Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ της μόδας έχουν γίνει τώρα τελευταία τα κακογραμμένα παιχνίδια... Eden Games καλωσόρισες στην black list μου...

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να κάνω κάτι για να αναγνωρίσει το gamepad? Είναι χειριστήρια του ps2 και τα έχω συνδεμένα με κάτι σαν hub.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να κάνω κάτι για να αναγνωρίσει το gamepad? Είναι χειριστήρια του ps2 και τα έχω συνδεμένα με κάτι σαν hub.

Ουτε εμενα αναγωνριζε το gamepad.Απλα εγω πηγα και παταγα το κουμπι που ηθελα και ετσι επαιζε μια χαρα.

Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα. Εχω την logitech momo racing force feedback wheel και ενω οταν ξεκινω το παιχνιδι αναβει το κουμπι της αναδρασης και με τα κουμπια μπορω να κινουμαι μεσα στο μενου , οταν παω στα controls και κανω ανιχνευση συσκευης , υπαρχει ως διαθεσιμη επιλογη μονο το keyboard. Καμια βοηθεια πριν φαει σουτ?

Δημοσ.

Αυτο που ειπα παραπανω.Εμενα αναγνωριζε μονο το keyboard και το xbox360 contr.Αλλα εβαλα το αλλο μου gamepad(το οποιο δεν αναγνωριζε) και παταγα τα κουμπια που ηθελα και τα εβρισκε.

Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα. Εχω την logitech momo racing force feedback wheel και ενω οταν ξεκινω το παιχνιδι αναβει το κουμπι της αναδρασης και με τα κουμπια μπορω να κινουμαι μεσα στο μενου , οταν παω στα controls και κανω ανιχνευση συσκευης , υπαρχει ως διαθεσιμη επιλογη μονο το keyboard. Καμια βοηθεια πριν φαει σουτ?

Ότι είπε ο nemesiskp. Δουλεύει κομπλέ η Momo, απλά δεν έχει auto-detect. Επίσης κοίταξε λίγο το sensitivity και το deadzone γιατί αν δεν τα φτιάξεις θα νομίζεις ότι οδηγάς βάρκα ;)

Δημοσ.

Ότι είπε ο nemesiskp. Δουλεύει κομπλέ η Momo, απλά δεν έχει auto-detect. Επίσης κοίταξε λίγο το sensitivity και το deadzone γιατί αν δεν τα φτιάξεις θα νομίζεις ότι οδηγάς βάρκα ;)

Ρίξε ρυθμίσεις sensitivity & deadzone ρε γιάννη για να στρώσω και την δικιά μου..

Δημοσ.

Στο sensitivity έχει κάνει μπαρούφα η Eden Games. Ενώ το πας δεξιά (και άρα πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο το τιμόνι) γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κοινώς το πήγα αριστερά για να είναι ευαίσθητο το τιμόνι. Με τέρμα αριστερά το deadzone δεν υπάρχει καθόλου νεκρή ζώνη και είναι ιδανικό για όταν πηγαίνεις μαμιόντας. Εγώ έβαλα ένα μικρό κουτάκι αλλά ίσως το βγάλω πιο μετά. Τις άλλες επιλογές τις άφησα όπως ήταν, αν και χρειάζονται λίγο φτιάξιμο ώστε να είναι καλύτερο το drift-άρισμα. Δεν με χαλάει όμως κι έτσι!

testdrive22011021018272.jpg

Δημοσ.

παιδια το δοκιμασα κ εγω, σε μενα καλα τρεχει. ολα very high, me anti-alias off, αν και μου φανηκε οτι σε 8x δεν ειχε κ τεραστια διαφορα. σταθερα 45+ fps παντου. η αληθεια ειναι οτι τα γραφικα του ομως δεν δικαιολογουν αυτα τα fps, θα επρεπε να τρεχει με 60+. ειλικρινα παντως δεν εχει κ καμια τεραστια διαφορα στα γραφικα απο το tdu1 που ειναι 4+ ετων παιχνιδι.

Δημοσ.

Οκ , δουλεψε η τιμονιερα. Παρολα αυτα το unistall το εφαγε. Δεν το περιμενα τοσο κακο.

Για να δουμε τωρα. Οκ . netKar PRO_NT.exe -> login -> online race -> formula ks2/suzuka -> join -> απολυτη κ@υλα

Δημοσ.

Και από εμένα άκυρο έφαγε το παιχνίδι.. δεν πρόκειται να το αγοράσω.Δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ.. τσάμπα τα 4 χρόνια που περίμενα...

Βαθμολογίες από εμένα σε σύγκριση με το προηγούμενο με βάση τα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις του παίκτη:

TDU1 / TDU2

Χειρισμός: 8.5/10 / 4.5/10

Γραφικά: 6.5/10 / 7.5/10

Ρεαλιστικότερη απόδοση οχημάτων: 7.5/10 / 8/10

Features: 6/10 / 7.5/10

Μέχρι εδώ για τώρα.Πάντως θα κρατήσω τα χρήματα μου για το καινούριο nfs...

Δημοσ.

φίλος κι εγώ εχω PS2 gamepad συνδεμένο με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00712 και εχω ενα προγραματάκι το pinnacle game profiler τα περισσότερα παιχνίδια που δοκίμασα το αναγνώρισαν όμως εχει λίγο παίδεμα στο setup (έφαγα αρκετές ώρες) η έκδοση είναι δοκιμαστική για 30 ημέρες,αν βαριέσε τις ρυθμήσεις και τα προγραμματάκια το Χ-ΒΟΧ 360 είναι μονόδρομος τ' ακουμπάς και το παίρνεις. ;)

Δημοσ.

Ουτε εμενα αναγωνριζε το gamepad.Απλα εγω πηγα και παταγα το κουμπι που ηθελα και ετσι επαιζε μια χαρα.

και εγώ έτσι πήγα στην αρχή και δεν μπορούσα να επιλέξω τα κουμπιά από το χειριστήριο και μετά είδα για την αναγνώριση αλλά τίποτα

φίλος κι εγώ εχω PS2 gamepad συνδεμένο με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00712 και εχω ενα προγραματάκι το pinnacle game profiler τα περισσότερα παιχνίδια που δοκίμασα το αναγνώρισαν όμως εχει λίγο παίδεμα στο setup (έφαγα αρκετές ώρες) η έκδοση είναι δοκιμαστική για 30 ημέρες,αν βαριέσε τις ρυθμήσεις και τα προγραμματάκια το Χ-ΒΟΧ 360 είναι μονόδρομος τ' ακουμπάς και το παίρνεις. ;)

Τι ακριβώς κάνει αυτό το πρόγραμμα?Γενικά δεν έχω πρόβλημα με το χειριστήριο. Τα τελευταία 3 χρόνια σε αυτό και σε ένα άλλο racing είχα το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...