Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το καλύτερο τσιγάρο πλέον το κάνω όταν ανάβω σε χώρους που απαγορεύεται.

τσκ τσκ τσκ

successfull u know what, was successfull :-D

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χαρακτηρισμοί για πολιτικά πρόσωπα δέον όπως αποφεύγονται.

Ευχαριστώ.

Είναι πολιτικό πρόσωπο ο τύπος του kapnismapantou.blogspot.com στον οποίο τα έχωσα; !!!! :X

Δημοσ.

O καφες ειναι οντως ειδος πρωτης αναγκης.

Εξαλλου εχει και ωφελιμες ιδιοτητες;)

Τρίχες έχει....Ζείς κ χωρίς αυτόν κ καλύτερα μάλιστα...

Δημοσ.

Ρε Death Lord έχω διαβάσει διάφορα posts σου... Παίρνεις έναν τσεκούρι κι όποιον πάρει ο Χάρος δηλαδής :-) Λίγη διαλλακτικότητα δεν βλάπτει :lol: Off topic και συγγνώμη αλλά μ' έτρωγε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
;)

για ποσα αλλα απαγορευμένα μπορώ να βάλω τις ίδιες ιδιότητες και καλύτερες? :P ;)

Ναι αλλα τα απαγορευμενα αυτα παραλληλα σου καταστρεφουν την υγεια, ο καφες οχι!...

Ahem.

Πίνεις καφέ επειδή είσαι νευρικός;

Μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να ψάξει τις ιδιότητες του καφέ στο νετ.

:P

Οχι, δεν πινω καφε επειδη ειμαι νευρικος. Σου παρεθεσα τις ευεργετικες ιδιοτητες του καφε επειδη μου το ζητησες.

Γιατι λες κιολας οτι... εγω πρεπει να ψαξω τις ιδιοτητες του καφε στο νετ? Αφου εσυ ησουν που δεν ειχες ιδεα.

Τρίχες έχει....Ζείς κ χωρίς αυτόν κ καλύτερα μάλιστα...

Οχι "τριχες εχει"... οι γιατροι το λενε. Θα καταργησουμε και τους γιατρους?

Δεν ξερω αν εσυ ζεις και χωρις αυτον, εγω που εχω συνηθισει παντως οχι. Αν δε πιω μια μερα αισθανομαι αρρωστος... (σημειωσε οτι ΔΕΝ καπνιζω)

Εξαλλου καποιος που θα κατσει με τις ωρες μπροστα στο insomnia forum και δεν εχει καφε διπλα του, ειναι χαμενος...:-)

Επεξ/σία από screenshot
Δημοσ.

Επίσης ο καφές έχει και αντιοξειδωτική δράση με όσα θετικά συνεπάγεται αυτό.

Απλά πρέπει να πίνεται με μέτρο... αν ξεπεραστεί το μέτρο αρχίζουν να δράνε οι αρνητικές επιπτώσεις του.

Δημοσ.
Ρε Death Lord έχω διαβάσει διάφορα posts σου... Παίρνεις έναν τσεκούρι κι όποιον πάρει ο Χάρος δηλαδής :-) Λίγη διαλλακτικότητα δεν βλάπτει :lol: Off topic και συγγνώμη αλλά μ' έτρωγε...

Να φανταστείς πως πίνω κι εγώ καφέ.Όλοι λένε για τις θετικές επιδράσεις του,τη στιγμή που ο καφές που πίνει το 90% του πληθυσμού είναι ο στιγμιαίος,κάκιστης ποιότητας καφές που το μόνο που προσφέρει είναι νευρικότητα και έλκος στομάχου.Μπορεί ο καφές να καταπολεμάει το αλτζχάιμερ (ο καλός καφές) αλλά επίσης ο φραπές πχ. σου κάνει έρωτα στην καρδιά και στις γυναίκες στη κυταρίττιδα.

Να μου λέγαν για καφέδες κολομβιανούς βρασμένους με κατακάθι (σαν τον ελληνικό),εσπρέσσο,ακριβούς γαλλικούς διυθημένους με σίτα.Θα το καταλάβαινα και θα ήμουν διαλλακτικός.Απόψεις όπως πχ. "Η μπύρα κάνει καλό στα νευρά" δε με βρίσκουν σύμφωνο.

