα
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 To εγκατεστησα και μολις παω να το ανοιξω λεει TDU2 QA v069 has stopped working
explorer21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 To εγκατεστησα και μολις παω να το ανοιξω λεει TDU2 QA v069 has stopped working 'Αν τρέχεις το d3doverrider δοκίμασε να το κλείσεις και μετά ξανατρέξε το παιχνίδι.Τουλάχιστον σε εμένα αυτό έφταιγε και δεν ξεκίναγε...
adi32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ αυτο ηταν το εβαλα στο low και παιζει
nikosl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του UN-OPTIMIZATION. Με ati 4870 + i7 920 δεν παίζει σε καμία ανάλυση με ικανοποιητικό frame rate. Εντωμεταξύ η χρήση cpu είναι στο 20% και της κάρτας γραφικών στο 30% Πάλι καλά που κατέβασα μόνο το "demo" και δεν έκανα το λάθος να το αγοράσω.
Voodooman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τί να πω ρε παιδιά... Στο μηχάνημα της υπογραφής μου στα 1920Χ1080 παίζει νεράκι. Δεν σπάει η κίνηση ποτέ, και είμαι και ψείρας σε αυτά.
DJ_Duker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τί να πω ρε παιδιά... Στο μηχάνημα της υπογραφής μου στα 1920Χ1080 παίζει νεράκι. Δεν σπάει η κίνηση ποτέ, και είμαι και ψείρας σε αυτά. Από ό,τι φαίνεται σε κάποιους τρέχει καλά σε κάποιους όχι, άσχετα από το πισί. Δλδ ακόμα και σε δυνατά συστήματα μπορεί να σέρνεται.
UpToDate_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτό το παιχνιδάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα