Προς το περιεχόμενο

Παλια, σπανια, δυσεύρετα, απαγορευμενα videoclips

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ποσταρουμε εδω links απο videoclips που θεωρουμε σπανια, δυσευρετα απαγορευμένα ή και πολυ παλια.

Θα κανω την αρχη:

Ενα κομμάτι τον Terror x Crew με πολιτικό στίχο που λεει τα πραγματα εξω απο τα δοντια και δε μασάει τα λογια του. Επαιξε ελάχιστες (2 ή 3) φορες στην τηλεόραση γιατι το περιεχόμενο του δεν συνέφερε πολλους. Ο τιτλος του σημαίνει κηδεία. Κυκλοφόρησε με το Αλμπουμ εσσεται ημαρ το 2001. Το εψαχνα αρκετο καιρο και δεν υπηρχε πουθενα στο νετ. Ανέβηκε πρόσφατα απο οτι φαίνεται (πριν ενα μηνα). Σιγουρα αξιζει να ακουσετε

ΥΓ. Μπορείτε να ποσταρετε βιντεο απο καθε μουσικό ειδος, ειτε Ελληνικα ειτε ξενα τραγουδια.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο τιτλος του σημαίνει ταφος.

Ο τίτλος του βασικά σημαίνει "κηδεία".

Απ' το "εξόδιος ακολουθία".

Δημοσ.
Ο τίτλος του βασικά σημαίνει "κηδεία".

Απ' το "εξόδιος ακολουθία".

A, μπερδεύτηκα. Ξοδι ελεγαν τις κηδειες βασιλέων.

Θα το διορθώσω.

Δημοσ.

σιγα το δυσευρετο και απαγορευμενο ρε μεγαλε..Ο,τι ειναι στο youtube και ειδικα αν εχει 1500 views δεν ειναι σπανιο .καθολου σπανιο θα ελεγα..Επισης τι βλάκειες καθεται και λεει αυτος ο χαλβας? Ολοι οι καραγκιοζηδες τα ιδια λενε ,να πανε να μαθουνε κανα γραμμα οι ασχετοι και μετα να μιλανε για την επικαιροτητα.Το hip -hop ειναι για καημενους και υποδουλεμενους .Σκεψου απλα απο που ξεκινησε΄..nice topic though

Δημοσ.
σιγα το δυσευρετο και απαγορευμενο ρε μεγαλε..Ο,τι ειναι στο youtube και ειδικα αν εχει 1500 views δεν ειναι σπανιο .καθολου σπανιο θα ελεγα..Επισης τι βλάκειες καθεται και λεει αυτος ο χαλβας? Ολοι οι καραγκιοζηδες τα ιδια λενε ,να πανε να μαθουνε κανα γραμμα οι ασχετοι και μετα να μιλανε για την επικαιροτητα.Το hip -hop ειναι για καημενους και υποδουλεμενους .Σκεψου απλα απο που ξεκινησε΄..nice topic though

Υπαρχει αρκετο χιπχοπ εκει εξω που απλα ΓΑΜΑΕΙ

- Nick

Δημοσ.

:-):-):-)δε με λες εσυ τι μουσικη ακους?να μαντεψω?βανδη και βισση ε?η μηπως metal?τι ειναι το hip-hop για σενα?going through?συγνωμη για το υφος μου (προς το site,οχι εσενα) αλλα ετσι πρεπει να μιλας οταν μιλανε ετσι...

Δημοσ.
..Το hip -hop ειναι για καημενους και υποδουλεμενους .Σκεψου απλα απο που ξεκινησε΄..

Άρα,η jazz είναι για τους μαύρους,η country για τους rednecks,η flamenco για τους ισπανούς,η punk για τους αναρχικούς άγγλους,κλπ.Οι υπόλοιποι που ακούνε,όμως,γίνονται αυτομάτως κάτι από αυτά,ή δεν έχει νόημα να τα ακούνε γιατί δε μπορούν να τα καταλάβουν? I can't see your point,mate.

