gary.. Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Γεια χαρά.. Παιδιά μήπως ξέρετε κανένα προγραμματακι για ubuntu με το οποίο μπορώ να βλέπω ταχύτητες σε adsl και τέτοια??(και για windows κάτι τέτοιο επίσης??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 εάν αναφέρεσαι στο να βλέπεις με πόση ταχύτητα κατεβάζεις η και ανεβάζεις έχω δει διάφορα εργαλειάκια και στο gdesklets(gnome) και στο super karamba(kde) . εγώ πάλι χρησιμοποιώ το conky. βάζω λινκ από μια φωτό να μου πεις αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. στο δεξί μέρος τησ οθόνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gary.. Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Περίπου κάτι τέτοιο. Θα ήθελα κάτι που να μου λέει πχ και πόσα Mbps έχω. Καλό φένεται αυτό πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δες και το Netmonitor screenlet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.