george1994 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Exw katevasei to CyberLink PowerVCR II 3.0 Deluxe alla akoma den to exw xrisimopoiisei. Tha ithela merikes gnemes giauto to programma, simfwna me kapoies odigies pou exei, xrisimopoiontas to kaneis, mporei na grapsei programma tilewrasis, eikona kai ixo apo Digital or Alalog soureces se VCD H' DVD poiotita.<p>To exei dokimasei kanenas? ti gnwmi exete?<p>Thanks<p>Giwrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Εμενα μου φαινεται καλυτερο απο τον αμεσο ανταγωνιστη του(WinVcr).Εχει ενα-δυο εργαλεια για τη διoρθωση του αποτελεσματος(παντα real-time).Εξαρταται ομως αμεσα απο την πηγη που τροφοδοτεις.Δηλαδη,αν προκειται για t.v,πρεπει να εχεις αψογη εικονα με προσαρμογη της κεραιας,αν προκειται για video,ΠΑΡΑ πολυ ακριβα καλωδια και οσο το δυνατον πιο κοντα στο computer, καθαρες ταινιες και συχνο καθαρισμα των κεφαλων του,μακρυα απο πηγες αρμονικων(καλωδια μεταφορας ηχου κλπ),πολυ καλη και σταθεροποιημενη τροφοδοσια και προσεγμενες γειωσεις...<p>Ειμαι "καμμενος" απο την αγορα φτηνης καρτας συλληψης,οποτε καλο θα ηταν ,για να μην πεδευτεις με εκ των υστερων διορθωση και ξαναεπεξεργασια του αρχειου σου,να διαθεσεις καποιες δεκαδες χιλ.δρχ παραπανω για καλη καρτα...Υπαρχουν και add-on(κατι εκατονταδες $) οι οποιες εγγυωνται τελειο αποτελεσμα(βλεπε darim),αλλα δεν νομιζω να φτασουμε ως εκει...<p>Κοιτα επισης και τα freware(Virtual Dub,Freevcr,Capttv)....<p>Καλο κουραγιο,αν και εγω βλεπω να τα παραταω και προσανατολιζωμαι στην αποκτηση standalone γραφτηριου,θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1994 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 S' euxaristw file Marios1957.<p>Giwrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.