Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα το ελεγα ακριβως βλακεια ουτε περιεργεια. Πιο πολυ θα το ελεγα οτι το ξεκινας με την παρεα σου που καπνιζουν και αυτοι για να τους δειξεις οτι εσυ μπορεις να το αντεξεις και να το κοψεις οποτε θες και εκει ειναι που την πατας.

1 απτα πολλα παραδειγματα ειναι αυτο

Για κατι που ειπωθηκε πιο πανω, αν ειναι ναρκωτικο η οχι, αυτο που κανει το τσιγαρο "ελκυστικο¨ειναι η νικοτινη, που ο χρονος για να φτασει στον εγκεφαλο ειναι 8 sec οταν η ηρωινη θελει 15 sec.

ακριβως.η 3η πιο εθιστικη ουσια ειναι μετα το οπιο και την κοκαϊνη

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια χαρα πιονια βλεπω μερικους μερικους. They say jump, you say how high.

Δεν θα το ελεγα ακριβως βλακεια ουτε περιεργεια. Πιο πολυ θα το ελεγα οτι το ξεκινας με την παρεα σου που καπνιζουν και αυτοι για να τους δειξεις οτι εσυ μπορεις να το αντεξεις και να το κοψεις οποτε θες και εκει ειναι που την πατας.

nuff said λοιπόν :o

Δημοσ.
nuff said λοιπόν :o

Ναι αλλα η επιλογη ηταν καθαρα δικια μου. Εγω το ζητησα. Και οταν εσβυσα το πρωτο τσιγαρο, ειπα....αυτη η βλακεια ειναι....σιγα...Μερικες ωρες αργοτερα ομως και παρολο την αρνητικη κριτικη που ειχα δωσει, μου ελειπε κατι....η νικοτινη και αυτο που λεμε καθυστερημενη ενοχληση νικοτινης, κατι το οποιο μας κανει και καπνιζουμε εως σημερα.

Δημοσ.

Πριν ενα μηνα περιπου ακομα παιζοντουσαν διαφημησεις τσιγαρων στα village cinema. Οσοι βλεπουν cinema θα το θυμουνται. Ειχα να δω τετοιες διαφημησεις απο την δεκαετια του 80 που παιζοντουσαν κανονικα στην τηλεοραση.

Μαλλον ηταν και η τελευταια φορα που τις ειδαμε, και απο οτι θυμαμαι η τελευταια τετοια διαφημηση που ειδα ηταν στην ταινια Wolverine..

Οι διαφημησεις τσιγαρων κανουν το μεγαλυτερο κακο στους νεους, αυτες ειναι υπευθυνες για ολα. Πολυ καλα κανουν και κοβουν ΟΛΑ τα ειδη διαφημησεων τσιγαρων ακομα και σε εντυπα μεσα, και ειμαι σιγουρος με αυτη τη κινηση οι νεες γενιες θα ελλατωσουν παρα πολυ το καπνισμα..

Δημοσ.
Ναι αλλα η επιλογη ηταν καθαρα δικια μου.Και οταν εσβυσα το πρωτο τσιγαρο, ειπα....αυτη η βλακεια ειναι....σιγα...

ναι αλλα καπνιζεις ακομα...

και εκτος αυτου αλλα ατομα δεν θα κανουν το ιδιο με εσενα...

Δημοσ.
1 απτα πολλα παραδειγματα ειναι αυτο

Για κατι που ειπωθηκε πιο πανω, αν ειναι ναρκωτικο η οχι, αυτο που κανει το τσιγαρο "ελκυστικο¨ειναι η νικοτινη, που ο χρονος για να φτασει στον εγκεφαλο ειναι 8 sec οταν η ηρωινη θελει 15 sec.

ακριβως.η 3η πιο εθιστικη ουσια ειναι μετα το οπιο και την κοκαϊνη

η νικοτίνη είναι stimulant όπως και η καφεΐνη. αν θεωρείς ναρκωτικό το τσιγάρο, με την ίδια λογική ναρκωτικό είναι και ο καφές. και από τους πολλούς καφέδες παθαίνεις εξάρτηση :P

μήπως θες να κόψει η κυβέρνηση και την εισαγωγή καφέ και κακάου? :P

Δημοσ.
Πριν ενα μηνα περιπου ακομα παιζοντουσαν διαφημησεις τσιγαρων στα village cinema. Οσοι βλεπουν cinema θα το θυμουνται. Ειχα να δω τετοιες διαφημησεις απο την δεκαετια του 80 που παιζοντουσαν κανονικα στην τηλεοραση.

