Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε θα βγει και test drive unlimited 2, ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά έμαθα πως θα έχει εναλλαγή μέρας νύχτας, καιρικά φαινόμενα όπως βροχή, καταιγίδα και ομίχλη(πανικός θα γίνει). Επιπλέον αυτοκίνητα off road (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg) και μηχανές enduro και buggies. Θα έχει λασπη, χωματόδρομους, άσφαλτο και ελληνικούς δρόμους με μπαλώματα. Φυσικά θα έχει και online.

Πηγή: http://www.Gamershell.com

Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car companyâ?™s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes.

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερα να αργησει και να το βγαλει επιτυχημενο παρα γρηγορα και βλακεια.Παντως πρεπει να εχει οπωσδηποτε Jap cars:-)

Δημοσ.

To TDU δεν το χώνεψα καθόλου αρχικά, αλλά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου racing όλων των εποχών. Δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί έχει ένα αξιοπρεπές οδηγικό μοντέλο, έναν ρεαλιστικό χάρτη πραγματικού νησιού και δεν είναι φωνακλάδικο και βαβουριάρικο.

Το 2 το περιμένω με φοβερή ανυπομονησία.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα του πρώτου είναι η AI του υπολογιστή με τα αυτοκίνητα να κάνουν κάτι απότομες αλλαγές λωρίδας και όταν αυτό συμβαίνει σε αποστολές μεταφοράς μοντέλων, αυτοκινήτων και ταγαράδων που ο χρόνος είναι χρήμα είναι εκνευριστικό.

Πάντως είναι ένα απο τα καλύτερα racing game μετά το Gran Turismo..

Δημοσ.
Το μόνο πρόβλημα του πρώτου είναι η AI του υπολογιστή με τα αυτοκίνητα να κάνουν κάτι απότομες αλλαγές λωρίδας και όταν αυτό συμβαίνει σε αποστολές μεταφοράς μοντέλων, αυτοκινήτων και ταγαράδων που ο χρόνος είναι χρήμα είναι εκνευριστικό.

Πάντως είναι ένα απο τα καλύτερα racing game μετά το Gran Turismo..

Ακόμη και αυτό το "κενό" στην ΑΙ μου άρεσε! Ίσως γιατί το βρήκα ρεαλιστικό, ιδίως για τα δεδομένα μας στην Ελλάδα.Δεν μπορεί, στα 10 αυτοκίνητα, θα βρεθούν και 2-3 κάφροι που θα αλλάξουν λωρίδα χωρίς φλας...

Τώρα από τις προσθήκες του 2, αυτά που είναι καλοδεχούμενα για εμένα είναι τα περιβαλλοντικά στοιχεία. Ούτε SUVs ήθελα ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο buggies, enduro και χωμάτινες διαδρομές. Μακάρι μόνο να προσέθεταν και 2-3 αγωνιστικές πίστες, τότε θα ήταν το τέλειο. Και είναι το πρώτο παιχνίδι που με "ψήνει" για online!

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΧ έχεις δίκιο για τους Έλληνες οδηγούς.. Κοίτα λογικά κάτι θα κάνουν και για αγωνιστικές πίστες λογικά πολλα απο τα νέα features έγιναν λαμβάνοντας την γνώμη των fans.

Στο πρώτο μπορείτε να με βρείτε με το όνομα Meraell στο online.

Δημοσ.
Ακόμη και αυτό το "κενό" στην ΑΙ μου άρεσε! Ίσως γιατί το βρήκα ρεαλιστικό, ιδίως για τα δεδομένα μας στην Ελλάδα.Δεν μπορεί, στα 10 αυτοκίνητα, θα βρεθούν και 2-3 κάφροι που θα αλλάξουν λωρίδα χωρίς φλας...

Τώρα από τις προσθήκες του 2, αυτά που είναι καλοδεχούμενα για εμένα είναι τα περιβαλλοντικά στοιχεία. Ούτε SUVs ήθελα ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο buggies, enduro και χωμάτινες διαδρομές. Μακάρι μόνο να προσέθεταν και 2-3 αγωνιστικές πίστες, τότε θα ήταν το τέλειο. Και είναι το πρώτο παιχνίδι που με "ψήνει" για online!

