quito Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 για σας θελω να με βοηθησετε αν γνωριζετε πως μπορω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι που εχω κατεβασει απο το νετ σε μορφη iso. μου εχουν πει να κανω εξαγωγη αλλα δεν εχω καταφερει κατι.μηπω γνριζει κανεις να μου πει??? ευχαριστω!
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 επισης μπορεις απλα να το ανοιξεις με το winrar και να κανεις εγκατασταση
quito Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ναι εχω το power iso αλλα δεν ξερω τι ακριβωσ να κανω για να μπορω να το παιξω.το εχω κανει εξαγωγη στον c αλλα δεν γινετε τιποτα
Nauseas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις extract, άνοιξε το virtual drive manager του PowerISO και θα σου εμφανιστεί κάτω δεξιά στο system tray ένα χρυσό δισκάκι. Δεξί click -->Ορισμός Αριθμού Οδηγών-->1 και μετά ξανά δεξί click και Σύνδεση εικόνας στον δίσκο. Βρές το .iso και πλέον είνα σαν να έχεις το παιχνίδι στο dvd drive (λογικά θα τρέξει το autorun). Όλα αυτά με την προυπόθεση οτι έχεις αυθεντικό το παιχνίδι και το κατέβασες για λόγους backup έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.