Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια το αυτοκινητο παει σαν σουρωμενο ή ειναι ιδεα μου; Επισης τι ρυθμισεις βαζετε για την οδηγηση καθως οταν οδηγας απο μεσα και στριβεις η καμερα μενει κολλημενη για λιγο σε αλλη κατευθυνση...

Δημοσ.

Το μόνο που μου την σπάει, είναι ότι δεν υπάρχει πάλι SLI profile. Την τρέλα μου μέσα :mad:. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές επιλογές και ενδέχεται να χώσω τιμονιέρα. Χωρίς assistance το αυτοκίνητο δεν κοντρολάρεται με το πληκτρολόγιο εννοείται. Το sports profile μετράει για το πληκτρολόγιο. Υπάρχει μια ελάχιστη καθυστέρηση, είναι όμως καλύτερη από την καθυστέρηση που υπάρχει στο Need For Speed: Hot Pursuit. Η Lotus πετάει πολλούς κώλους λέμε :D

Δημοσ.

Nομιζω μπαινει ανετα στη λιστα μου με τα χειροτερα παιχνιδια στην ιστορια.Γραφικα 0,ηχος -1,gameplay -3.Τελειο.Ο nikpoth ηθελε και υποστηριξη τιμονιερας!!!Απο οσο ξερω και το Sims 3 δεν υποστηριζει τιμονιερα. :confused:

Δημοσ.

Η Momo Racing μια χαρά μου δουλεύει εμένα πάντως :P. Σε hardcore (sim) mode μου άρεσε η οδήγηση της Lotus πάντως

Όπως και με το πρώτο μέρος, μάλλον τον πούλο θα πάρουν τα SLI/Crossfire συστήματα. Αν είναι πρόβλημα της game engine, μην περιμένετε θαύματα από AMD και Nvidia. Γενικότερα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο optimization του!

Δημοσ.

Nομιζω μπαινει ανετα στη λιστα μου με τα χειροτερα παιχνιδια στην ιστορια.Γραφικα 0,ηχος -1,gameplay -3.Τελειο.Ο nikpoth ηθελε και υποστηριξη τιμονιερας!!!Απο οσο ξερω και το Sims 3 δεν υποστηριζει τιμονιερα. :confused:

χάχα! Έπεσα λέμε! :-D

Formula Force™ EX δεν κάνει κίχ.ούτε καν την αναγνώρισε!

Δημοσ.

ταπα fail το game κριμα γιατι ειχε ωραιο concept αλλα η υλοποιηση ειναι τραγικη...θα μπορουσα να παραβλεψω τα μετρια γραφικα αλλα το handling του ειναι για τα μπαζα και τσιτα scripted,νομιζω οτι το nfs το οποιο το θεωρω εξισου απαραδεκτο προσφερει τα ιδια πραγματα με καλυτερη ποιοτητα.

Δημοσ.

ταπα fail το game κριμα γιατι ειχε ωραιο concept αλλα η υλοποιηση ειναι τραγικη...θα μπορουσα να παραβλεψω τα μετρια γραφικα αλλα το handling του ειναι για τα μπαζα και τσιτα scripted,νομιζω οτι το nfs το οποιο το θεωρω εξισου απαραδεκτο προσφερει τα ιδια πραγματα με καλυτερη ποιοτητα.

Ταπα:

fellos.jpg

ή ταπα:

jordan_block.jpg

:-D :-D

:-D

Δημοσ.

χάχα! Έπεσα λέμε! :-D

Formula Force™ EX δεν κάνει κίχ.ούτε καν την αναγνώρισε!

Μέσα στο game, στα controls όταν πας να κάνεις configure πάτησε το κουμπί που θες να αλλάξεις, περίμενε για το calibration (στο λέει) και μετά πάτα το κουμπί που θέλεις ή στρίψε την τιμονιέρα. Μην περιμένεις δηλαδή auto config ώστε να δουλεύει αυτόματα η τιμονιέρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...