Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tήν πιό έντονη οσμή την έχει η πίπα, μπορεί να είναι αρκετά αρωματική αλλά πολλοί δέν την αντέχουν. Το πούρο έχει πραγματικά βρώμικη οσμή ξεπερνάει κατα πολύ το τσιγάρο.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαυτο ο Κωστας πιανει τη μυτη του?

Πουρο και τσιμπουκι μπορουν να βρωμισουν ανετα και ανοικτο χωρο σε ακτινα 15μ

Ειχα κι εγω ενα παππου που εκανε τσιμπουκια...

1)

Όχι, όχι και όχι! Μα πώς είναι δυνατόν να θεωρείς ότι είναι το ίδιο; Αν έχεις δοκιμάσει και δεν αντιλήφθηκες διαφορά, τότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Και τα super markets τα περνάνε γενέες δεκατέσσερεις αυτά που παίρνουν από τους θείους, ώστε να είναι ακριβώς πανομοιότυπα σε γεύση και σε άρωμα, κι αν αυτό που μένει στο τέλος λέγεται κρασί εγώ πάω πάσο :-)

2)

Ναι. Εδώ να πω ότι είναι σαν να μεγάλωσες χρόνια μυρίζοντας καυσαέριο και όταν μυρίζεις την παπαρούνα σου βρωμάει; Φυσικά και σου αρέσει πιο πολύ της Έβγα γιατί είναι νερόγαλο, επεξεργασμένο με ουσίες για να το κάνουν πιο εύγεστο και να του αφαιρέσουν την όποια μυρωδιά, καθώς και με συντηρητικά προκειμένου να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που πίνεις από το ζώο όμως είναι γάλα, και το καταλαβαίνεις από την πυκνότητα και τη γεύση του, κι αυτό είναι που έχει τα όποια θρεπτικά συστατικά παρέχει το γάλα, όχι το άλλο το νεράκι του Θεού...

Οτιδήποτε άλλο σε παρακαλώ στείλε Pm, είμαστε τελείως εκτός θέματος. Μιλάμε για το τσιγάρο.Για το οποίο έχω να πω την εξής σημερινή εμπειρία. Είμαστε παρκαρισμένοι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Καθώς περιμένουμε το φανάρι να περάσουμε απέναντι να πάμε στο αμάξι, σταματάει ένας ταξιτζής (νομίζω χωρίς πελάτη) και δίπλα του ένας άλλος, ο οποίος και του λέει "Φιλαράκι; Τσιγαράκι έχεις;".

Ο ταξιτζής κάνει να προτείνει από το παράθυρο τα τσιγάρα. Κι ο άλλος "Καπνίζουμε ε; ΤΑΕ τάδε νούμερο φιλαράκι"(είπε το νούμερο, δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) και καθώς έφυγε τον είδαμε να παίρνει τηλέφωνο - υποθέτω στην γραμμή καταγγελίας.

Ακούω σχόλια...

Ολα τα κρασια, και του θειου σου και των super markets με τον ιδιο τροπο γινονται. Μπορει να συμβει μαλιστα το κρασι της βιομηχανικης παραγωγης να ειναι καλύτερο απ αυτο που φτιαχνει καποιος μόνος του.

Οπως ειπα εγω δεν επικεντρωνω στη γευση και στο αρωμα αλλα στη θεραπευτικη ιδιοτητα του(ενα ποτηρι κοκκινο κρασι την ημερα ανεβαζει τη καλη χοληστερινη).

Οσο για το γαλα, σου λεω και παλι οτι αν το πιεις κατευθειαν απο το ζωντανο εχει απαισια γευση. Συντηρητικα δεν βαζουν γιατι εχει ημερ/νια ληξης λιγες μερες. Για το φρεσκο παστεριωμενο μιλαμε, εννοειται. Καλυτερα να παστεριωνεις (βραζεις)πρωτα το γαλα ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι ασφαλες.

PM γιαυτο το θεμα δεν στελνω γιατι οπως τοποθετηθηκες δημοσια, δημοσια ειναι και η απαντηση μου.

Οσο για τον ταξιτζη, αν απλως του κανεις μια τηλεφωνικη καταγγελια με το νουμερο του, δεν θα γινει τιποτα. Θα το αρνηθει.

Επεξ/σία από screenshot
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ειχα κι εγω ενα παππου που εκανε τσιμπουκια...

αυτό δεν ακούστηκε καλά :o

Δημοσ.

