Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και όσο αφορά τα απαξιωτικά επειδή μάλλον σε μένα αναφέρεται ο διαχειριστής,[...]

Mην υποθέτεις τόσο εύκολα, θα χάσεις. ;)

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε αρκετές καφετέριες μια από τα ίδια. Η παρανόμως κλεισμένη πρασιά κανονικό καπνιστήριο χωρίς διαχωρισμό από το εσωτερικό τμήμα που μπορεί να μην έχει τασάκια. Αλήθεια, καμιά... "τακτοποίηση" για αυτούς τους χώρους με αλλαγμένη χρήση θα υπάρξει; Ή είναι ανοικτοί και με γελούν τα ματάκια μου;...

Δημοσ.
Έχει πάει κανένας σε μπουζούκια από τότε που εφαρμόστηκε ο νόμος να μας πει εάν καπνίζουν;

Ένας ιδιοκτήτης (ή υπεύθυνος) την προηγούμενη βδομάδα είπε πως βαρέθηκε να κυνηγάει τον κόσμο, εννοώντας πως ελάχιστοι σεβόντουσαν την απαγόρευση...

Δημοσ.

Χτες εφαγα μια χαρα σε κλειστο μαγαζι οπου ειχαν μαντρωμενους με τζαμαρια τους καπνιστες

Την προηγουμενη βδομαδα σε ανοικτο μαγαζι στα 15 μετρα ηταν ενας τυπος που αναβε το ενα πουρο μετα το αλλο και ειχε βρωμισει ολη την περιοχη Του ψεκαζεις ενα μπαιγκον στο τραπεζι του η οχι ?

Δημοσ.
Χτες εφαγα μια χαρα σε κλειστο μαγαζι οπου ειχαν μαντρωμενους με τζαμαρια τους καπνιστες

Την προηγουμενη βδομαδα σε ανοικτο μαγαζι στα 15 μετρα ηταν ενας τυπος που αναβε το ενα πουρο μετα το αλλο και ειχε βρωμισει ολη την περιοχη Του ψεκαζεις ενα μπαιγκον στο τραπεζι του η οχι ?

Πώς ρε παιδί σε ανοιχτό μαγαζί βρώμισε το χώρο; Τι σόι ανοιχτό μαγαζί ήταν;

Δημοσ.
Αυτό όμως που ξεκαθάρισα επάνω είναι ότι αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του κρασιού, που δεν είναι η ίδια όταν παίρνω το 2κιλο από τα Lidl με το καραφάκι που μου δίνει ο φίλος μου από τα αμπέλια του στη Σάμο πχ.

Yποθετω οτι αυτο απ τα αμπελια θα ειναι καλυτερο στη γευση.

Δε νομιζω εγω που παιρνω "Το κρασι της παρεας" σε tetrapack απ το super market με 1,5€ να μην λαμβανω τις θεραπευτικες ιδιοτητες του...:confused:

Δημοσ.

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω και σε αυτό αγαπητέ screenshot :) Είναι σαν να λέω ότι τα αυγά που παίρνω από το super market είναι τα ίδια από γευστικής και θρεπτικής άποψης με αυτά που μου δίνει ο θείος μου από το κοτέτσι του ή το γάλα της Έβγα να συγκριθεί με το γάλα που αρμέγει ο ίδιος θείος και πίνει κάθε βράδυ :mrgreen:

Κατά την ταπεινή μου άποψη... Αλλά ας μην χαλάμε το topic θα φάμε ban στο τέλος :lol:

Δημοσ.

Φιλολογίνα έχεις φίλο που σου δίνει κρασί από τη Σάμο, θείο με κότες αυγά και αγελάδες με φρέσκο γάλα. Μια χαρά σε βρίσκω

Έχεις γράψει και το nick σου με ελληνικά αντί για greeklish

Δημοσ.

Ναι, δεν έχω παράπονο... (ο θείος μου αυτός έχει στην ουσία ένα μίνι αγρόκτημα και βγάζει και ντομάτες, πιπεριές κτλ) Γι' αυτό και μου κακοφαίνεται όταν αναγκάζομαι να ψωνίσω προϊόντα από super, έχω κακομάθει και μου φαίνονται όλα άγευστα τελείως:-)

To nick τι σχέση έχει όμως;;;

BTW περιμένω ακόμα την απάντηση από τον adie για το τι ανοικτός χώρος ήταν αυτός ο οποίος γέμισε με καπνό - να είμαστε και λίγο On topic... Eγώ πάντως αυτές τις μέρες εξακολουθώ να βλέπω - στη γειτονιά μου τουλάχιστον - τις καφετέριες να είναι άδειες μέσα κι όλοι οι καπνιστές να είναι στα έξω τραπέζια και να μην πέφτει καρφίτσα. Να δούμε το χειμώνα...

Δημοσ.

Σχετικά με την πρόσφατη απαγόρευση των greeklish, σε βρίσκω ότι πρέπει για μπλα μπλα material. Ήρθες προετοιμασμένη.

Πω πω... ντομάτες πιπεριές...

