Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αληθεια πιστευετε οτι θα εφαρμοστει ποτε αυτος ο νομος στην ελλαδα?ειναι απλα ενας νομος οπως ολοι οι αλλοι.ποιοι νομοι εφαρμοζονται???κανενας!!!ο κωλοελληνας δεν καταλαβαινει απο νομους γιαυτο ειναι παντα τελευταιος σε ολα.το κρατος δεν προκειται να ελεγξει τιποτε.η χωρα ειναι διαλυμενη απο ολες τις αποψεις (οικονομικα, ηθικα κλπ) και φυσικα τα οργανα της ειναι ανικανα να εφαρμοσουν οτιδηποτε.

η δικτατορια των καπνιστων θα συνεχιζετε αιωνια.για να φτασουμε εμεις τις αλλες προηγμενες χωρες θελαμε 50 χρονια.τωρα η ψαλιδα εχει μεγαλωσει οποτε παμε στα 100.

ενα μετρο ειναι να παει το πακετο στα 20 ευρω αλλα ποτε δεν θα γινει.εδω την αυξηση του φπα 3,5% την επωμιστηκαν οι περιπτεριουχοι αντι για τις καπνοβιομηχανιες οι οποιες κανουν οτι γουσταρουν!αλλα και να φτασει το πακετο στα 20 ευρω τοτε θα ανθισει το παραεμποριο με λαθραια τσιγαρα.εν ολιγοις δεν υπαρχει φως στο τουνελ για αυτη τη χωρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γνώμη μου είναι ότι αυτή την φορά θα πιάσει το μέτρο.

Την προηγούμενη δεν έπιασε γιατί εκτός του ότι ο νόμος είχε 200

παραθυράκια, δεν υπήρξε και ο παραμικρός έλεγχος/τιμωρία.

Αυτήν την φορά, και έχοντας την γνώση από τα προηγούμενα λάθη,

πιστεύω δεν θα χαριστούν σε κανένα.

Το όλο θέμα είναι να μοιραστούν μετά τον πρώτο χαριστικό μήνα μερικά

πρόστιμα. Ας δει ο μάγκας καπνιστής του τύπου "εδώ είναι Ελλάδα ρε, ας έρθουν

να μου κόψουν εμένα το τσιγαράκι να δεις τι θα γίνει" τον διπλανό του να τρώει

500ρικο πρόστιμο επειδή άναψε τσιγάρο και θα δεις για πότε γίνεται αρνάκι.

Αν βγει βρώμα πως γενικά πλέον υπάρχει έλεγχος, δύσκολα θα το ρισκάρει κάποιος.

Το επιχείρημα "εδώ είναι Ελλάδα, σιγά να μην πιάσει" δεν έχει βάση.

Κάποτε θα πρέπει να γίνει και αυτό. Είναι βήμα προς τα μπρος. Ήδη έχουμε αργήσει πολλά χρόνια, ε μάλλον τώρα ήρθε η ώρα και για αυτό. Δεν γίνεται να φτάσουμε 2050 και ακόμα οι Έλληνες να καπνίζουν παντού και πάντα.

ΑΑααα μπράβο ! Έτσιιι... απαγορεύσεις! Νόμοι! Στολές! :P

...ρε είστε σοβαροί; :-(

οχι καλυτερα μπουρδελοποιηση!

δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες που βαζω και ενα αλλο συνθετικο μπροστα εγω εχουν την ιδια αποψη με σενα.

Ο νόμος για το κλάσιμο ψηφίστηκε;

Μακάρι να υπήρχε κι αυτός

Όποιοι είναι ζώα και δε σέβονται τους γύρω τους θα σεβαστούν το νόμο και την τσέπη τους

Θέλει λεφτά η κυβέρνηση?

1000€ πρόστιμο στους μάγκες με τα τσιγάρα

10000€ πρόστιμο στους μάγκες που καπνίζουν μπροστά στα παιδάκια τους

ΑΑααα μπράβο ! Έτσιιι... απαγορεύσεις! Νόμοι! Στολές! :P

...ρε είστε σοβαροί; :-(

ξερεις τι θα ελεγα εγω?ευγενια, παιδεια, σεβασμος στον συνανθρωπο, πολιτισμος, ισονομια κλπ κλπ κλπ

ξερεις τι θα ελεγα εγω?ευγενια, παιδεια, σεβασμος στον συνανθρωπο, πολιτισμος, ισονομια κλπ κλπ κλπ

...και αυτορύθμιση σε τόσο απλά θέματα ;) Εσύ καλά τα λες... απλά έχουμε γεμίσει μπάτσους. Εθελοντές.

