marantonis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 δεν με απασχολει το χιπ χοπ αφου το αγαπας και ασχολεισαι καλα κανεις.Εγω παντως δεν το θεωρω μουσικη γιατι πολυ απλα αν σου πω να παιξεις χιπ χοπ θα αρχισεις να κανεις περιεργα με το στομα η να "χωνεις " στιχους κλπ. Ενω εγω αν μου πεις να παιξω κατι θα παιζω νοτες .Και η μουσικη ειναι Νοτες._ Καταρχης για να παιχτει η ραπ μουσικη 2 πραγματα ειναι απαραιτητα. Ο Dj που παιζει τη μουσικη και ο Mc (ο ραπερ, ο Ραψωδος στα Ελληνικα) που "ραπαρει", λεει τους στιχους δηλαδη. Ειναι ενα ειδος που ειναι διαφορετικο σ αυτο το θεμα. Γιατι δεν μπορεις να δεχτεις οτι το χιπ χοπ ειναι κατα 80% οι στιχοι? Δεν παυει να ειναι μουσικο ειδος. Ενας απο τους σημαντικότερους λογους που ακουω χιπ χοπ ειναι οτι μπορει να συνδυαστεί με ολα τα ειδη. Θα το ακουσεις μαζι με ροκ, μεταλ, ντισκο, τεκνο, μπλουζ, τσαζ. πχ Και υπαρχουν τραγουδια χιπ χοπ με υπεροχη μουσικη αλλα τεσπα δεν το συνεχιζω.Μπραβο στα παιδια που ποσταραν βιντεο γιατι ειχαμε ξεφυγει απο το θεμα
djapal Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι metal ακουω ,black metal και παιζω εδω και 6 χρονια αυτη τη μουσικη που για να καταλαβει καποιος....Αστο..Δεν σε κατηγορω αλλα μην συγκρινεις τη μουσικη με τα ρυθμικα βρισιδια με στιχους που αγγιζουν τα ορια της βλακειας και της μονοτονιας HEIL BLACK METAL Για να καταλάβω... η black (και η thrash) metal θεωρούνται... μουσικές;;;; Γιατί εγώ κάτι ουρλιαχτά ακούω!!! Από πότε τα ουρλιαχτά θεωρούνται μουσική;
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Για να καταλάβω... η black (και η thrash) metal θεωρούνται... μουσικές;;;; Γιατί εγώ κάτι ουρλιαχτά ακούω!!!Από πότε τα ουρλιαχτά θεωρούνται μουσική; Ας μην βγουμε κι αλλο εξω απο το θεμα. Καθε μουσικη εχει την ιδιαιτερότητα και την ομορφια της.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 και δικιο να ειχε ο μπλασφιρκις, το χασε με το επειχηρημα οτι η μουσικη ειναι μονο με κιθαρα λες και η ηλεκτρονικη μουσικη (εκει ειναι και το hiphop) δεν εχει νοτες η μετρα και σταθμα και hiphop δεν βγαινει πλεον, τουλαχιστον οχι στο κοινο μονο ενα σωρο μαλακιες με νιγκαζ και μπιτσ και τα λεφτα. οπως εσυ ακους γιο γιο και νιγκα και οι αλλοι ειναι εναντιον μας στο hiphop και νταμπαντουμπα στην electronica, ετσι και ο αλλος ακουει ξερατα στο μπλακ μεταλ.
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 και δικιο να ειχε ο μπλασφιρκις,. ποιος να ειχε δικιο?
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 και δικιο να ειχε ο μπλασφιρκις, το χασε με το επειχηρημα οτι η μουσικη ειναι μονο με κιθαραλες και η ηλεκτρονικη μουσικη (εκει ειναι και το hiphop) δεν εχει νοτες η μετρα και σταθμα και hiphop δεν βγαινει πλεον, τουλαχιστον οχι στο κοινο μονο ενα σωρο μαλακιες με νιγκαζ και μπιτσ και τα λεφτα. οπως εσυ ακους γιο γιο και νιγκα και οι αλλοι ειναι εναντιον μας στο hiphop και νταμπαντουμπα στην electronica, ετσι και ο αλλος ακουει ξερατα στο μπλακ μεταλ. Ισως Χιπ Χοπ να μην βγαινει πλεον στο ευρυ κοινο. Υπαρχουν ομως ακομα αρκετα νεα αξιολογα συγκροτήματα και αρκετες καλες δουλειές του 2007,2008 και καποιες που αναμένουμε ακομα. Το χιπ χοπ στην Ελλαδα δεν ειχει πεθανει.