Κατα τ'άλλα,συμφωνώ με blashyrkh+ πάνω στον ορισμό του δυσεύρετου (και στο σχόλιο για txc,btw :P ),αλλά το απαγορευμένο κατά τη κυκλοφορία του ας πούμε,και το παλιό,εξακολουθούν να ισχύουν.

Anyway,κάτι περίπου σχετικό,δύο αποσπάσματα απο το πρότζεκτ των Walt Disney/Salvador Dali,το Destino,που ξεκίνησε το 1945 και δημοσιεύτηκε 58 χρόνια μετά

και Django Reinhardt - J'attendrai ,1939

Δημοσ.
:-):-):-)δε με λες εσυ τι μουσικη ακους?να μαντεψω?βανδη και βισση ε?η μηπως metal?τι ειναι το hip-hop για σενα?going through?συγνωμη για το υφος μου (προς το site,οχι εσενα) αλλα ετσι πρεπει να μιλας οταν μιλανε ετσι...

καλα μεγαλε για να με κρινεις θα πρεπει να βαλεις στο μυαλο σου τι ειναι μουσικη πρωτα.Μουσικη δεν ειναι ενα ματσο αραπηδες η πεντε καταπιεσμενοι μπεμπεδες με φαρδια

που λενε αηδιες για ναρκωτικα και οπλα και δεν ξερω εγω τι βλακειες..Απο πισω ακουγονται ηλεκτρονικα μπιτακια και ηχοι που βγαινουν σε μια κονσολα .Μπραβο αυτο ειναι μουσικη ...Μουσικη φιλε ειναι να παιρνεις τη κιθαρα και να γραφεις να βγαζεις την μαγκια σου οχι με το ποσο μεγαλο παντελονι η καπελο φορας αλλα με το να σπας τη κιθαρα σου στα μουτρα του καθε ξεφτιλα που ν0ομιζει οτι με ενα μικροφωνακι βγαζει μουσικη.Ναι metal ακουω ,black metal και παιζω εδω και 6 χρονια αυτη τη μουσικη που για να καταλαβει καποιος....Αστο..Δεν σε κατηγορω αλλα μην συγκρινεις τη μουσικη με τα ρυθμικα βρισιδια με στιχους που αγγιζουν τα ορια της βλακειας και της μονοτονιας

HEIL BLACK METAL :devil:

Δημοσ.

Μακαρι κυριε blashyrkh να ειχαν ολοι στην Ελλαδα την μορφωση του "χαλβα" του Αρτεμη. Την ευχερια λογου, την δημιουργικότητα και τις ικανότητες ενος απο τους μεγαλύτερους Ελληνες καλλιτεχνες. Διαβασε, ακου, μαθε και δες.

Και τι ξερεις εσυ για το Χιπ Χοπ???? Αν δε ξερεις για κατι μη μιλας γιατι η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμάθεια. Το Χιπ Χοπ ξεκινησε απο τον Dj Cool herk το 67 και ειχε αρχικα ως στοχο αρχικα την διασκέδαση και μονο και μετα εξελίχθηκε σε μέσο διαμαρτυρίας αφου ειχε ηδη γινει διασημο. Το Χιπ Χοπ ειναι για καημενους και υποδουλωμένους???? Το χιπ χοπ εκτος απο το γεγονος οτι ποικίλει στην θεματολογια του οχι οπως αλλα είδη, διακρίνεται για την επαναστατικότητα του και εχει ως κυριο στοχο το να περναει μηνυματα, ειτε μηνύματα διαμαρτυρίας. Και θα πεις εσυ οτι ειναι για υποδουλωμένους???? Για ενα απο τα λιγα είδη που δεν μπαίνει σε καλουπια?

