Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως στην δουλειά μου εχει απαγορευτει το κάπνισμα και μεχρι να δημιουργηθεί καπνιστηριο έχουν άδεια όποιοι θέλουν να καπνίσουν να βγαίνουν έξω. Και σκεφτείτε οτι είναι πολυ δυσκολο να έρθει έλεγχος λόγο τοποθεσίας.

Πάντως προσωπικα (αν και δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι), θα το δουλέψω πολύ το τηλέφωνο το χειμώνα. Ειμαι απο αυτους που μου τη σπανε σφόδρα θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία αυτου του λαού που τα έχει όλα γραμμένα στα @@@ του.

Οσο για καποιους που αναρωτήθηκαν για το συνδυασμο Σαββατοβραδου - Ελέγχου, να τους ενημερωσω οτι οι περισσότεροι έλεγχοι τότε γίνονται, ειτε αυτο αφορα υγειονομικό, είτε ικα, είτε ντεσιμπελομετρητές ειτε οτιδηποτε άλλο....Επομένως ας ετοιμαστουν εκει στο τμημα ελέγχων και ας προσλαβουν καμμια 100.000 ατομα γιατι θα χρειαστούν :P.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη έχω δουλέψει σε καφετεριες ως dj να σου πω οτι έχω δει αρκετα ντου. Στα περισσοτερα παριστανουν οι υπαλληλοι τους πελατες και διαφορα τετοια και τη γλυτώνουν αλλα μερικες φορές όχι. Σε μια καφετερια πάντως απο αυτες που δουλευα ειχανε φάει προστιμο για την ενταση της μουσικης (και πολλά αυτόφορα) και σε αυτη που είμαι τώρα φαγανε περισυ 1000€ επειδη δεν είχανε βιβλίο παραπόνων :D. Ε!το κάπνισμα υποθέτω δεν μπορουν να το κρύψουν όπως τους υπαλλήλους επομένως αν δεν γίνει συνναλαγή με τον ελεγκτή θα φάνε λουτσα. Και δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο βλακες οι ελεγκτες και θα τα παρουν γιατι υποθετω οτι το καρφι θα καταλαβει οτι δεν εγινε τπτ και μπορει να το προχωρησει το θέμα καταγγέλοντας οτι ο ελεγχος ήρθε και εφυγε χωρις να κάνει τπτ.

Και στην τελική αν τους καρφώνουν συνεχεια, ακόμα και το λάδωμα στους ελεγκτές δεν τους συμφέρει γιατί στάνταρ θα είναι τουλάχιστον τα μισά του προστίμου.

Δημοσ.
Τα 60 χρόνια είναι ακριβής αριθμός, ή ένα νούμερο για χάρη της κουβέντας ας πούμε;

61 για την ακρίβεια μιάς και από τα 12 κάπνιζε.

Δημοσ.
Εγω να πω κατι αλλο..

Γιαννενα - Πανεπιστημιουπολη - Κυλικεια(ολα)

Ωραια, το απαγορεψαν το καπνισμα σε εσωτερικους χωρους, ΓΙΑΤΙ απαγορεψαν απο ΟΛΑ τα κυλικεια να πουλανε τσιγαρα?Ποια λογικη εχει αυτο?Δεν ειμαστε σχολειο, ενηλικες ανθρωποι ειμαστε ολοι.Με ρωτανε εμενα που μενω εστιες και αναγκαζομαι πλεον να πηγαινω Γιαννενα για να παρω 5-6 πακετα μαζεμενα? :P

Συμβαινει σε κανενα αλλο πανεπιστημιο?

Ναι, στο Καποδιστριακό. Αγνωστο γιατί. Μάλλον για τον ίδιο λόγο που δεν τους επιτρέπουν να πουλάνε μπύρες.

Δημοσ.

Ας το απαγορεψουν παντου τοτε, τι το απαγορευουν μοναχα μεσα στα πανεπιστημια?Κωλοζωα...

Δημοσ.

Θεσσαλονικη παντως καπνιζεις μια χαρα μες στο πολυτεχνιο.στο κυλικειο δεν εχει τυχει να καπνισω ακομη γιατι καθομαστε μεχρι στιγμης εξω,χαλαρα..

Στο κυλικειο της βιβλιοθηκης νομιζω την πρωτη βδομαδα του ιουλιου που ειχαμε ακομα εξεταστικη δεν καπνιζες μεσα.αλλα τωρα πια ντουμανι.παντως για καποιο φιλο που ειπε οτι δεν εχει δει μαγαζι να απαγορευεται το καπνισμα μεσα στην Θεσσ,υπαρχουν και τετοια.Εκτος απο γκουντις και πιτσα χατ π μου εχουν απαγορευσει (κα καλα κανουν στην τελικη,γιατι να μυριζει τον καπνο μου οσο τρωει ο αλλος) στην πριγκηπο (ενα μαγαζι) που πηγα προσφατα απαγορευοταν μεσα..φανταζομια βεβαια τ περισσοτερα γραμμενο τον εχουν τον νομο.αυτα.

Δημοσ.

Εγώ πριν λίγες μέρες που πήγα στο γκάζι και συγκεκριμένα στο Hoxton κάπνιζαν και πελάτες και οι υπάλληλοι, κρίμα που δεν είχα το νούμερο 1142 εύκαιρο να τους κάνω μια ωραία καταγγελία :)

Γνωρίζει κάποιος αν χρεώνεσαι όταν καλείς το νούμερο αυτό?

Υ.Γ. και αυτό που λένε ότι ο πρώην καπνίστης είναι ο χειρότερος αντι-καπνιστής ισχύει και με το παραπάνω, το έχω κόψει μόλις 2 βδομάδες και με ενοχλεί αφάνταστα ο καπνός τώρα, απορώ πως με ανέχονταν τόσο καιρό οι φίλοι μου που δεν καπνίζουν :P

Δημοσ.

Είναι απογοητευτική η εξέλιξη. Τσιγάρο παντού. Και το χειρότερο είναι ότι η πλειονότητα των καπνιστών το λέει και χαίρεται. "Ποια απαγόρευση; χοχοχο"...

Δημοσ.

Οταν σε λιγους μηνες μπει για τα καλα ο χειμωνας, οι καφετεριες μαζεψουν απεξω τις καρεκλες, και ολοι θα ειναι αναγκαστικα μεσα σε κλειστο χωρο, εκει θα δεις πως θα ισχυσει το μετρο και με το παραπανω.

Επειδη δε νομιζω κανενας μη καπνιστης να ανεχτει 5 ατομα να κανουν εναν χωρο τεκε, και μαλιστα την στιγμη που ο απαγορευτικος νομος ειναι με το μερος τους.

Τωρα ειναι ακομα χαλαρα τα μετρα γιατι ζεστη κανει, εχεις επιλογες να κατσεις εξω, δε μπαινεις στη διαδικασια να καταγγειλεις.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος θα ήταν το πρόστιμο του ιδιοκτήτη να το τσεπώνει το κράτος και το πρόστιμο του καπνιστή να το τσεπώνει ο καταγγέλλων.

Δραματική πτώση του καρκίνου του πνεύμονα ως το 2020.

Δημοσ.
Νομίζω πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος θα ήταν το πρόστιμο του ιδιοκτήτη να το τσεπώνει το κράτος και το πρόστιμο του καπνιστή να το τσεπώνει ο καταγγέλλων.

Είσαι ορθολογιστής :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Lucifer for Prime Minister...

Δημοσ.

θα ξεκρεμασουν πολλοι την μαυρη κουκουλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...