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αλλο ενα αρκετα παλιο, ισως και σπανιο--->
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 οχι και σπανιο ελεος το χανε λιωσει στο mad ποιος να ειχε δικιο? εσυ
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 καλα μεγαλε για να με κρινεις θα πρεπει να βαλεις στο μυαλο σου τι ειναι μουσικη πρωτα.Μουσικη δεν ειναι ενα ματσο αραπηδες η πεντε καταπιεσμενοι μπεμπεδες με φαρδια που λενε αηδιες για ναρκωτικα και οπλα και δεν ξερω εγω τι βλακειες..Απο πισω ακουγονται ηλεκτρονικα μπιτακια και ηχοι που βγαινουν σε μια κονσολα .Μπραβο αυτο ειναι μουσικη ...Μουσικη φιλε ειναι να παιρνεις τη κιθαρα και να γραφεις να βγαζεις την μαγκια σου οχι με το ποσο μεγαλο παντελονι η καπελο φορας αλλα με το να σπας τη κιθαρα σου στα μουτρα του καθε ξεφτιλα που ν0ομιζει οτι με ενα μικροφωνακι βγαζει μουσικη.Ναι metal ακουω ,black metal και παιζω εδω και 6 χρονια αυτη τη μουσικη που για να καταλαβει καποιος....Αστο..Δεν σε κατηγορω αλλα μην συγκρινεις τη μουσικη με τα ρυθμικα βρισιδια με στιχους που αγγιζουν τα ορια της βλακειας και της μονοτονιας HEIL BLACK METAL Kολλημένος μεταλλάς που να υποθέσω σνομπαρει οτιδήποτε ηλεκτρονικό ? Θα σε παραπέμψω σε :Fenriz από Darkthrone και σε Ulver ;PPP
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Kαλα,αν αγγιζουν τα ορια της βλακειας οι στιχοι του χιπ χοπ(γενικευση),τοτε του Βλακ μεταλ τι κανουν????οσο για το Look,ε,τα σχολια περιττευουν,μπροστα σε black metal μπαντα....σορυ κιολας δλδ,κ εγω μεταλ ακουγα-κ ακουω τωρα πλεον αλλα πιο επιλεγμενα πραματα-,αλλα ειχα περασει κ απο την χιπ χοπ-ραπ φαση πιο μικρος,με Public enemy,2pac,κτλ,κ μην τα ισοπεδωνουμε ολα δλδ...να μου πεις για κατι 50cent κ κατι λοιπους γελοιους να πω οκ,αλλα γενικευεις κ δεν ειναι σωστο αυτο...
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 nick[;2159089']Kολλημένος μεταλλάς που να υποθέσω σνομπαρει οτιδήποτε ηλεκτρονικό ? Θα σε παραπέμψω σε :Fenriz από Darkthrone και σε Ulver ;PPP Sunn O))) θα του λεγα εγω
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 nick[;2159089']Kολλημένος μεταλλάς που να υποθέσω σνομπαρει οτιδήποτε ηλεκτρονικό ? Θα σε παραπέμψω σε :Fenriz από Darkthrone και σε Ulver ;PPP εμενα θα παραπεμψεις? hehe
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Kαλα,αν αγγιζουν τα ορια της βλακειας οι στιχοι του χιπ χοπ(γενικευση),τοτε του Βλακ μεταλ τι κανουν????οσο για το Look,ε,τα σχολια . Ποιος εισαι εσυ ,να κοροιδεψεις το black metal ?
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 εμενα θα παραπεμψεις? hehe (Δεν είπα ότι δεν τους ξέρεις ,σίγουρος ήμουν ότι τους ήξερες , για τη σχέση τους με ηλεκτρονική αναφέρομαι ) Δεν μου λες όμως... ο Fenriz έσκαγε σε psychedelic/goa trance parties και έχει βγάλει και 2 album ambient ως Neptune Towers (δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα άλλα δεν είναι αυτό που έχει σημασία) και οι Ulver έχουν κυκλοφορήσει το Perdition City , album με αρκετά references στους Future Sound Of London... Οπότε μπορεί εσυ να μην θεωρείς ξέρω γω την ηλεκτρονική μουσική ως μουσική, αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί μεταλλάδες, και μάλιστα και κάποιοι αρκετά respected , που έχουν διαφορετικές πιο ανοιχτόμυαλος απόψεις... ¬ Open Your Mind - Open Your Ears ¬
soilworker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ρε συ blashyrkh+ μη τα ισοπεδονεις ολα...Δεν ειναι ολα τα χιπχοπ μλκιες...Οπως και ολα τα μεταλ δεν ειναι καλα.Πχ τα black, nile και τετοιες καφριλες δε τα μπορω καθολου παρολο που ειναι νοτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.