Σωστό αυτό, συμφωνώ σε όλα.Και pls, να γίνει λίιιγο πιο simulator.:-)

Δημοσ.
Σωστό αυτό, συμφωνώ σε όλα.Και pls, να γίνει λίιιγο πιο simulator.:-)

Γιατι ρε φιλε σου φανηκε arcade το πρωτο? Δεν θα το ελεγα αυτο:-)

Δημοσ.

Για εμένα το TDU ήταν το πιο arcade simulation ή το πιο simulation arcade, αν προτιμάτε.

Φαντάζομαι ότι ο S2katana δεν το θεωρεί τόσο simulation είναι γιατί είναι κάπως αντιρεαλιστικό. Τα αυτοκίνητα απλά είναι δυσκολοοδήγητα, δεν συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε. Στο TDU δεν μπορείς να μπεις στη στροφή με όσα χλμ θέλεις, το αυτοκίνητο θα βγει απ'την πορεία του. Αλλά θα βγει με έναν άτσαλο τρόπο, ούτε με υποστροφή ούτε με υπερστροφή. Επίσης γλιστράνε πολύ εύκολα πάνω στο δρόμο και δεν πατάνε τόσο καλά στην άσφαλτο, είναι σαν να κινούνται πάνω σε ένα στρώμα αέρα, αν και όχι τόσο έντονα όπως σε άλλα παιχνίδια.

Έτσι κι'αλλιώς στο ρεαλισμό το παιχνίδι είναι έτη φωτός μπροστά από τα πχ NfS, αλλά δεν πλησιάζουν και τα GTR ή το LfS.

Δημοσ.
Για εμένα το TDU ήταν το πιο arcade simulation ή το πιο simulation arcade, αν προτιμάτε.

Φαντάζομαι ότι ο S2katana δεν το θεωρεί τόσο simulation είναι γιατί είναι κάπως αντιρεαλιστικό. Τα αυτοκίνητα απλά είναι δυσκολοοδήγητα, δεν συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε. Στο TDU δεν μπορείς να μπεις στη στροφή με όσα χλμ θέλεις, το αυτοκίνητο θα βγει απ'την πορεία του. Αλλά θα βγει με έναν άτσαλο τρόπο, ούτε με υποστροφή ούτε με υπερστροφή. Επίσης γλιστράνε πολύ εύκολα πάνω στο δρόμο και δεν πατάνε τόσο καλά στην άσφαλτο, είναι σαν να κινούνται πάνω σε ένα στρώμα αέρα, αν και όχι τόσο έντονα όπως σε άλλα παιχνίδια.

Έτσι κι'αλλιώς στο ρεαλισμό το παιχνίδι είναι έτη φωτός μπροστά από τα πχ NfS, αλλά δεν πλησιάζουν και τα GTR ή το LfS.

Απολύτως σωστή η κατηγοριοποίηση που έκανες φίλε μου.

Ομως, στο hardcore mode ήταν πολύ καλύτερο το παιχνίδι.Δεν ξέρω αν το είχες δοκιμάσει.Αν όχι, πες μου να σου στείλω save.:-)

Δημοσ.

Ναι βεβαια και δεν ηταν lfs η grant turismo αλλα κατι αναμεσα σε simulation και arcade αλλα ειναι πολυ ωραιος ο χειρισμος

Δημοσ.

Ομως, στο hardcore mode ήταν πολύ καλύτερο το παιχνίδι.Δεν ξέρω αν το είχες δοκιμάσει.Αν όχι, πες μου να σου στείλω save.:-)

Εχθές το ξεκλέιδωσα. Όντως, γίνεται πολύ καλύτερο!

Τί έρωτας και αυτός, είχα να ασχοληθώ με το παιχνίδι για πάρα πολλούς μήνες και από τότε που το ξαναέπιασα, κόλλησα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...