Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ήχο βιντέου

bj.eirini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol:Hi!έχω πρόβλημα με την εγγραφή βιντεοκασέτας στον υπολογιστή. έχω κάρτα tv pinnacle pctv 310i και το tv center pro της pinnacle.ενώ έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για εγγραφή από βίντεο στον υπολογιστή δεν μου περνάει καθόλου ήχο. ενώ στην προεπισκόπηση του βιντέου κατά τη διάρκεια της εγγραφής έχει ήχο που δεν συγχρονίζετε (ο ήχος είναι πιο αργός από την εικόνα).η κάρτα ήχου που έχω είναι realtek ACʼ97 Audio for Via ® Audio Controller.κ το λογισμικό του υπολογιστή είναι windows vista premium. Τα καλώδια που χρησιμοποιώ είναι:

Νέο WinRAR ZIP archive.zip

Νέο WinRAR ZIP archive (2).zip

Νέο WinRAR ZIP archive (3).zip

Νέο WinRAR ZIP archive (4).zip

Νέο WinRAR ZIP archive (5).zip

Δημοσ.

Η μεσαία υποδοχή είναι out. πράσινη, σωστά; Η είσοδος ήχου είναι το μπλε. Για δοκίμασέ το...:-)

Απορώ πάντως πώς έχεις ήχο στην προεπισκόπηση...

Δημοσ.

ναι είναι out πράσινο...το δοκίμασα αλλά τίποτα μήπως πρέπει από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου να κάνω κάποια ρύθμιση.βασικά έβαλα το καλώδιο και στη ρόζ υποδοχή και στην μπλέ αλλα τίποτα τι γίνεται????στην προεπισκόπηση έχει ήχο αλλα δεν συγχρονίζετε με αυτά που λένε οι ηθοποιοί...thanks a lot!!!!

Δημοσ.

βασικά νομίζω ότι το s-video καλώδιο που χρησιμοποιείς μεταφέρει και τον ήχο. Δοκίμασες να γράψεις χωρίς καθόλου καλώδιο ήχου; (ούτε από το βίντεο, ούτε στην κάρτα)

Δημοσ.

Το βίντεο δεν το συνδέεις με τον αντάπτορα και τα 3 καλώδια(ασπρο,κόκκινο,κίτρινο)?Αν είναι έτσι όπως είπε και ο φίλος lefterman ο ήχος θα μεταδοθεί απο τα υπάρχοντα καλώδια,δηλαδή άσπρο και κόκκινο.

Αλλά αφού ακουγεται ο ήχος στην προεπισκόπηση και μετά καθόλου τότε μάλλον θα φταει κάποια ρύθμιση απο την κάρτα.Για κοίτα τις ρυθμίσεις "audio out" και "audio recording line".

Το ότι ο ήχος ήταν πιο αργός απο την εικόνα μου έχει συμβεί κι εμένα απο κασέτες.

Δημοσ.

θα το κάνω αυτό με τα καλώδια thx a lot....οσο για τισ ρυθμισεις απ' το tv center pro εχω κανει τα παντα αλλα δεν πιανει τιποτα μηπως αν μ λέγατε ακριβώς τι ρυθμισεις κάνετε και το ρύθμιζα και γω σωστα....pleeeeeease help....thanx a lot για τισ αμεσεσ απαντήσεις....

Δημοσ.

παιδιά δεν έπιασε τιποτα μήπως έχει κανείς καμειά ιδέα για το τι γίνετε....please ας απαντήσει καποιος πρέπει να τα φιάξω είναι ζήτημα "ζωής"....

Δημοσ.

ας τα πάρουμε από την αρχή:

συνδέεις αυτόν τον αντάπτορα στο βίντεο

post-53717-12906296792_thumb.jpg

από εκεί ξεκινάς αυτό το καλώδιο

post-53717-129062967934_thumb.jpg

μέχρι την υποδοχή της κάρτας βίντεο ή tv tuner σου.

Επίσης στην κόκκινη και άσπρη υποδοχή του αντάπτορα συνδέεις τα αντίστοιχα βύσματα αυτού

post-53717-129062967933_thumb.jpg

και την άλλη άκρη στο μπλέ (line in) της κάρτας ήχου σου.

Σωστά μέχρι εδώ;

Τσέκαρε τα εξής: στις ρυθμίσεις της κάρταςήχου, έχεις ενεργοποιήσει την εγγραφή από το line in. Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για capturing (δεν το ξέρω καθόλου), έχεις ενεργοποιήσει την εγγραφή ήχου. Επίσης, ίσως καπου υπάρχει επιλογή για το αν ο ήχος ηχογραφηθεί από την κάρτα ήχου ή από την κάρτα τιβι. Η κάρτα tv σου έχει είσοδο ήχου;

Τα δοκίμασες όλα αυτά και δεν γίνεται τίποτα;

Δοκίμασε να κάνεις το capturing με το virtualdub (free). Θα βρεις πιο πολλή βοήθεια με αυτό.

Δημοσ.

ευχαριστό πολύ ναι τα δοκίμασα όλα αλλα τα παραπάνω αλλα τίποτα....η κάρτα μου δεν έχει είσοδο για ήχο (έχς ανεβάσει το πίσω μέρος του υπολογιστή μου η κάρτα τηλεόρασης είναι κάτω κατω) θα δοκιμάσω το virtualdub και θα σου πώ ευχαριστώ πολύ για την αμεσώτατη απάντηση πραγματικά με σώζεις....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν έβαλα το προγραμμα που μου πρότεινες είναι πολύ καλό αλλά παλι τίποτα μπορείς να μ πείς τι ακριβώς ρυθμίζεις για την εγγραφή έτσι ώστε και το βίντεο να μπαίνεί στο υπολογιστη και ο χώρος που πιάνει να είναι λογικός αλλα και φυσικά να περνάει μέσα ήχο....μήπως μπορείς επίσης να μ πείς πώς να τσεκάρω το line in γιατί στα vista όσο ωραία και να νε εγω χάνω τον προσανατολισμό μου και δεν τα λυτουργώ με τόση άνεση όπως στις ρυθμίσεις των xp...(παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα και την χριάζομε οπος δίποτε τν μετατροπή....αργό να απαντήσω αν αυτά που μ λέτε λειτουργουν γιατί γράφω εξετάσεις στο σχολείο και δεν προλαβένω πάντα)ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά....

Δημοσ.

αχ παιδία ας βοηθήσει κάποιος....ας μ πει τις ρυθμίσεις του virtuldub το χρειάζομε είναι μεγάλη ανάγκη....ειμαι απεγνωσμένη πραγματικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...