Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΠΟ VIVODI,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ VIVODI ΟΜΩΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Δημοσ.

A) απο τη vivodi θα σου δώσουν ένα ρούτερ πάνω στο οποίο θα πρέπει να συνδέσεις όσα τηλέφωνα έχεις και κατ επέκταση το συναγερμό πράγμα που σημαίνει οτι θα χρειαστούν σίγουρα αλλαγές στη καλωδίωση του σπιτιού

Β) ακόμα και να καταφέρεις να συνδέσεις με το ρουτεράκι το συναγερμό είναι ιδιαίτερα αμφίβολο το αν θα μπορέσει ο συναγερμός να πραγματοποιήσει κλήση αναλόγως με το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί

Δημοσ.

Ασχετο απο το θεμα του topic σου.

Νομιζω οτι εχεις διαλεξει τη χειροτερη εταιρια..

Εχουν τα περισσοτερα παραπονα απο καθε αλλη + οτι πληρωνεις χωρις να λειτουργουν οι υπηρεσιες που παρεχουν.

Δημοσ.

αν παιξει ο συναγερμος γραψε μου.ειναι voip τηλεφωνια και δνε το βλεπω να παιζει.ο τεχνικος μαλλον καταλαβε και σου ειπε οτι 8α παιξει βαζοντας φιλτρο.

Δημοσ.

εγω που εχω hol τν εχω συνδεσει επανω στο fritz και παιζει κανονικοτατα... ειναι ιδια τεχνολογια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...