tes1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αρχικώς, να σας πω το "καλώς σας βρήκα", αφού είναι η πρώτη φορά που γράφω στο insomnia και ελπίζω να μου συγχωρήσετε τυχών λάθη. Πρόσφατα λοιπόν, διάβαζα κάπου, πως θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο PS2. Θα ήθελα να μάθω - απ' όσους γνωρίζουν, κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο και αν έχουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα εάν τα παιχνίδια του παλιού καλού PS2 είναι συμβατά σε αυτό το νέο μοντέλο PS2? Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο,ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή (καθαρά και μόνο για gaming, γι' αυτό και άλλωστε απορρίπτω το υπερτιμημένο από κάθε άποψη PS3) το PS2 ή το XBOX 360?
jowl_tnt Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλός ήρθες. Δε γνωρίζω αν βγαίνει νέο PS2 (αν και δε το νομίζω) αλλά PS2 που να μη παίζει παιχνίδια PS2 είμαι σίγουρος ότι δε θα υπάρξει! Πήγαινε για 360...
jowl_tnt Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αδερφέ εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για NES. Wii εννοείς; Γιατί NES δε σε βλέπω να βρίσκεις εύκολα... Εκτός και αν πας σε καμιά καφετέρια ή Supermarket
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Wii εννοείς;Γιατί NES δε σε βλέπω να βρίσκεις εύκολα... Εκτός και αν πας σε καμιά καφετέρια ή Supermarket Έχει πανσέληνο απόψε; Γιατί δεν την παλεύει κανένας; 3ο βλακοthread στη σειρά... με 3 άτομα γραμμένα σήμερα... Βρε λές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.