Προς το περιεχόμενο

Γνωμη σας για τον χειροτερο ISP...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν 1002 εταιριες που προσφερουν πακετα σε προσιτες και ιδιαιτερα ανταγωνιστικες τιμες.

Σαν πρωτη προτιμηση εχω την Forthnet γιατι ποτε ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Ποια εταιρια κατα τη γνωμη σας ειναι αναξιοπιστη και φερει τα περισσοτερα προβληματα συμπεριλαμβανομενου και τα Double Play?

Δημοσ.

Mε λίγα λόγια HOL (HELLAS ON LINE ) ένας φίλος μου περίμενε κάπου 4 μήνες να τον συνδέσουν σε μια double play και αφού είδε και αποείδε ο καημένος ότι δεν τον συνέδεαν τους πάρατησε και πήγε OTE NET και του είπαν πως σε 2 εβδομάδες από τώρα θα του μπει κανονικά το διαδίκτυο.Πάντως αν θες να ψηφίσουμε για τις τρείς πιο άθλιες εταιρείες στο χώρο των επικοινωνιών τότε η δέυτερη θέση πάει στην vivodi και την τρίτη θέση την παίρνει επάξια η ΤΕΛΛΑΣ με την αναίδεια των υπαλλήλων της.

Παιδιά ψηφίστε και σεις για τις πιο άθλιες εταιρείες σε αυτό το χώρο ,μπορείτε.

Δημοσ.

Εγώ βάζω πρώτη την vivodi στο θρόνο της αθλιότητας,αυτά που μου έχουν συμβεί μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα συνέβαιναν.

Δημοσ.

εγω θα ψηφισω μονο αξιοπιστια οχι ταχυτητα ουτε τιμη, αλλα εξυπηρετηση με πιο αργη ταχυτητα και πιο ακριβο ΟΤΕ, διαλεγετε εσεις, εγω αρκετα τραβηξα με τους απατεώνες

Δημοσ.

Εχω συναναστραφει με 2 εταιρειες μονο,τον ΟΤΕ και την Tellas,χειτοτερος isp μακραν η tellas αν και φθηνοτερη!με το που ληξει το συμβολαιο που εχω κανει και εφοσον δεν εχει αλλαξει αυτη η εταιρεια ψαχνω παροχο!!!

Δημοσ.
Mε λίγα λόγια HOL (HELLAS ON LINE )

Διαφωνώ, όχι με το post αλλά με τη λογική αυτού του thread. Εγώ ας πούμε είμαι πολύ ΟΚ με την HOL, η οποία αν και άργησε 2,5 μήνες να με συνδέσει δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα, και πιάνει και τις υποσχόμενες ταχύτητες (το ίδιο ακριβώς και ένας φίλος που μένει αρκετά κοντά μου).

Φυσικά κάποιος άλλος θα βγει και θα πει τον πόνο του με τη HOL και θα έχει και εκείνος δίκιο! Πως θα βγάλει ο άλλος άκρη μετά;;;;

Ίσως θα ήταν καλύτερο αυτό το thread να αφορούσε συγκεκριμένες περιοχές για να ξέρει ο κόσμος για πού μιλάμε.

Δημοσ.

Worst 1η TELEDOME

2η ON

3η TELLAS

4η VIVODI

5η HOL

6η FORTHNET

Best 7η OTE

VIVODI και HOL θα τις εβαζα μαζι στην ιδια θεση μετα την FORTHNET

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι ειναι σχετικα αυτα...οσον αφορα στις ταχυτητες τλχ.τωρα για εξυπηρετηση δεν ξερω...

Δημοσ.

ολοι οι εναλλακτικοι ειναι χαλια οσον αφορα εξυπηρετηση πελατων και αντιμετωπιση προβληματων

Δημοσ.

Εγώ από Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά μόνο με forthnet έχω πάρε-δώσε. Αλλά μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να με συνδέσει στο ιδιόκτητο της (4μήνες)* και οι ταχύτητες καλούτσικες μεν, πολύ μικρότερες από τις υποσχόμενες δε. Τώρα ψάχνομαι για καλύτερο πάροχο που να είναι σε θέση να μου δώσει κάτι παραπάνω σε ταχυτήτα και να απαντούν στο τηλέφωνο, αλλά έχω την εντύπωση ότι όλοι οι ISP ίδιοι είναι.:-(

* Το adslgr.com με διέγραψε από μέλος επειδή διαμαρτηρήθηκα για αυτή την καθυστέρηση:confused:

Δημοσ.
Εγώ βάζω πρώτη την vivodi στο θρόνο της αθλιότητας,αυτά που μου έχουν συμβεί μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα συνέβαιναν.

Απολυτα συμφωνος, ολες, λιγο πολυ, ειναι τα ιδια πραγματα.

ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μακραν σε αθλιοτητα ειναι η vivodi!:devil:

Αυτα που εχουν συμβει σε μενα και σε καποιους φιλους μου

ΟΥΤΕ σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας εχουν γινει!:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...