insomnias1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΠΟ VIVODI,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ VIVODI ΟΜΩΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Mystirios Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 A) απο τη vivodi θα σου δώσουν ένα ρούτερ πάνω στο οποίο θα πρέπει να συνδέσεις όσα τηλέφωνα έχεις και κατ επέκταση το συναγερμό πράγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστούν σίγουρα αλλαγές στη καλωδίωση του σπιτιού Β) ακόμα και να καταφέρεις να συνδέσεις με το ρουτεράκι το συναγερμό είναι ιδιαίτερα αμφίβολο το αν θα μπορέσει ο συναγερμός να πραγματοποιήσει κλήση αναλόγως με το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί
Evil_Skullman Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ασχετο απο το θεμα του topic σου. Νομιζω οτι εχεις διαλεξει τη χειροτερη εταιρια.. Εχουν τα περισσοτερα παραπονα απο καθε αλλη + οτι πληρωνεις χωρις να λειτουργουν οι υπηρεσιες που παρεχουν.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν παιξει ο συναγερμος γραψε μου.ειναι voip τηλεφωνια και δνε το βλεπω να παιζει.ο τεχνικος μαλλον καταλαβε και σου ειπε οτι 8α παιξει βαζοντας φιλτρο.
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 εγω που εχω hol τν εχω συνδεσει επανω στο fritz και παιζει κανονικοτατα... ειναι ιδια τεχνολογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.