Δημοσ.
Να φανταστείς πως πίνω κι εγώ καφέ.Όλοι λένε για τις θετικές επιδράσεις του,τη στιγμή που ο καφές που πίνει το 90% του πληθυσμού είναι ο στιγμιαίος,κάκιστης ποιότητας καφές που το μόνο που προσφέρει είναι νευρικότητα και έλκος στομάχου.Μπορεί ο καφές να καταπολεμάει το αλτζχάιμερ (ο καλός καφές) αλλά επίσης ο φραπές πχ. σου κάνει έρωτα στην καρδιά και στις γυναίκες στη κυταρίττιδα.

Να μου λέγαν για καφέδες κολομβιανούς βρασμένους με κατακάθι (σαν τον ελληνικό),εσπρέσσο,ακριβούς γαλλικούς διυθημένους με σίτα.Θα το καταλάβαινα και θα ήμουν διαλλακτικός.Απόψεις όπως πχ. "Η μπύρα κάνει καλό στα νευρά" δε με βρίσκουν σύμφωνο.

Πες το έτσι βρε παιδί μου, να σου βγάλω το καπέλο:-) Μην πετάς όμως ένα "τρίχες έχει" και μου το αφήνεις να αιωρείται ;) Btw, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, είναι σαν να σου λέει ο άλλος "το κρασί κάνει καλό στην καρδιά" - χωρίς να προσδιορίσει για τι κρασί μιλάμε, από ποιον παραγωγό κλπ. Δεν είναι όλα τα προϊόντα τα ίδια.

Εγώ καφέ δεν πίνω γενικά, αλλά αυτό που έγραψε ο φίλος επάνω ότι "καταπραϋνει τα νεύρα" μου φαίνεται λίγο οξύμωρο, αφού ο ίδιος λέει ότι πίνεις καφέ ώστε μείνεις ξύπνιος - το οποίο σημαίνει ότι σου τεντώνει τα νεύρα, κι όχι τα καταπραϋνει :-).

Χμ. Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα ή είναι ιδέα μου;;;

Δημοσ.

Κοιτα να δεις που εγω τοσο καιρο πιστευα οτι ελκος στομαχου προκαλει το Η.pylori,το καπνισμα,τα ΜΣΑΦ,οι γαστριτιδες κτλπ.

Τερμα λοιπον και ο καφες για να μην τρυπησει το στομαχακι μας.

Α ρε ινσομνια...

Δημοσ.
Πες το έτσι βρε παιδί μου, να σου βγάλω το καπέλο:-) Μην πετάς όμως ένα "τρίχες έχει" και μου το αφήνεις να αιωρείται ;) Btw, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, είναι σαν να σου λέει ο άλλος "το κρασί κάνει καλό στην καρδιά" - χωρίς να προσδιορίσει για τι κρασί μιλάμε, από ποιον παραγωγό κλπ. Δεν είναι όλα τα προϊόντα τα ίδια.

Εγώ καφέ δεν πίνω γενικά, αλλά αυτό που έγραψε ο φίλος επάνω ότι "καταπραϋνει τα νεύρα" μου φαίνεται λίγο οξύμωρο, αφού ο ίδιος λέει ότι πίνεις καφέ ώστε μείνεις ξύπνιος - το οποίο σημαίνει ότι σου τεντώνει τα νεύρα, κι όχι τα καταπραϋνει :-).

Χμ. Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα ή είναι ιδέα μου;;;

Aγαπητη μου φιλολογινα,

Σχετικα με το κρασι, οι γιατροι λενε οτι 3 ποτηρακια κοκκινο κρασι την ημερα(1 για τις γυναικες) ανεβαζει τη καλη χοληστερινη.

Το να μεινεις ξυπνιος επειδη πχ. θες να δεις μια ταινια στη τηλεοραση δεν σημαινει οτι σου τεντωνονται τα νευρα.

Ωστε καφε δεν πινεις, φιλολογινα... και τι πινεις δηλαδη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...