PolonosJ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω μια ερωτηση στα καμπριο πως κλεινουμε την οροφη sta controlls ποσ ονομαζεται??
EyeofOne Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω μια ερωτηση στα καμπριο πως κλεινουμε την οροφη sta controlls ποσ ονομαζεται?? πατάς "4" να μπεις στα accessories και μετά "8"...
evoracing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να κανω μια ερωτιση???Εγω εχω μνημη 1GB και οταν εκανα εγκατασταση και μου λεει οτι χρειαζομαι 2GB μνημη γινεται να κανω κατι για να παιξει (εκτος απο το να αγορασω)???
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να κανω μια ερωτιση???Εγω εχω μνημη 1GB και οταν εκανα εγκατασταση και μου λεει οτι χρειαζομαι 2GB μνημη γινεται να κανω κατι για να παιξει (εκτος απο το να αγορασω)??? Το κουτάκι του καφέ είναι στο πάνω ράφι.Δέν το φτάνεις και δέν θα κατέβει μόνο του όσο επίμονα και να το κοιτάς. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον συνειρμό μου...
pagratios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στο sensitivity έχει κάνει μπαρούφα η Eden Games. Ενώ το πας δεξιά (και άρα πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο το τιμόνι) γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κοινώς το πήγα αριστερά για να είναι ευαίσθητο το τιμόνι. Με τέρμα αριστερά το deadzone δεν υπάρχει καθόλου νεκρή ζώνη και είναι ιδανικό για όταν πηγαίνεις μαμιόντας. Εγώ έβαλα ένα μικρό κουτάκι αλλά ίσως το βγάλω πιο μετά. Τις άλλες επιλογές τις άφησα όπως ήταν, αν και χρειάζονται λίγο φτιάξιμο ώστε να είναι καλύτερο το drift-άρισμα. Δεν με χαλάει όμως κι έτσι! αυτό είναι για τιμονιέρα ή γενικά? παιδια να κανω μια ερωτιση???Εγω εχω μνημη 1GB και οταν εκανα εγκατασταση και μου λεει οτι χρειαζομαι 2GB μνημη γινεται να κανω κατι για να παιξει (εκτος απο το να αγορασω)??? Πιστεύεις ότι άμα το αγοράσεις θα παίξει?
kinq1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 παιδια να κανω μια ερωτιση???Εγω εχω μνημη 1GB και οταν εκανα εγκατασταση και μου λεει οτι χρειαζομαι 2GB μνημη γινεται να κανω κατι για να παιξει (εκτος απο το να αγορασω)??? Εγκατέστησε ακόμα ένα γίγα μνήμη και θα είσαι jet. Εκτός από ότι θα τρέχει το παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια που έχεις θα τρέχουν καλύτερα, θα φορτώνουν πιο γρήγορα, και τα windows θα πηγαίνουν καλύτερα.
john2gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 αυτό είναι για τιμονιέρα ή γενικά? Γενικά είναι αλλά τα θεωρώ MUST για όσους έχουν τιμόνι. Η απόκριση των αυτοκινήτων πλέον είναι spot-on και δεν φαίνεται σαν να οδηγάς βάρκα. Τα προβλήματα του TDU2 είναι αλλά που σου την παίζουν περισσότερο κι όχι το handling που επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του χρήστη. Μάπα ρύθμιση σχεδόν ισοδυναμεί με άσχημη οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων (με το γνωστό μότο <<Μα πάει σαν βάρκα η Lambo μου>>)!
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το εβαλα (αυθεντικο κιολας) και με το που μπω στο παιχνιδι η 480, παει full process % kai anigoun ola ta fans tis kai ginete xamos!
Voodooman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Και δεν αναγνωρίζει σωστά to saitek rumblepad P3200, όσους αναλογικούς διακόπτες έχει πάνω του αρνείται να τους δει. Και σιγά μη συνδέσω τιμονιέρα για αυτήν την μπαρούφα...
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Παιδεια και μια ακομα ερωτηση μηπως ξερεται πως βαζω δικη μου μουσικη στο ραδιο??????
stavrakas92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια βλεπω αρκετα αρνητικα σχολια ενω το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.... Βεβαια δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το πρωτο,αλλα ηταν ηδη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδι, με τιμονιερα παντα... Εμενα μου φανηκε οτι εγινε καλυτερο οσο αναφορα το "handling",η αισθηση υποστροφης και υπερστροφης ειναι πολυ καλη...και γενικα ολη η αισθηση της οδηγησης.... Βεβαια δεν το επαιξα αρκετα μιας και δεν εχω τωρα τιμονιερα (Δεν μπορω χωρις απο τοτε που πηρα την G25,και απο τοτε που χαλασε δεν εχω παιξει[εκτος απο το καρarcade NFS:hot pursuit]) και το επαιξα σε εναν φιλο μου,αλλα μου φανηκε πολυ καλο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βάζει καλά scores το IGN με τα παιχνίδια της ΕΑ τελευταία, οπότε κάπου έπρεπε να χώσει το μαχαίρι: http://uk.pc.ign.com/articles/115/1150587p1.html
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Οπως λεει και το review:"I wanted to love Test Drive Unlimited 2. I really did." Δυστηχως δεν.....!
pagratios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 φίλος κι εγώ εχω PS2 gamepad συνδεμένο με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00712 και εχω ενα προγραματάκι το pinnacle game profiler τα περισσότερα παιχνίδια που δοκίμασα το αναγνώρισαν όμως εχει λίγο παίδεμα στο setup (έφαγα αρκετές ώρες) η έκδοση είναι δοκιμαστική για 30 ημέρες,αν βαριέσε τις ρυθμήσεις και τα προγραμματάκια το Χ-ΒΟΧ 360 είναι μονόδρομος τ' ακουμπάς και το παίρνεις. Πως έκανες το pinnacle να λειτουργήσει σωστά?
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά δούλεψε το gamepad, μετά από άπειρες προσπάθειες, οπότε είπα να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία. Έχει και την evoluzione που δεν θυμάμαι να είχα ξαναοδηγήσει. Παρεμπιπτόντως, η integrale θεωρείται πια "classic"; Μα, εγώ την θυμάμαι όταν πρωτοκυκλοφόρησε, μάλλον παραμεγάλωσα... Στο θέμα της οδήγησης, έχω δει και χειρότερα παιχνίδια. Φυσικά είναι arcade, τα αυτοκίνητα (τουλάχιστον της C4 κατηγορίας που έχω παίξει ως τώρα) στρίβουν σαν τρένα, αλλά τουλάχιστον νοιώθουν από πεζοδρόμια και λοιπά εμπόδια. Τα γραφικά δεν λένε και πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω σπασίματα στην κίνηση στα 1920Χ1080. Περίεργο, οι περισσότεροι αναφέρετε προβλήματα, οπότε θα δω μήπως έχω ξεχάσει καμιά ρύθμιση. Γενικά δεν με ενθουσιάζει όλο αυτό το lifestyle μαζί με την οδήγηση, καλό δεν το λες, αλλά δεν είναι και απολύτως για πέταμα. Ρε σεις, δεν μπορώ να ρυθμίσω τον ήχο. Η μουσική ακούγεται υπερβολικά δυνατά και κουκουλώνει τους ήχους της μηχανής, όσο χαμηλά και να έχω το Music volume. Τί φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα