Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 blashyrkh+ είπε: Ποιος εισαι εσυ ,να κοροιδεψεις το black metal ? μετα απο χρονια, ακομα πιστευω οτι οι μεταλλαδες εχουν αρκετα κομπλεξ με την μουσικη.
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Toufas είπε: μετα απο χρονια, ακομα πιστευω οτι οι μεταλλαδες εχουν αρκετα κομπλεξ με την μουσικη. :-D:-D:-D Τα σπας!
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 blashyrkh+ είπε: Ποιος εισαι εσυ ,να κοροιδεψεις το black metal ? Σιγα που δεν θα το κοροιδεψω κιολας...κ γω ακουγα καποτε Burzum,Celtic frost,Βathory κτλ(μετα μεγαλωσα βασικα),αλλα πως ειναι κ το πιο γελοιο απο ολα τα ειδη μεταλ(ακομα κ απο το Power),για μενα ισχυει...ειδικα σε λουκ κ γενικοτερη ''σταση ζωης'',απλα γτπ,πολλα γελια...εδω ο αλλος ο ανωμαλος εσφαξε τον Euronymous,κ μερικοι τον καμαρωνουν κιολας,τι λεμε....σορυ κιολας,γνωμη μου...
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τα ..__μαλλια του Varg φιλε κοιτα να μιλας εκει που ξερεις ετσι.Αν τυχον εχεις ακουσει burzum θα καταλαβεις τι εμπνευση κουβαλαγε ο vArg και τι μελωδιες συνεθετε.Μου φαινεται ομως οτι αρκετα καθησα και ασχοληθηκα ,πιο εποικοδομητικη συζητηση θα εκανα με τον τοιχο.Το οτι ακουσες μια φορα και 2 και 10 καποια συγκροτηματα επειδη τα ακουγε ο κολλητος σου η καμια φιλεναδα σου η δεν ξερω και γω δεν σημαινει οτι μπηκες και στο νοημα.Αν καταλαβαιναν οι ανθρωποι καποια πραγματα οπως το τι σημαινει θρησκεια ,καλο και κακο και σκοταδι δεν θα ημασταν τοσο μπανανοφαγοι οσο ειμαστε.Βαρεθηκα. Καναμε και τελειως offtopic το τhread του παλικαριου.
VitamineQ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Απαγορευμένα δεν είναι αλά τουλάχιστον στην ελληνική tv δε τα έχω δει ποτέ (μερικά δε τα έχω δει καν στη tv) ζήτω το youtube Robert Miles - Children Juno Reactor - God Is God kraftwerk - trans europe express Bauhaus - She's in Parties και κάτι που σίγουρα δε θα δούμε στη tv ποτέ
porco_rosso21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 blashyrkh+ είπε: Δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τα ..__μαλλια του Varg φιλε κοιτα να μιλας εκει που ξερεις ετσι.Αν τυχον εχεις ακουσει burzum θα καταλαβεις τι εμπνευση κουβαλαγε ο vArg και τι μελωδιες συνεθετε.Μου φαινεται ομως οτι αρκετα καθησα και ασχοληθηκα ,πιο εποικοδομητικη συζητηση θα εκανα με τον τοιχο.Το οτι ακουσες μια φορα και 2 και 10 καποια συγκροτηματα επειδη τα ακουγε ο κολλητος σου η καμια φιλεναδα σου η δεν ξερω και γω δεν σημαινει οτι μπηκες και στο νοημα.Αν καταλαβαιναν οι ανθρωποι καποια πραγματα οπως το τι σημαινει θρησκεια ,καλο και κακο και σκοταδι δεν θα ημασταν τοσο μπανανοφαγοι οσο ειμαστε.Βαρεθηκα. Καναμε και τελειως offtopic το τhread του παλικαριου. Nαι,γουσταρω BURZUM κ προφανως αναγνωριζω την προσφορα του στο χωρο,ακουω ακομα κ σημερα...κ δεν ακουσα 1-2 φορες επειδη ακουγε φιλος ή γκομενα κ μονο μερικα συγκροτηματα,ακουγα γτ γουσταρα κ δεν εδινα κ λογαριασμο σε κανενα...κ εχω λιωσει με death κατι φεγγαρια πριν,οπωτε ξερω τι λεω,μν νομιζεις...απλα δεν ειμουν ποτε στη φαση,να καθομαι κ να γινομαι κ πιονι στις π@π@ριες του καθε ψυχανωμαλου,που ελεγε στα τραγουδια του...μερικα γ@μανε,επι το πλειστον ομως ειναι γτπ στιχουργικα...τεσπα,χαιρομε παντως π δεν ειμαι ουτε τριχα αυτου του π@π@ρα...σορυ κ για το oftopic Κιολας...
livewire Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εδώ έχουμε να κάνουμε με ατόφιο, καλτ χαρντ ροκ. BEAT THAT!
tax_opari91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αγνωστος Χειμωνας - Αρρωστη εικονα Οχι το αγαπημενο μου αλλα σιγουρα πολυ street και δε κανει για τηλεοραση
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πω πω ανέκαθεν μου την δίναν οι τύποι που επειδή ασχολήθηκαν 5 - 10 - 20 ή και 50 χρόνια με κάτι (είτε αυτό είναι μουσική είτε οτιδήποτε άλλο) πλέον νομίζουν πως έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που το να φέρουν και τους άλλους εκεί είναι αδύνατον. blashyrkh+ είπε: Μου φαινεται ομως οτι αρκετα καθησα και ασχοληθηκα ,πιο εποικοδομητικη συζητηση θα εκανα με τον τοιχο. Τι να πουμε κι εμείς που στην ουσία κάνουμε συζήτηση με τον τοίχο. blashyrkh+ είπε: Το οτι ακουσες μια φορα και 2 και 10 καποια συγκροτηματα επειδη τα ακουγε ο κολλητος σου η καμια φιλεναδα σου η δεν ξερω και γω δεν σημαινει οτι μπηκες και στο νοημα. Θέλω πολύ να μάθω τα στοιχεά που σε καναν να καταλήξεις σε αυτό το πόρισμα. Ή το είπες έτσι μόνο και μόνο για να ανεβάσεις την θέση σου ακόμα ένα επίπεδο? blashyrkh+ είπε: Βαρεθηκα. Εγώ να δεις. Βαρέθηκα αυτούς που κάνουν πως τα ξέρουν όλα και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Και δεν το λέω μόνο σε σε΄να προσωπικά φίλε blashyrkh. Εχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που ξέραν τα πάντα για τα πάντα και οποιαδήποτε προσπάθεια ανθρώπου να πει κάτι διαφορετικό ήταν μάταιη γιατί ... και αυτό το ξέραν ήδη.
assaya Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Rει, χαλαρώστε... Μην κάνουμε τώρα ότι δεν καταλαβαίνουμε... ε, εντάξει, ότι γίνεται γνωστό από hip-hop,rap κ τα λοιπά πλέον απλά έχει να κάνει με βυζιά, δολλάρια, όπλα κ ναρκωτικά κ δν ξέρω τι άλλο. Λογικό δεν είναι να κολλήσει ο blashyrkh?? Αν πού κ πού άκουγε κ κάτι αξιόλογο σε αυτούς τους χώρους μπορεί να είχε άλλη γνώμη... γιατί κ συγχορδίες παίζουν κ αρμονίες καλές κτλ. Απλά κ εγώ δεν θέλω να ακούω ένα χαζό αράπη με όναμα μισό-ευρώ να το παίζει σας μαμάω όλους... Ε, ίδια φάση κ από το black. Θέλει το χρόνο του για να το ακούσεις. Κ υπάρχουν πολλοί ποζεράδες, πάρα πολλοί μαμώ το σπ@@#$τι τους... Οπότε ότι βγαίνει κ σε αυτό έξω είναι π@π@ριές... Μέσα στην σκηνή υπάρχει κάποια ομορφιά κ μαγεία. Κι όσο για αυτό με τα όργανα, ε δεν μπορείς να βγάλεις τα ίδια με όλα τα όργανα... Καλή κ η κιθάρα, αλλά για να βγάλεις ψυχεδέλεια μπορείς να το παίξεις Χενάκης, για post-cyberpunk ή cyberpunk Kraftwerk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.