Μαλλον ηταν και η τελευταια φορα που τις ειδαμε, και απο οτι θυμαμαι η τελευταια τετοια διαφημηση που ειδα ηταν στην ταινια Wolverine..

Οι διαφημησεις τσιγαρων κανουν το μεγαλυτερο κακο στους νεους, αυτες ειναι υπευθυνες για ολα. Πολυ καλα κανουν και κοβουν ΟΛΑ τα ειδη διαφημησεων τσιγαρων ακομα και σε εντυπα μεσα, και ειμαι σιγουρος με αυτη τη κινηση οι νεες γενιες θα ελλατωσουν παρα πολυ το καπνισμα..

Σωστα....και τα ναρκωτικα που δεν εχουν καμια διαφημηση εχουν πατωσει εδω και χρονια εξαλλου.

Δημοσ.
η νικοτίνη είναι stimulant όπως και η καφεΐνη. αν θεωρείς ναρκωτικό το τσιγάρο, με την ίδια λογική ναρκωτικό είναι και ο καφές. και από τους πολλούς καφέδες παθαίνεις εξάρτηση :P

μήπως θες να κόψει η κυβέρνηση και την εισαγωγή καφέ και κακάου? :P

λολ ρε οκ δεν θα παιξουμε με τις λεξεις..το θεμα ειναι οτι εκτος απο εθιστικη ειναι και φουλ βλαβερη ενω η καφεινη γινεται βλαβερη(και οχι τοσο οσο η νικοτινη)μονο σε μεγαλες ποσοτητες..α και επισης εχει σημαντικες θεραπευτικες ιδιοτητες και και και..

-χρηστο ναι για την δικια σου αντιμετωπιση ελεγα..σε αλλους μπορει να αρεσει(κακως πιστευω)-

Δημοσ.

δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν, το πρωτο τσιγαρο, πιο πολυ αηδια σου ερχεται, καψιμο ζαλαδα, μουδιασμα και λοιπα. Στο δευτερο ψαχνεις να βρεις την απολαυση που δεν βρηκες στο πρωτο κτλ κτλ.....και καπου εκει επιδρα η νικοτινη

Δημοσ.
δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν, το πρωτο τσιγαρο, πιο πολυ αηδια σου ερχεται, καψιμο ζαλαδα, μουδιασμα και λοιπα. Στο δευτερο ψαχνεις να βρεις την απολαυση που δεν βρηκες στο πρωτο κτλ κτλ.....και καπου εκει επιδρα η νικοτινη

οντως ετσι γινεται...:o εγω παντως και μονο που το βλεπω αηδιαζω..:eek: βρισιδια που χει φαει η μανα μου για το τσιγαρο..αηδια τρελη

Δημοσ.

Θα αναγκαστω να διαφωνισω. Το πρωτο μου τσιγαρο ηταν μολις τελειωσα πανελληνιες 3η Λυκειου και περιμεναμε απο τις 9 το πρωι να δωσουμε μηχανογραφικο. Γυρω στις 2 τρακαρα εναν φιλο μου ενα Prince και μετα την δευτερη ρουφηξια ξαπλωσα πανω σε ενα θρανιο και ο κοσμος γυριζε (ευχαριστα) . :P

Δημοσ.
Θα αναγκαστω να διαφωνισω. Το πρωτο μου τσιγαρο ηταν μολις τελειωσα πανελληνιες 3η Λυκειου και περιμεναμε απο τις 9 το πρωι να δωσουμε μηχανογραφικο. Γυρω στις 2 τρακαρα εναν φιλο μου ενα Prince και μετα την δευτερη ρουφηξια ξαπλωσα πανω σε ενα θρανιο και ο κοσμος γυριζε (ευχαριστα) . :P

και δεν ενιωσες κανενα καψιμο στο λαιμο σου δηλαδη?

Δημοσ.
και δεν ενιωσες κανενα καψιμο στο λαιμο σου δηλαδη?

Μονο την γλυκια μαστουρα.

Βεβαια αυτο δειχνει ποσο επικινδυνο ειναι το τσιγαρο. 2 τζουρες και με ξαπλωσε σαν να με βαρεσε ο Τάυσον. 1,93 και 110 κιλα τοτε :P

LoL μολις τωρα προσεξα την υπογραφη σου :P

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι ακριβως! Κι εγω μια απο τα ιδια, αλλα μερικα χρονακια πιο πριν και σε αλλη φαση :P

Παντως τη πρωτη φορα θυμαμαι οτι μετα που ξαπλωσα βρωμαγε τοσο πολυ η ανασα μου που δε μπορουσα να με αφησω να κοιμηθω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...