BluEDr4g0n Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 βαζοντασ το cd και κανοντασ boot from cd μετα μου λεει οτι φορτονει τον πυρηνα linux και μετα μου ανοιγει το λτ και μου λεει να κανω ινσταλ το θεμα ειναι οτι...αφου πατησω να κανω ινσταλ μου βγαζει τισ επιλογεσ αλλα μου τισ βγαζει με τεραστια γραμματα και ειναι σχεδον αδινατο να διαβαστουνε για να ακολουθησω τα βηματα ετσι ωστε να καταλιξω στην εγκατασταση του λτ. πωσ μπορω να μικρινω τα γραμματα δεν μπορω αλλο ειμαι δυο βδομαδεσ αυτη τη δουλεια και θα γυρισω στα windows στο τελοσ και ασ ειναι βλακεια μου... ευχαριστω για την προσοχή σας.
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Κατέβασε το alternate iso κάψτο σε ένα cd μπούταρε από εκεί και κάνε εγκατάσταση σε text mode. Είναι αρκετά εύκολη και δεν θα σε δυσκολέψει. Ποιά κάρτα γραφικών έχεις?
BluEDr4g0n Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ATI Mobility Radeon X1400 θα ειναι οκ λεσ αν το κανο ετσι?? θα δοκιμασω τι εχω να χασω thanx παντωσ ρε φιλος
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Nαι πιστεύω θα είσαι εντάξει. Μετά θα δούμε για να περάσουμε τους driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.