Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπραβο του που πηρε να κανει πλακα σε καποιον που δουλευει

Να αρχισουν να τον παιρνουν κι αυτον στη δουλεια του και να του λενε βλακειες να δουμε αν του αρεσει

Ο κλασσικος ο μ@μ@κ@ς ο Ελληναρας δε σεβομαι τιποτα οι νομοι ειναι για χαζους και για να μας στερουν το δημοκρατικο δικαιωμα να κανουμε κακο σε αλλους, να πανε να χεστουν οσοι ενοχλουνται απο τις καφριλες μας και δε βαριεσαι

Τι να ξερουν τωρα οι αλλες οι ανεπτυγμενες χωρες ?

Κοροιδαρες ειναι ολοι τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=W1hEv7YZqNU[/ame]

Υπενθυμίζω. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάζεται για την υγεία μας εκτός απο εμάς και αυτούς που μας αγαπάνε. Ολοι οι άλλοι ------->>>>> this way..

Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά το βάζω όμως.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Να εφαρμοστεί ο Νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος

Από λανθασμένη προσέγγιση των θεμάτων που έχουν ανακύψει από την αναμενόμενη εφαρμογή του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος, εξεδόθη το χθεσινό δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ.

Είναι προφανές ότι λανθασμένα προσεγγίζει το πρόβλημα όταν στο λάθος του Υπουργείου να καλεί σε εφαρμογή τμήματος του Νόμου απ’αυτά με λάθος τρόπο που εμφανίζει τη Συνομοσπονδία να υποστηρίζει το κάπνισμα (έστω και με δεύτερες αναγνώσεις).

Το θέμα είναι ένα και μοναδικό και οφείλει το Υπουργείο σε διάλογο μαζί μας να δώσει τις δέουσες κατευθύνσεις για την εφαρμογή του Νόμου.

Δηλαδή να υπάρξουν οι διευκολύνσεις (χώροι, διαλείμματα κ.α.) σε όποιον κατά την εργασία του επιθυμεί να καπνίσει και να μην αποτελεί αφορμή για δυσμενή εργασιακή αντιμετώπιση.

Αυτό ουσιαστικά είναι και το πνεύμα του μνημονίου κατά του καπνίσματος που η ΓΣΕΕ έχει υπογράψει σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

πηγη http://www.gsee.gr/news/news_view.php?id=1127

αυτά για τα ρατσιστικα σχόλια, μερικων....γιατί μονό ρατσιστικα μπορω να τα πω

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=fJmUKsLEQGM

Ρουφιάνεψε και εσυ μπορείς....Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Πάντως είναι πολύ ενημερωτικό.Πχ μαθαίνεις ότι είναι ανώνυμη η καταγγελία,ότι πρόστιμο πληρώνεται αν σε πιάσουν 2 φορές να καπνίζεις κτλ

Δημοσ.

οκ, να βαλουν τηλεφωνο και για τους οδηγους που περναν με κοκκινο, γιατι ειναι κινδυνος για την ζωη μας. Στο κατω κατω, αν εχεις δικιο κανε μονος σου τις συστασεις

Δημοσ.
οκ, να βαλουν τηλεφωνο και για τους οδηγους που περναν με κοκκινο, γιατι ειναι κινδυνος για την ζωη μας. Στο κατω κατω, αν εχεις δικιο κανε μονος σου τις συστασεις

Ούτε αυτό είναι ρουφιανιά,απο πότε θεωρείσαι ρουφιάνος οταν κάνεις το αυτονόητο;

Δημοσ.

Δεν παρακολουθησα τη συζητηση, απλα θελω να ρωτησω κατι οσους ειναι κατα της απαγορευσης και οποιος θελει απανταει (δεν ξερω καν αν ξαναρωτηθηκε): ασχετα με το πως εχει αφομοιωθει μαζικα στην κοινωνια το τσιγαρο, δεν παυει να ειναι μια μη βιολογικη, ατομικη συνηθεια που εκ των πραγματων καπελωνει τον περιγυρο στο 1,5μ. minimum. Δλδ εγω ας πουμε πως εχω ασθμα ή μου ερχεται εμετος οταν μυριζω τα ρουχα μου γυρνοντας απο εστω και καφετερια, για ποιο λογο ειμαι υποχρεωμενη να υφισταμαι το μαρτυριο λογω της προσωπικης συνηθειας του αλλου? Απο μονοι τους οι καπνιστες δε μπορουν να σεβαστουν τον συνανθρωπο? Δεν ειμαι εγω η μη φυσιολογικη,ο καπνιστης ειναι, αλλιως θα γεννιομασταν ολοι με ενσωματωμενο τσιγαρο και επιπεδα νικοτινης στο αιμα. Αν εγω εβγαζα συριγγα και βαρουσα ενεσεις μεσα στο κλαμπ δε θα δυσανασχετουσαν ολοι,ακομα κ αισθητικο/οπτικο οντας το ξενερωμα? Γιατι να χρεωσω στους γυρω τη συνηθεια μου? Δεν το καταλαβαινω...

Δημοσ.
το εχεις καλεσει ποτε σε τυχον τετοια παρανομια ή δεν εχει δει ποτε να περνανε κοκκινο?

Το θέμα είναι αν το κάνεις ή αν μπορείς να το κάνεις;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...