Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Οι ιδιοκτήτες θα υποχρεώνονται να διαθέτουν ειδικούς χώρους για τους καπνιστές, πλήρως διαχωρισμένους από τους υπόλοιπους. Όσοι δεν συμμορφώνονται, θα πληρώνουν πρόστιμο 3.000 ευρώ.

«Καμπάνα» 300 ευρώ θα επιβάλεται στους «θεριακλήδες» που καπνίζουν σε «απαγορευμένες ζώνες»."

Έχουν πέσει πρόστιμα μέχρι στιγμής ή τίποτα;

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν τύχει να δω κανέναν μη καπνιστή να κάθεται στα πέριξ, μη φοβάσαι, θα τον γεμίσω σεβασμό. Δεν είναι κάτι που περίμενα κάποιον νόμο για να το κάνω.

Δημοσ.

Ακούστε και ένα καλό...

Σε γνωστή αλυσίδα super markets (αν δεν κάνω λάθος) ο υπεύθυνος προσωπικού τοποθέτησε την 1η Ιουλίου ένα τετράδιο σε κάποιο σημείο του κατάστηματος και επέβαλε στους καπνιστές που ήθελαν διάλειμμα για τσιγάρο, να περνάνε μια βόλτα απ' το τετράδιο, να σημειώνουν όνομα, ώρα εξόδου και αιτία (πάω για τσιγάρο). Κατά την είσοδο τους πάλι στο κατάστημα να ξανά σημειώνουν την ώρα που μπήκαν. Λογικά το έπαιρνε μετά αυτός και έβλεπε ποιός καθυστέρησε λιγάκι παραπάνω ή ποιός άναψε και δεύτερο ας πούμε. FAIL? Δηλαδή τι ρε παιδιά; Έκανε check στο εφοδόχαρτο του στρατοπέδου; Πολύ στρατιωτική μαλακία μου θυμίζει αυτό το πράγμα. :rolleyes:

Δημοσ.
Όχι καπνίζουμε κανονικά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Μάλιστα...

παραμένει κανονικά 100% μπανανία δηλαδή...

κρίμα...

Δημοσ.

Εγώ μάλλον ζω αλλού, γιατί και στη δουλειά μου πλέον βγαίνουμε έξω και καπνίζουμε αλλά και στα καφέ που πηγαίνω οι καπνιστές κάθονται έξω. Δεν έχω πετύχει κάποιον να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο. Εκτός από καφέ που είναι μικρά και τα χουν κάνει καπνιστών φυσικά.

Edit: Και στο κομμωτήριο που πήγα τις προάλλες, οι κοπέλες ή έβγαιναν έξω ή πήγαιναν στην αποθηκούλα πίσω. Κανένας δεν κάπνισε μέσα - σημειωτέον, και πελάτισσα που ρώτησε είπαν ότι θα πρεπε να βγει έξω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ μάλλον ζω αλλού

Σίγουρα..στην επαρχία που είμαι...χαλαροί ρυθμοί...κάποιοι δεν γνωρίζουν καν τον νόμο...οι καφετέριες άδειες κλπ. Τώρα για δουλειές, υπηρεσίες κλπ, λογικά απαγορεύτηκε, αλλά εγώ στη δουλειά μου δεν καπνίζω. Όχι επειδή απαγορεύεται, επειδή δεν προλαβαίνω. =ρ

Επεξ/σία από slygeo87
Δημοσ.
Σίγουρα..επαρχία...χαλαροί ρυθμοί...κάποιοι δεν γνωρίζουν καν τον νόμο...οι καφετέριες άδειες κλπ.

θεσσαλονίκη γράφει...

και λέει ότι ο νόμος εφαρμόζεται (τουλάχιστον στη δουλειά της), οπότε πως και δε τον γνωρίζουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...