...και αυτορύθμιση σε τόσο απλά θέμα ;) Εσύ καλά τα λες... απλά έχουμε γεμίσει μπάτσους. Εθελοντές.

αυτορυθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ανεκδοτο της ημερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

...και αυτορύθμιση σε τόσο απλά θέμα ;) Εσύ καλά τα λες... απλά έχουμε γεμίσει μπάτσους. Εθελοντές.

μαλλον δεν εχεις παει στο εξωτερικο.το να καταγγειλεις καποιον που καπνιζει σε ενα εστιατοριο που τρως με το διχρονο παιδακι σου ειναι μπατσιλικι?????????????????????????

εκτος αν εισαι 15 χρονων!ηδη αρχισε να μου ανεβαινει η πιεση:mad:

---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ----------

απαλλαξου απ το συνδρομο του ρουφιανου!

Ναι, το να καταγγείλεις πριν ζητήσεις μόνος σου είναι μπατσιλίκι :-)

Και δεν έχω πάει στο εξωτερικό - έχω ζήσει :-)

Test:

Η παρακάτω εικόνα σου φαίνεται όμορφη σαν ηλιοβασίλεμα; Για να ξέρω να μην συνεχίσω...

2020425o0618_P2.jpg

:-)

...και αυτορύθμιση σε τόσο απλά θέματα ;)

αυτορυθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ανεκδοτο του αιωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

...και αυτορύθμιση σε τόσο απλά θέματα ;) Εσύ καλά τα λες... απλά έχουμε γεμίσει μπάτσους. Εθελοντές.

Τι αυτορυθμιση να υπαρχει σε αυτο το θεμα?

Κατσε μεσα σε ενα δωματιο μονος σου και καπνιζε οσο θες.

Βες εξω στην υπαιθρο και καπνιζε οσο θες.

Μεσα σε ενα μαγαζι που θελει να παει ενας μη καπνιστης που δεν θελει να τον δηλητηριασεις, ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ!

Επειδη ομως οι καπνιστες δεν το κανουν αυτο και ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, καλα κανει και βγαινει νόμος ωστε να τους απαγορευει να καπνιζουν! Ετσι!

Σιγα μην αυτορυθμιστουν ολοι οι καπνιστες να μην καπνιζουν αν καποιος δεν τους το απαγορευσει.

Ναι, το να καταγγείλεις πριν ζητήσεις μόνος σου είναι μπατσιλίκι :-)

Και δεν έχω πάει στο εξωτερικό - έχω ζήσει :-)

Test:

Η παρακάτω εικόνα σου φαίνεται όμορφη σαν ηλιοβασίλεμα; Για να ξέρω να μην συνεχίσω...

2020425o0618_P2.jpg

:-)

ασχετη με αυτο που συζηταμε.

αληθεια πες μου ειλικρινα εχεις πει σε καποιον να μη καπνιζει οταν απο πανω του υπαρχει η ταμπελα που το απαγορευει και σου ειπε ενταξει?αν ναι πες μου να παω να τον βρω!ποντιακα ανεκδοτα μας λες?

@Krokodilos

Αυτορύθμιση πάει να πει ότι αν κάποιος καπνίζει δίπλα στο παιδάκι σου - να του πεις "Μην καπνίζεις εδώ ρε φίλε" και αν κριθεί απαραίτητο να το οξύνεις κι 'όλας...

Και όχι να τρέχεις σαν κλαμένος στο μπαμπάκα σου (κράτος) για κάτι τέτοιο... :-)

@suspiria

Θα σε λυπήσω αλλά, ΝΑΙ... εσύ το έχεις δοκιμάσει ή θέλεις πρώτα τον γυαλιστερό νόμο;

αληθεια πες μου ειλικρινα εχεις πει σε καποιον να μη καπνιζει οταν απο πανω του υπαρχει η ταμπελα που το απαγορευει και σου ειπε ενταξει?αν ναι πες μου να παω να τον βρω!ποντιακα ανεκδοτα μας λες?

Άπειρες φορές μου έχουν ζητήσει ευγενικά να σβήσω αν θέλω το τσιγάρο επειδή ενοχλεί για τον α' ή β' λόγο και το έκανα.

Χωρίς καν να βρίσκομαι σε χώρο όπου απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα.

Το περίεργο πού είναι;

Άπειρες φορές μου έχουν ζητήσει ευγενικά να σβήσω αν θέλω το τσιγάρο επειδή ενοχλεί για τον α' ή β' λόγο και το έκανα.

Χωρίς καν να βρίσκομαι σε χώρο όπου απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα.

Το περίεργο πού είναι;

εγω παντως δεν σας πετυχα πουθενα.μου λετε τωρα για την εξαιρεση στο κανονα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...