Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω εντάξει, πρέπει να μπει στους κανόνες του φόρουμ να μην αναδημοσιεύονται κείμενα του τρωκτικού.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαρακτηρισμοί για πολιτικά πρόσωπα δέον όπως αποφεύγονται.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρεπει να δημιουργηθει ενα σλογκαν

"Εσεις, ποσους καπνιστες καρφωσατε σημερα?"

και να παιζεται συνεχεια παντου:D

Ναι λες κ ο καφές κ τα τσιγάρα είναι είδος πρώτης ανάγκης.Εγώ λέω να ακριβύνουν και τα δύο μπας κ μειωθεί και το φαινόμενο τις τσατίλας που διακατέχει τους μεσογειακούς γυφτολαούς.

O καφες ειναι οντως ειδος πρωτης αναγκης.

Εξαλλου εχει και ωφελιμες ιδιοτητες;)

Δημοσ.

O καφες ειναι οντως ειδος πρωτης αναγκης.

Εξαλλου εχει και ωφελιμες ιδιοτητες;)

Ποιες είναι οι ωφέλιμες ιδιότητες του καφέ;

Δημοσ.
Οι δημιουργικές τσίτες και η τουαλέτα.

Αρα το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για το τσιγαρο. Εχεις καπνισει μαρλμπορο (πρωτο τσιγαρο μετα απο υπνο) κατα τις 7-8 το πρωι, να δεις αν θα προλαβεις να αναψεις το φως της τουαλετας; :-D

Δημοσ.
Ποιες είναι οι ωφέλιμες ιδιότητες του καφέ;

Σοβαρα, δεν εχεις ακουσει ποτέ?!!

Καταρχην καταπραϋνει τα νευρα. Δηλαδη χρειαζεται σε νευρικους τυπους (και υπαρχουν πολλοι τετοιοι εδω, οπως εγω:mrgreen:)

Μετα λενε οτι αυξανει τη δημιουργικοτητα του εγκεφαλου.

Αν δε θες να κοιμηθεις σε βοηθαει να μεινεις ξυπνιος.

Το πιο γνωστο, ειναι διουρητικος (καταλαβες τωρα γιατι οταν αρχιζεις να πινεις καφε τρεχεις συνεχεια στη τουαλετα?)

Φυσικα ολα αυτα με μετριες ποσοτητες καφε.

Αυτες οι ιδιοτητες μου ηρθαν τωρα στο νου, για περισσοτερες ψαξε στο νετ.

Αρα το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για το τσιγαρο. Εχεις καπνισει μαρλμπορο (πρωτο τσιγαρο μετα απο υπνο) κατα τις 7-8 το πρωι, να δεις αν θα προλαβεις να αναψεις το φως της τουαλετας; :-D

Δεν ξερω αν και κατα πόσο εχει καποιες ευεργετικες ιδιοτητες το τσιγαρο, τι να το κανεις ομως οταν παραλληλα καταστρεφει την υγεια σου?

Δημοσ.
Στην Αυστραλια ανακοιωθηκε η τιμη ενος πακετου τσιγαρα 10 ευρω και το 15-20% των καπνιστων δηλωσαν οτι θα το κοψουν μαχαιρι καθως ειναι αρκετα ακριβα.

στην ελλάδα απλά θα γέμιζαν τα σπίτια με φυτά καπνού ;)

Καταρχην καταπραϋνει τα νευρα. Δηλαδη χρειαζεται σε νευρικους τυπους (και υπαρχουν πολλοι τετοιοι εδω, οπως εγω:mrgreen:)

Μετα λενε οτι αυξανει τη δημιουργικοτητα του εγκεφαλου.

Αν δε θες να κοιμηθεις σε βοηθαει να μεινεις ξυπνιος.

Το πιο γνωστο, ειναι διουρητικος (καταλαβες τωρα γιατι οταν αρχιζεις να πινεις καφε τρεχεις συνεχεια στη τουαλετα?)

για ποσα αλλα απαγορευμένα μπορώ να βάλω τις ίδιες ιδιότητες και καλύτερες? :P ;)

Δημοσ.
Σοβαρα, δεν εχεις ακουσει ποτέ?!!

Ahem.

Πίνεις καφέ επειδή είσαι νευρικός;

Μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να ψάξει τις ιδιότητες του καφέ στο νετ.

:P

Δημοσ.

Τα μάλμπορο είναι σκατά από μόνα τους. Άσε που το 7-8 το πρωί είναι σχετικό, εγώ για παράδειγμα ανάβω πρώτο τσιγάρο το μεσημέρι και οι επιδράσεις είναι οι ίδιες αλλά πάει σετ με καφέ και μετά από φαΐ οπότε χαλάει η έκπληξη. Το αγαπημένο μου είναι όταν ξεχνιέμαι και καπνίζω το πρώτο το απόγευμα: καλύτερο κεφάλι έβερ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...