Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε παρατησαν δηλαδη τελικα?:P

[

πώς με ανέχονταν όταν κάπνιζα σαν φουγάρο εννοώ, ακόμα με ανέχονται :lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ----------

εμενα αυτο που με "ενοχλει" ειναι οτι ενω μια καφετερεια επιτρεπει το καπνισμα και το ξερουν οι πελατες,να ερχεται ο χy και να μου κανει παραπονα οτι τους πειραζει ο καπνος.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι οι παρέες καπνιζόντων-μη καπνιζόντων για τα φουγάρα τους φίλους τους πάνε στα μαγαζιά των καπνιζόντων :-D

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε μαγαζί στη θεσσαλονίκη,ένας καπνιστής διαμαρτυρόταν επειδή το δάγκωνε στον εξωτερικό χώρο για να κάνει τσιγάρο κι έκατσε εκεί με τον μη καπνιστή φίλο του,και έλεγε

"Θα πάθω εγώ πνευμονία επειδή βγάζουν μαλακίες νόμους κ δε μπορούμε μέσα;"

Protip : Ανησυχούσε για την πνευμονία

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος...

Καπνιστής φίλος μου στο Νευροκόπι, αρνήθηκε να βγει γυμνός στο μπαλκόνι με -17 βαθμούς και εγώ να τον βρέχω με το λάστιχο.

και έλεγε

"Θα πάθω εγώ πνευμονία επειδή σ έπιασε η μλακια σου και σου ρθε να με βρέξεις με -17;"

• Super Moderators
Δημοσ.
Καπνιστής φίλος μου στο Νευροκόπι, αρνήθηκε να βγει γυμνός στο μπαλκόνι με -17 βαθμούς και εγώ να τον βρέχω με το λάστιχο.

και έλεγε

"Θα πάθω εγώ πνευμονία επειδή σ έπιασε η μλακια σου και σου ρθε να με βρέξεις με -17;"

facepalm.jpg

Δημοσ.

και έλεγε

Καμία σχέση όμως.Ο βλαξ του παραδείγματος καθόταν στα εξωτερικά τραπεζάκια,φορώντας λεπτά ρούχα,κάνοντας τσιγάρο και το μαγαζί έχει τα μισά καλυμμένα με τζάμι για να απαγκιάζει και είχε απλά ψύχρα. Μάλλον δε το 'πιάσες το υπονοούμενο.

Δεν πάει προς τα σένα:

"Εφόσον ρε βλάκα καπνίζεις και κάνεις τον εαυτό σου πιο επιρρεπή σε ασθένειες του αναπνευστικού κ τον καρκίνο,σε ανησυχεί η πνευμονία επειδή κάθεσαι έξω;"

Double_Moutza.jpg

Δημοσ.

ρε μην ανυσηχειτε για την πνευμονια υπαρχει εμβολιο :P:p

σε λιγο οπως το παω θα γινω και γιατρος :-D:-D :P

Δημοσ.

"Εφόσον ρε βλάκα καπνίζεις και κάνεις τον εαυτό σου πιο επιρρεπή σε ασθένειες του αναπνευστικού κ τον καρκίνο,σε ανησυχεί η πνευμονία επειδή κάθεσαι έξω;"

Ναι ρε μαν,είναι απόλυτα λογικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι ρε μαν,είναι απόλυτα λογικό.

ε ναι, ο βρεγμένος ανησυχεί για τη βροχή...

Δημοσ.

Ε ναι ρε επειδή καπνίζει πρέπει να γίνει και χειμερινός κολυμβητής.

Σιγά τι θα πάθει;Μια απλή πνευμονία,αφού καπνίζει και μπορεί να πάθει χειρότερα στα @@ του

• Super Moderators
Δημοσ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΟΤΕ!

δεν θα πεθάνει αν δεν κάνει ένα καταραμένο τσιγάρο, έλεος τα junkies!

αν ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι κακό και τι κακό για την υγεία του τότε είναι μπετόβλακας όχι απλά βλάκας

Δημοσ.
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΟΤΕ!

δεν θα πεθάνει αν δεν κάνει ένα γαμημένο τσιγάρο...

Το ότι ο συγκεκριμένος απο ότι φαίνεται είναι βλάκας τι σχέση έχει με την ανησυχία του για πνευμονία επειδή κάθεται στο κρύο;

Κι εκτός των άλλων,εξάρτηση ξέρουμε τι είναι;

Δημοσ.

ε ναι, η λογική "αφού καπνίζεις και θα πάθεις ό,τι είναι να πάθεις σε κάμποσα χρόνια" δε συνάδει με τη λογική "χέστηκες κι αν αρπάξεις πνευμονία, αφού σε κάμποσα χρόνια θα πάθεις κάτι..."

Είπαμε, ένα κουσούρι κακό οι καπνίζοντες το έχουμε.

όχι και να κρεβατωθούμε (και μη χειρότερα) επειδή το 'χουμε.

Μην τρελαθούμε και τελείως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι ο συγκεκριμένος απο ότι φαίνεται είναι βλάκας τι σχέση έχει με την ανησυχία του για πνευμονία επειδή κάθεται στο κρύο;

Κι εκτός των άλλων,εξάρτηση ξέρουμε τι είναι;

είναι βλάκας ΚΑΙ επικίνδυνος γιατί δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κακό στους γύρω του αλλά και στον εαυτό του

έλα ρε του βάλανε μαχαίρι στο λαιμό να κάνει το πρώτο τσιγάρο ή δεν ήξερε από την αρχή ότι το κάπνισμα έιναι εθιστικό?

τα θέλε και τα πάθε...δεν σημαίνει ότι θα κάτσουν και οι υπόλοιποι να το φάνε στην μάπα επειδή θέλει αυτός να καπνίσει

Δημοσ.
έλα ρε του βάλανε μαχαίρι στο λαιμό να κάνει το πρώτο τσιγάρο ή δεν ήξερε από την αρχή ότι το κάπνισμα έιναι εθιστικό?

τα θέλε και τα πάθε...δεν σημαίνει ότι θα κάτσουν και οι υπόλοιποι να το φάνε στην μάπα επειδή θέλει αυτός να καπνίσει

Ε καλά πως δεν το σκέφτηκα ότι στα 14,15,16 σου κόβει να μην τ αρχίσεις

Δεν το ξερα ότι έχεις τόσο ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα απο μικρός:-(

Για το τα θελε και τα παθε εννοείται ότι διαφωνώ,δεν είναι υπεύθυνος που σε ηλικία 15 ετών του πουλούσε ναρκωτικά το κράτος απο τα περίπτερα.

Για το ότι δεν πρέπει οι άλλοι να τρώνε τον καπνό του στα μούτρα δεν είπα τ αντίθετο,προφανώς και συμφωνώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...