Προς το περιεχόμενο

Nέο PS2 (τέλη 2008)

tes1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγες ώρες έκανα σχεδόν την ίδια ερώτηση, όπου απάντηση δεν πήρα (εκτός από ορισμένες και σε σας ευχαριστώ γι' αυτό) πάρα μόνο σχόλια για την ερώτηση και όχι για αυτό που ρωτάω.

Αν λοιπόν ήξερα την απάντηση δεν θα ρωτούσα. Νομίζω εδώ, ρωτάμε για να ενημερωθούμε όσοι έχουμε άγνοια σε κάτι - και όχι για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων!

Πρόσφατα λοιπόν, διάβαζα κάπου, πως θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο PS2.

(Στην επίσημη σελίδα PS (US) αναφέρεται πως θα κυκλοφορήσει σύντομα). Γνωρίζει κάποιος παραπάνω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα εάν τα παιχνίδια του παλιού καλού PS2 είναι συμβατά σε αυτό το νέο μοντέλο PS2?

Κάνω την τελευταία ερώτηση, γιατί σε σχετικά site του εξωτερικού και δικά μας γράφουν πως η τιμή του νέου PS2 θα είναι περίπου στα 130e, ώστε να αποτελεί κίνητρο για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν. Από την άλλη όμως δεν διευκρινίζεται εάν και τα παιχνίδια του PS2 μπορούν να "παίξουν" και στο καινούργιο PS2, κάτι που δημιουργεί "ανησυχία" μιας και υπάρχει η άποψη πως, όλο αυτό το κάνει η Sony για να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τις κακές πωλήσεις του PS3, άρα ο συνδυασμός ενός νέου οικονομικού PS2 με παιχνίδια που παίζουν μόνο σε αυτό (δηλαδή νέες αγορές games) θα ξαναβάλει για τα καλά την Sony στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο,ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή (καθαρά και μόνο για gaming, γι' αυτό και άλλωστε απορρίπτω το υπερτιμημένο από κάθε άποψη PS3) το PS2 ή το XBOX 360?

Όποιος ξέρει κάτι πραγματικά και έγκυρα ας απάντηση και τον ευχαριστώ προκαταβολικά, όποιος πάλι δεν ξέρει ας μην κάνει τον κόπο να το παίξει ξερόλας, γιατί είναι πιο βλακώδης συμπεριφορά και από την ίδια μου την ερώτηση.

Δημοσ.

Κοίτα ρε φίλε, δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ουσία της ερώτησης σου. Λες ότι θα βγει μια νέα έκδοση PS2 σωστά; Δηλαδή κάτι σε στυλ slim version 2 ας πούμε... ε γιατί να μην παίζει τα παιχνίδια του PS2; Αφού δεν θα είναι τίποτα διαφορετικό σε σχέση με το αρχικό PS2,... Εάν ήταν διαφορετικό, δεν θα το ονόμαζαν και PS2 σωστά; Έπειτα, δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο... μπόρει να βγάλουν PS3 slim έκδοση... Για μένα, το Xbox 360 είναι καλή επιλογή. Το PS3, όσο να΄ναι θέλει και την HD οθόνη του, για να αποδώσει... εκτός εάν την διαθέτεις, εκεί αλλάζει το θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...