Οσο για τον ταξιτζη, αν απλως του κανεις μια τηλεφωνικη καταγγελια με το νουμερο του, δεν θα γινει τιποτα. Θα το αρνηθει.

Για το θέμα περί γάλακτος και κρασιού συνεχίζω να διαφωνώ, αλλά από τα λίγα που έχω καταλάβει δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσω. Δέχομαι το να διαφωνείς, δέξου το να διαφωνώ και λήγει εδώ για να μη μας διώξουν κλωτσηδόν από το topic.

Για τον ταξιτζή, δεν ξέρω πώς μπορεί να καταλήξει ή αν έγινε πλάκα απλώς όπως ανέφερε άλλος φίλος. Πάντως το να το αρνηθεί δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι, καθότι πρακτικά δεν ξέρω αν μπορούν να ελέγξουν αυτοστιγμεί όλες τις καταγγελίες, ώστε να διαπιστώσουν το κατά πόσον είναι αληθινές. Αλλά αν μπορείς με μια απλή άρνηση να καθαρίσεις, (όταν μιλάμε για περιπτώσεις όπως των ταξί, που δεν μπορεί ο άλλος να τον βρει και να τον πιάσει επ'αυτοφόρω με το τσιγάρο στο στόμα) τότε τι νόημα θα έχει το να καταγγείλεις;

Δημοσ.

Eννοειται oτι δεχομαι να διαφωνεις, σου δοθηκε ποτέ η εντυπωση οτι δεν θα το δεχομουν?:-)

Βεβαια δεν εχει γινει σαφες που ακριβως διαφωνεις.

Θεωρεις οτι το κρασι/γαλα που κανει καποιος παραγωγος εχει περισσοτερη θρεπτικη αξια απ αυτο που υπαρχει στο ραφι του super market?

Δημοσ.
Eννοειται oτι δεχομαι να διαφωνεις, σου δοθηκε ποτέ η εντυπωση οτι δεν θα το δεχομουν?:-)

Θεωρεις οτι το κρασι/γαλα που κανει καποιος παραγωγος εχει περισσοτερη θρεπτικη αξια απ αυτο που υπαρχει στο ραφι του super market?

Εσυ θεωρεις οτι το ελαιολαδο στο ραφι ειναι καλυτερο απο αυτο που βγαζεις απο τις ελιες σου στο χωριο?

Δημοσ.

Ναι. Εδώ να πω ότι είναι σαν να μεγάλωσες χρόνια μυρίζοντας καυσαέριο και όταν μυρίζεις την παπαρούνα σου βρωμάει; Φυσικά και σου αρέσει πιο πολύ της Έβγα γιατί είναι νερόγαλο, επεξεργασμένο με ουσίες για να το κάνουν πιο εύγεστο και να του αφαιρέσουν την όποια μυρωδιά, καθώς και με συντηρητικά προκειμένου να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που πίνεις από το ζώο όμως είναι γάλα, και το καταλαβαίνεις από την πυκνότητα και τη γεύση του, κι αυτό είναι που έχει τα όποια θρεπτικά συστατικά παρέχει το γάλα, όχι το άλλο το νεράκι του Θεού...

Βλακειες. Μετα την απλη και συνηθισμενη παστεριωση το γαλα μπορει να διατηρηθει 2-3 εβδομαδες χωρις συντηρητικα. Οποτε δεν βλεπω τον λογο για την υπαρξη συντηρητικων και μιας και δεν προβλεπεται κατι τετοιο δεν δικαιολογειται αυτο που ειπες.

Επισης το αγελαδινο γαλα εχει περιπου 3.6 % λιπαρα. Σε αντιθεση με αυτο που πουλανε στα σουπερ μαρκετ που ειναι συνηθως πιο αραιο σε λιπαρα.

Επισης το αγελαδινο(καθως και αλλων ζωων) γαλα κανει κακο(οχι μεγαλο ειναι η αληθεια) ετσι και αλλιως. Ο ανθρωπος πρεπει να πινει μονο ανθρωπινο γαλα, αλλα επειδη αυτο δεν ειναι και ευκολο πρεπει να αναζητει απο αλλου(και οχι απο πηγες αγελαδινου/προβατισιου/κατσικισιου κλπ γαλακτος) πηγες ασβεστιου.