Ακου λιγο TXC, FF.C Razastarr, Active Member, Στιχοιμα και μετα ελα να μου πεις για το Χιπ Χοπ κυριε. Γιατι υπαρχουν πτυχες της ζωης που δεν εχει αγγιξει και ασχοληθεί κανενα αλλο ειδος στην Ελλαδα... Θα καταλάβεις οταν θα βρισκόμαστε στο Ξοδι:-)

φιλικά,

marantonis ο Hip Hoper ο καημενος

Δημοσ.
καλα μεγαλε για να με κρινεις θα πρεπει να βαλεις στο μυαλο σου τι ειναι μουσικη πρωτα.Μουσικη δεν ειναι ενα ματσο αραπηδες η πεντε καταπιεσμενοι μπεμπεδες με φαρδια

που λενε αηδιες για ναρκωτικα και οπλα και δεν ξερω εγω τι βλακειες..

HEIL BLACK METAL :devil:

Θα προσπαθήσω σου απαντησω ομορφα και πολιτισμένα.

Καταρχην μονο γιαυτο που ειπες (με bolt) θα επρεπε να ντρεπεσε. Γιατι μιλας και κρίνεις ενω δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα.

Καταρχην εισαι ρατσιστης και αμφιβαλω αν εχεις ακουσει τιποτα αλλο εκτος απο Goin Through και 50 cent.

Κατακρινεις χωρις να μπορεις να κρινεις. Εγω μπορει να μην ξερω πολλα πραγματα για metal. Θα μπορουσα να σου πω ανετα πως ειναι ολοι σατανιστές, ακριβως επειδη δεν γνωρίζω επι τους θεματος. Δεν το εκανα ομως... (ασε που υπαρχουυν αρκετα τραγουδια μεταλ που μου αρεσουν). Και το νοημα των στιχων που εχεις την βλακωδη εντυπωση οτι ειναι καταιγισμός απο υβριστηκες "ριμες", δεν το φτανουν πολλα μουσικα ειδη. Να ξερεις οτι στο Χιπ Χοπ μετρανε κατα 80% οι στιχοι και κατα 20% η μουσικη και ακομα κι αν λατρευω το μπιτ με τα σκρατσαρισματα δεν απορριπτω τον υπεροχο ηχο της ηλεκτρικής κιθαρας.

Συγνωμη αλλα λες βλακειες και σου εχω εξηγήσει το γιατι (οπως εκαναν και οι υπολοιποι).

Δημοσ.

δεν με απασχολει το χιπ χοπ αφου το αγαπας και ασχολεισαι καλα κανεις.Εγω παντως δεν το θεωρω μουσικη γιατι πολυ απλα αν σου πω να παιξεις χιπ χοπ θα αρχισεις να κανεις περιεργα με το στομα η να "χωνεις " στιχους κλπ.:rolleyes: Ενω εγω αν μου πεις να παιξω κατι θα παιζω νοτες .Και η μουσικη ειναι Νοτες._

Δημοσ.
Εγω μπορει να μην ξερω πολλα πραγματα για metal. Θα μπορουσα να σου πω ανετα πως ειναι ολοι σατανιστές.

Δεν βλεπω κατι αρνητικο μεχρι στιγμης μπορεις να πεις οτι θες .

Δημοσ.
Δεν βλεπω κατι αρνητικο μεχρι στιγμης μπορεις να πεις οτι θες .

Δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω.

Εννοω πως οπως ενας που δεν ξερει απο μεταλ μπορει να πει οτι ολοι οι μεταλαδες ειναι σατανιστες, ετσι ενας που δεν ξερει απο χιπ χοπ μπορει να πει πως το τραγουδανε ενα ματσο αληταραδες που βριζουν συνεχως φοροντας φαρδια παντελονια. Δεν ειναι ομως ετσι.

Δημοσ.

Ησυχάστε τρελοροκάδες.

Τώρα θυμήθηκα ένα κομμάτι/κλιπάκι του '96, που είδα πολύ αργότερα σε μια από τις εκπομπές της συμμορίας του Νίβο στο Μαντ. Το ποστάρω γιατί το θεωρώ σπάνιο, μιας και δεν είχα ακούσει ποτέ για τους Blackstreet και το "No Diggity", παρόλο που ήμουν αρκετά ενημερωμένος γύρω από το χιπχοπ και το ραπ εκείνες τις μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...