neperios_1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παίδες χαιρετώ το φόρουμ, (it's been a while ) Θέλω να φτιάξω σε excel, ένα forecast πωλήσεων. Δηλαδή να του γράφω το στόχο του μήνα και να μου το σπάει ανά εβδομάδα και ανά πελάτη. Αυτό που δεν ξέρω αν γίνεται όμως είναι όταν προσθέτεις τα αποτελέσματα της 1ης εβδομάδας να προσαρμόζει αυτόματα το τι πωλήσεις θα πρέπει να φέρω στις υπόλοιπες εβδομάδες, ώστε να ξέρω πώς να κινηθώ... Κοκ, να περνάω μετά της 2ης και να μου προσαρμόζει αντίστοιχα της 3ης και της 4ης... Επισυνάπτω και ένα αρχείο που έχω ξεκινήσει... SALES FORECAST.zip
ippo00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δηλαδή αυτό που λες είναι ότι θες να αφαιρείς από τον συνολικό στόχο αυτά που έβγαλες την πρώτη εβδομάδα και μετά να διαιρέσεις το αποτέλεσμα με 3?
neperios_1984 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι, αλλά να το κάνει αυτόματα και μετά όταν του παιρνάς τα δεδομένα της 2ης εβδομάδας αντιστοίχως να προσαρμόζει τι πρέπει να βγάλεις την 3η και την 4η...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.