Απο τους ξηρους καρπους φυσικα, απο διαφορα ψαρια(οι σαρδελες πχ εχουν πολυ), απο συκα(κυριως ξερα), απο φασολακια, κουκια, κλπ, καθως και διαφορες αλλες τροφες.

Δημοσ.
Επισης το αγελαδινο(καθως και αλλων ζωων) γαλα κανει κακο(οχι μεγαλο ειναι η αληθεια) ετσι και αλλιως. Ο ανθρωπος πρεπει να πινει μονο ανθρωπινο γαλα..

wtf!!!:shock:

Ζητείται επειγόντως έγκυα στα κυβικά των από κάτω..

Μην καταστρέφουμε και τον οργανισμό μας τόσα χρόνια αγελαδινό έχουμε ήδη κάνει ζημιά!:lol:

27031_f496.jpg

christina_mc2.jpg

14hq3000x0400x500.jpeg

xin_0610032515165322661334.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοεί αν το πιεις χωρίς να έχει φάει επεξεργασία και έτσι...

Δημοσ.

To κρασί μπορεί όχι, αλλά το γάλα σίγουρα :)

Αν σκεφτείς ότι οι βιομηχανίες το παράγουν από γάλα σε σκόνη ή από αγνώστου προελεύσεως, ή από αγελάδες που τρώνε όλη μέρα ποιος ξέρει τι.

Τουλάχιστον τις οικόσιτες ξέρεις τι τις ταΐζεις και γενικά σίγουρα απολαμβάνεις καλύτερη ποιότητα... δε νομίζω να χωράει αμφιβολία. Το ίδιο και με τα κοτόπουλα που τρως, τα λαχανικά και 1002 άλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μείνετε στο θέμα. Αν θέλετε να συζητήσετε γάλατα, τυριά και μυτζήθρες, ανοίξτε νέο topic.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Aν δεν έγινε σαφές, δεν υπάρχει και λόγος να γίνει πλέον, βρισκόμαστε σε topic για το τσιγάρο. Λήξις, όπως είπε και ο admin.

Βλακειες. Μετα την απλη και συνηθισμενη παστεριωση το γαλα μπορει να διατηρηθει 2-3 εβδομαδες χωρις συντηρητικα. Οποτε δεν βλεπω τον λογο για την υπαρξη συντηρητικων και μιας και δεν προβλεπεται κατι τετοιο δεν δικαιολογειται αυτο που ειπες.

Επισης το αγελαδινο γαλα εχει περιπου 3.6 % λιπαρα. Σε αντιθεση με αυτο που πουλανε στα σουπερ μαρκετ που ειναι συνηθως πιο αραιο σε λιπαρα.

Επισης το αγελαδινο(καθως και αλλων ζωων) γαλα κανει κακο(οχι μεγαλο ειναι η αληθεια) ετσι και αλλιως. Ο ανθρωπος πρεπει να πινει μονο ανθρωπινο γαλα, αλλα επειδη αυτο δεν ειναι και ευκολο πρεπει να αναζητει απο αλλου(και οχι απο πηγες αγελαδινου/προβατισιου/κατσικισιου κλπ γαλακτος) πηγες ασβεστιου.

Απο τους ξηρους καρπους φυσικα, απο διαφορα ψαρια(οι σαρδελες πχ εχουν πολυ), απο συκα(κυριως ξερα), απο φασολακια, κουκια, κλπ, καθως και διαφορες αλλες τροφες.

Dεν διαφωνώ ότι υπάρχουν άλλες πηγές ασβεστίου - διαφωνώ στο θέμα με τα συντηρητικά. Επειδή δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε εδώ, αν θες άνοιξε άλλο thread και τα ξαναλέμε. Σε παρακαλώ όμως μην χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς του τύπου "βλακείες", ακόμα κι αν αυτό είναι που πιστεύεις, μην μιλάς έτσι απέναντι σε κάποιον που παραθέτει τη σκέψη του. Ευχαριστώ.

Θα μιλήσουμε για την απαγόρευση τώρα; Τι νέα έχετε, τι βλέπετε; Πού πάει το πράγμα;

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό είναι δεδομένο. Αλλά η ανοησία είναι ότι δεν την κάνανε γενική κατευθείαν. Δηλαδή τι θα πουν στον άλλο που έριξε τα ωραία του χρήματα να κάνει ξεχωριστό κλουβί για τους καπνιστές; "Α, ωραία τα έκανες, τώρα γκρέμισέ τα...";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...