Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τί να διαβάσω, ότι δεν καπνίζεις ; Και ;

Εσύ δεν υπερασπίζεσαι το 'δικαιώμα' τους να καπνίζουν σε κλειστούς δημόσιους χώρους;

Ή το κάνεις γιατί είσαι 'αντιεξουσιαστής' ενάντι στον 'κρατικό φασισμό' κλπ κλπ, οπότε άσε τους παθητικούς καπνιστές, μικρά παιδιά, ανθρώπους με προβλήματα υγείας, κλπ, να υποφέρουν αρκεί να είμαστε ενάντια στην κρατική εξουσία και μαζί με τις πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες που μας πουλάνε την νικοτινοπρέζα έτσι; lol, πόσων χρονών είσαι φιλαράκι σοβαρά.:lol:

Δημοσ.
στην εξάρτησή σας και δεύτερον από τα πρόστιμα που θα σας ρίχνει

Νόμιζα ότι είμαι μέσα στο "σας" αλλά μάλλον έχω ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Τον Νοέμβρη θα κλείσω τα 4 - θέλεις να με ρωτήσεις κάτι άλλο, γιατί κοντεύω να τα μπήξω που με απόπειρες και με αυτά τα λυπητερά για τους αρρώστους; :-)

Δημοσ.
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε έτσι;

Shit in - shit out είναι αυτές οι κουβέντες, στην βάση που τις θέτεις. Είχες μεγαλύτερες προσδοκίες; Tough...

Καλό σου βράδυ :-)

Δημοσ.
Εσύ δεν υπερασπίζεσαι το 'δικαιώμα' τους να καπνίζουν σε κλειστούς δημόσιους χώρους;

Ή το κάνεις γιατί είσαι 'αντιεξουσιαστής' ενάντι στον 'κρατικό φασισμό' κλπ κλπ, οπότε άσε τους παθητικούς καπνιστές, μικρά παιδιά, ανθρώπους με προβλήματα υγείας, κλπ, να υποφέρουν αρκεί να είμαστε ενάντια στην κρατική εξουσία και μαζί με τις πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες που μας πουλάνε την νικοτινοπρέζα έτσι;

Γατα εισαι!;) +1000000000

Ολα λυνονται χωρις νόμους, με την αυτορυθμιση και μονο.

Καπνιζεις? Σου λεω εγω με ενοχλει το καπνισμα. Μου λες "Ωωωωχ συγνωμη φιλε μου θα το σβησω αμεσως". Και λυθηκε το προβλημα. Το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

Η κοινωνια βεβαια δεν λειτουργει οπως το μικρο σπιτι στο λιβαδι. Η ουτοπια της ουτοπιας ειναι ο caution.

Δημοσ.
Ψήνεσαι να το γυρίσεις σε μπουζούκια; :P

οχι ρε συ το αναποδο. να αρχισω να πηγαινω σε clubs :P

ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ STATEMENT ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!

εχω διαβασει ενα αλλο καλυτερο. ειναι ομως γενικου ενδιαφεροντος οχι συγκεκριμενα υπερ του καπνισματος. μπορει να χρησιμοποιηθει παντου :P

Never take life seriously. nobody gets out alive anyway

:P

Δημοσ.
Κάνε μια υπομονή και θα δεις πως θα λυθεί τώρα με τον νόμο, ρεαλιστή μου :-)

Μα δεν ειπα οτι θα λυθει.

Αλλα ειναι καλυτερο να εχεις νόμους που αντε τηρουνται στο Χ% τους(Χ>60 λογικα- ελεος δηλαδη τοσο χαλια ειμαστε?:X) παρα να βασιζεσαι στην ανθρωπινη καλοσυνη.

Δημοσ.
Μα δεν ειπα οτι θα λυθει.

Αλλα ειναι καλυτερο να εχεις νόμους που αντε τηρουνται στο Χ% τους(Χ>60 λογικα- ελεος δηλαδη τοσο χαλια ειμαστε?:X) παρα να βασιζεσαι στην ανθρωπινη καλοσυνη.

ΕΕεεε με αυτή την διατύπωση πραγματικά καθίσταται ξεκάθαρο. Δεν θα υπάρξει κοινός τόπος στις απόψεις μας ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

Εγώ νιώθω πολύ πιο ασφαλής και πλήρης με το να επαφίεμαι στην καλοσύνη των ανθρώπων και την διάθεση τους να συνεννοηθούν/συνυπάρξουν - παρά με τον να περιχαρακώνω τις συμπεριφορές με νόμους. Είναι τελείως διαφορετικές αφετηρίες προσέγγισης, εσύ περιγράφεις μια ετερονομία - εγώ μια πιο αυτόνομη θέσμιση. Αυτό είναι όλο...

Δημοσ.

Παιδιά δεν διάβασα όλη την κουβέντα γιατι είναι άπειρες σελίδες.

Λοιπόν, εγώ είμαι χρόνια καπνιστής (6 μέχρι τώρα) και το γουστάρω. Επίσης όταν πίνω το ποτό μου σίγουρα θέλω να κάνω και το τσιγαράκι μου αλλα μου φαίνεται απόλυτα λογικό να μην θέλουν οι μη καπνιστές να μοιρίζουν τον καπνό μου οπότε και δέχομαι το μέτρο χωρίς παράπονα.

Δεν θα πάθουμε τπτ ρε (στους καπνιστές αναφέρομαι)... Ίσα ίσα που όταν θα βγαίνουμε έξω απο το μαγαζί να κάνουμε κανα τσιγάρο θα γνωρίζομαστε και με κανένα κοριτσάκι που θα έχει βγεί έξω για τον ίδιο λόγο. Άσε που όταν θα θέλουμε να κάνουμε πέσιμο, θα λέμε στην κοπελιά που μας έχει γυαλίσει απο την παρέα <<Έρχεσαι να μου κάνεις παρέα για ένα τσιγαράκι;;;>> Άσε που θα κάνουμε και οικονομία...

Θα βρούμε λύσεις ρε, μην αγχώνεστε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...