Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη, αλλά ερώτηξη: Αυτοί - οι όσοι - που σκάσανε τα μαλλιά της κεφαλής τους για διαχωριστικά/εξαερισμούς κτλ, θα πάρουν καμιά αποζημίωση τουλάχιστον, ή θα πάρουν τη μέθοδο των τριών;

Υπάρχουν μαγαζιά που έβαλαν διαχωριστικά; γιατί εγώ δεν έτυχε να δώ κανένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακριβως κανεις δεν το ειχε κανει

Οταν γραφανε στα @@ τους την απαγορευση και γελαγανε και λεγανε στους πελατες καπνιστε μωρε οπου θελετε δεν πειραζει ηταν καλα ?

κατά πάσα πιθανότητα την μέθοδο...

έτσι και αλλιώς ήταν γνωστό ότι το περσινό στάδιο ήταν μεταβατικό και ότι θα πηγαίναμε προς καθολική απαγόρευση...

Όταν λες ήταν γνωστό..?? Εγώ το θεωρώ μεγάλη βλακεία αυτό που κάνουν.. πιο σωστό μου φαίνεται να εφαρμόσουν τα μέτρα που ήδη έχουν ορίσει παρά να ξαναρχίζουν τις ίδιες παπαριές... Κάποιοι έχουν κάνει ενέργειες για να εφαρμόσουν τα μέτρα (κλαμπ κλπ) και τώρα τους γράφουν στα @@ τους.. αυτή τη φορά θα φταίνε αν τους γράψουν αυτοί...??

• Super Moderators

όταν λέω γνωστό εννοώ ότι το είχαν πει ότι θα ερχόταν η καθολική απαγόρευση...

ο τωρινός αντικαπνιστικός νόμος δεν ταιριάζει στον Έλληνα μιας και έχει παραθυράκια...

Δεν πειράζει, σε λίγο δε θα έχουμε λεφτά για τσιγάρα.

Κρίμα που οι αντικαπνιστές δε θα μπορείτε πάλι να ευχαριστηθείτε τον καφέ σας ελεύθερα επειδή δε θα έχετε λεφτά για καφέ!

:P

Δεν πειράζει, σε λίγο δε θα έχουμε λεφτά για τσιγάρα.

Κρίμα που οι αντικαπνιστές δε θα μπορείτε πάλι να ευχαριστηθείτε τον καφέ σας ελεύθερα επειδή δε θα έχετε λεφτά για καφέ!

:P

Μπα έχουμε κάνει οικονομίες από τα τσιγάρα που ΔΕΝ καπνίσαμε από τότε που το κόψαμε :P

Φατάλιτι ξεφατάλιτι, δε ξέρω για όσους είχαν την τύχη να μη καπνίσουν ποτέ, εγώ όσες φορές είπα να το κόψω, κατανάλωνα όλα τα υπόλοιπα σε διπλάσια ποσότητα.

Φαϊ, αλκοόλ, καφέδες, τσίχλες.

:)

Έχω καπνίσει πολλές φορές, σε νυχτερινά μαγαζιά κυρίως... μόνο που δεν ήταν δικά μου τα τσιγάρα, τα φούμαραν άλλοι. Η βρώμα στα ρούχα μου στο τέλος της βραδιάς ήταν όλη δική μου.

Έχω καπνίσει πολλές φορές, σε νυχτερινά μαγαζιά κυρίως... μόνο που δεν ήταν δικά μου τα τσιγάρα, τα φούμαραν άλλοι. Η βρώμα στα ρούχα μου στο τέλος της βραδιάς ήταν όλη δική μου.

χαλαρά ότι ποιο σπαστικό το να αναπνέεις τον καπνό + ότι σε 5' με το ρολόι έχουν μυρίσει τσιγαρίλα μέχρι και οι κάλτσες σου..

Ακομη και σ' αυτο, στο τζαμπα πονηρουλη ετσι; Τουλαχιστον δωστε κανα φραγκο στον καημενο που αγοραζει τα τσιγαρα, πανι με πανι εμειναν ολοι τους. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...