σε πειράζω, είναι η ώρα

Να φανταστώ ότι δεν καπνίζεις κι όλας

Δημοσ.
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω και σε αυτό αγαπητέ screenshot :) Είναι σαν να λέω ότι τα αυγά που παίρνω από το super market είναι τα ίδια από γευστικής και θρεπτικής άποψης με αυτά που μου δίνει ο θείος μου από το κοτέτσι του ή το γάλα της Έβγα να συγκριθεί με το γάλα που αρμέγει ο ίδιος θείος και πίνει κάθε βράδυ :mrgreen:

Mο ιδιο δεν ειναι το κρασι? ειτε το κανει ο θειός σου ειτε το παρεις το super market? Kαι τα super markets απ τους "θειους" τα παιρνουνε.

Οσο αφορα το γαλα, sorry αλλα προτιμω της Eβγα. Το γαλα που πινεις κατευθειαν απ το ζωντανο εχει απαισια γευση:-)

Δημοσ.
Mο ιδιο δεν ειναι το κρασι? ειτε το κανει ο θειός σου ειτε το παρεις το super market? Kαι τα super markets απ τους "θειους" τα παιρνουνε.

Οσο αφορα το γαλα, sorry αλλα προτιμω της Eβγα. Το γαλα που πινεις κατευθειαν απ το ζωντανο εχει απαισια γευση:-)

1)

Όχι, όχι και όχι! Μα πώς είναι δυνατόν να θεωρείς ότι είναι το ίδιο; Αν έχεις δοκιμάσει και δεν αντιλήφθηκες διαφορά, τότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε. Και τα super markets τα περνάνε γενέες δεκατέσσερεις αυτά που παίρνουν από τους θείους, ώστε να είναι ακριβώς πανομοιότυπα σε γεύση και σε άρωμα, κι αν αυτό που μένει στο τέλος λέγεται κρασί εγώ πάω πάσο :-)

2)

Ναι. Εδώ να πω ότι είναι σαν να μεγάλωσες χρόνια μυρίζοντας καυσαέριο και όταν μυρίζεις την παπαρούνα σου βρωμάει; Φυσικά και σου αρέσει πιο πολύ της Έβγα γιατί είναι νερόγαλο, επεξεργασμένο με ουσίες για να το κάνουν πιο εύγεστο και να του αφαιρέσουν την όποια μυρωδιά, καθώς και με συντηρητικά προκειμένου να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που πίνεις από το ζώο όμως είναι γάλα, και το καταλαβαίνεις από την πυκνότητα και τη γεύση του, κι αυτό είναι που έχει τα όποια θρεπτικά συστατικά παρέχει το γάλα, όχι το άλλο το νεράκι του Θεού...

Οτιδήποτε άλλο σε παρακαλώ στείλε Pm, είμαστε τελείως εκτός θέματος. Μιλάμε για το τσιγάρο.Για το οποίο έχω να πω την εξής σημερινή εμπειρία. Είμαστε παρκαρισμένοι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Καθώς περιμένουμε το φανάρι να περάσουμε απέναντι να πάμε στο αμάξι, σταματάει ένας ταξιτζής (νομίζω χωρίς πελάτη) και δίπλα του ένας άλλος, ο οποίος και του λέει "Φιλαράκι; Τσιγαράκι έχεις;".

Ο ταξιτζής κάνει να προτείνει από το παράθυρο τα τσιγάρα. Κι ο άλλος "Καπνίζουμε ε; ΤΑΕ τάδε νούμερο φιλαράκι"(είπε το νούμερο, δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) και καθώς έφυγε τον είδαμε να παίρνει τηλέφωνο - υποθέτω στην γραμμή καταγγελίας.

Ακούω σχόλια...

Δημοσ.

εννοείτε ότι του έκανε πλάκα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κάτι τέτοιοι τύποι έχουν πολύ γέλοιο!

το ότι απαγορεύται το κάπνισμα δεν σημαίνει ότι απαγορεύται και να έχεις τσιγάρα.

Πάντως.. εγώ καραγουστάρω, χι χι χι χι χι χι χι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

στις παρέες που κάθομαι όλοι παραπονιούντε και μιξοκλαίνε και γω γελάω απο μέσα μου MΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :devil:

Because Im bad, Im bad-come on

You know Im bad, Im bad-you know it

You know Im bad, Im bad-come on, you know

And the whole world has to answer right now

Just to tell you once again,

Whos bad . . . :devil:

Δημοσ.
[..]

Ακούω σχόλια...

Τι ακριβώς συνέβη;

Απαγορεύτηκε η κατοχή καπνού, η τράκα ή το να δίνεις σημασία σε κάποιον μίζερο που σταμάτησε δίπλα σου στο φανάρι;

Πόσο pathetic μπορεί να είναι κάποιος που ούτε την γλοιώδη μικροπρέπεια της ρουφιανιάς δεν μπορεί να κάνει σωστά;

Δημοσ.

BTW περιμένω ακόμα την απάντηση από τον adie για το τι ανοικτός χώρος ήταν αυτός ο οποίος γέμισε με καπνό -

Οχι καπνος αλλα η βρωμα απο το πουρο

Ταβερνα ηταν και καθομασταν στα 10μ

Πουρο και τσιμπουκι μπορουν να βρωμισουν ανετα και ανοικτο χωρο σε ακτινα 15μ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...