marantonis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ποια τετοια sites ξερετε? Εγω ξερω μονο το rotten.com και κατι αλλα μα εχουν κλείσει... Πειτε λοιπόν.
panagos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Είναι ένα site να δεις πως το λένε... άθλιες εικόνες δεν μπορείς να φανταστείς. Α ναί το βρήκα! Εδώ είναι.
danaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Το forum δεν προσφέρει sick information. Αλλού πήγαινε...
tzoykas Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αμα δε γουσταρεις γιατι απαντας στο θεμα?Εσυ πήγαινε αλλου. Παρτε αλλο ενα http://hjem.get2net.dk/tst/weird/ danaos εγώ πιστεύω ότι καλώς έγινε αυτό το τόπικ. Μπορούμε να βρούμε ποιοί είναι άρρωστοι στο insomnia ... (τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ...) I have two words for you marantonis: seek help (medical, that is)
danaos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Everyone gets what he deserves to... Suit yourself...
johnykim Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ποια τετοια sites ξερετε?Εγω ξερω μονο το rotten.com και κατι αλλα μα εχουν κλείσει... Πειτε λοιπόν. καποιος λόγος θα υπάρχει που έχουν κλεισει..
S2Katana Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Παιδιά, ας μην το κουράζουμε.Στο ιντερνετ, δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχουν ιστότοποι για όλα τα γούστα.
marantonis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Χαχα.Thx παιδια εγω ηξερα μονο το rotten. sadman μαλλον γιναμε 2 οι ανώμαλοι!!! Θελετε να μαθετε τι κανω με αυτες τις φωτογραφίες? Δηλαδη και οσοι εχουν δει τις ταινιες saw, chainsaw massacre και hostel χαρακτηρίζονται sick people hah? Τοτε εσεις αποτελείτε εξαίρεση μεσα στην απεραντη βρωμα και την αρρωστια του κοσμου, συγχαρητήρια. Μερικοι δεν πατε καλα εδω μεσα. Νομιζω πως υπαρξε παλια κι αλλο θεμα παρόμοιο αλλα ειπα να κανω καινουριο γιατι τα περισσοτερα sites που ανεφερα ειχαν κλεισει. Παντως δεν ειχαν ειχε λογοκριθεί το προηγουμενο. Το οτι ζητασα καποια sites που μπορει να επισκεφτώ 3 φορες το χρονο απο περιέργεια ή για να κανω σε καποιον πλακα σημαίνει πως βλεπω και αυνανίζομαι. ΕΛΕΟΣ. Οπως ειπα πριν μαλλον ανήκετε στη μειονότητα των ανθρωπων που δεν ειναι αρρωστημένοι. Get used to it.
Sadman Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δειτε και το elfen lied αμα σας αρεσουνε Και πεφτει πολυ γελιο οταν φτιαχνεις φλασ εφαρμογες που στο τελος πετανε τετοιες εικονες,για να τρομαζεις τον κοσμο. Παντως οκ,εγω δεν το θεωρω ανωμαλια. Καποια τα θεωρουνε αστεια μιας και δεν μπορουνε να φανταστουνε τον εαυτο τους ετσι(οπως εγω),και καποιο το αντιθετο
marantonis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δειτε και το elfen lied αμα σας αρεσουνε Και πεφτει πολυ γελιο οταν φτιαχνεις φλασ εφαρμογες που στο τελος πετανε τετοιες εικονες,για να τρομαζεις τον κοσμο. Παντως οκ,εγω δεν το θεωρω ανωμαλια. Καποια τα θεωρουνε αστεια μιας και δεν μπορουνε να φανταστουνε τον εαυτο τους ετσι(οπως εγω),και καποιο το αντιθετο Καλα αστεια δεν ειναι για μενα τουλαχιστον, αλλα οχι να μας πουνε και ανωμαλους... Ειναι σαν να βριζουν ολο το κοσμο. Ξερεις ποσοι φιλοι, γνωστοι, γονεις (ναι)ΚΑΙ καθηγητές μου εχουν δειξει το rotten.com σαν να ανακάλυψαν την Ιθακη? http://www.shownomercy.com/ Καλο φαίνεται αλλα δε λεει να το δω στις 2παρα 20. Αυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.