Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά βότανα να βάλεις :P

το φασκόμηλο η μέντα και το χαμομήλι είναι κάποια από αυτά

αν και σκέτο τρίφυλλο μια χαρά είναι :P απλά ακριβό :P

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι σκέτο χόρτο, σε μέγεθος οδοντογλυφίδας, και μετά θα βγει και χάπι-χόρτο, για να γλυτώνεις το στρίψιμο. Και να γίνουν παράνομοι όλοι οι καπνοί εκτός από τον κρέηβεν και τα γκολουάζ, που μυρίζουν κι ωραία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σήμερα πήγα περίπου σε 3 μαγαζιά ... Και στα 3 κάπνιζαν μέσα στο μαγαζί ... Παρανομία στο φουλ ... ααα ρε Ελλαδάρα ...

Δημοσ.

Φίλοι μου που βγήκαν έξω για καφέ στη γειτονιά μου πάντως, δεν μπόρεσαν να βρουν τραπέζι σε εξωτερικό χώρο... Μέσα τα μαγαζιά ήταν άδεια και ήταν όλοι έξω... Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά μάλλον οι μαγαζάτορες πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να προλάβουν την καθολική απαγόρευση το 2010...

Δημοσ.
Σήμερα πήγα περίπου σε 3 μαγαζιά ... Και στα 3 κάπνιζαν μέσα στο μαγαζί ... Παρανομία στο φουλ ... ααα ρε Ελλαδάρα ...

Το ελλαδαρα ξεκιναει απο αλλου. Δεν ξερω τι γινεται στις πρωτευουσες, αλλα επειδη εχω απο πρωτο χερι ενημερωση για τις περιοχες μου, στο δημο δεν ηρθε ακομη κανενα χαρτι (ουτε βεβαια τροπος ελεγχου-αντιμετωπισης), και οσοι καταστηματαρχες εσπευσαν εδω και μερες να κανουν ειτε διαχωρισμο, ειτε τα μικρα να αποφασισουν τι θα κανουν (καπνιζοντων η μη) εβρισκαν τις υπηρεσιες μη ενημερωμενες και αναγκαστικα δεν εχουν προχωρησει σε καμμια ενεργεια.

Δημοσ.
Σκέτο χόρτο;

αν και δεν καπνιζω τιποτα, μπορεις να βαλεις λιγο jwh018 ή O-2694 ή JWH-073 και να το κανεις πιο δυνατο.

Δημοσ.

Και ουτε θα αλλαξει κατι και τις υπολοιπες μερες.

Δημοσ.

Όταν κάνετε καταγγελίες δε θα προειδοποιείτε πρώτα είναι βασικό.Το θέμα είναι να έρθει η δημοτική αστυνομία και να βρεί τασάκια κ αποτσίγαρα.

Δημοσ.
Όταν κάνετε καταγγελίες δε θα προειδοποιείτε πρώτα είναι βασικό.Το θέμα είναι να έρθει η δημοτική αστυνομία και να βρεί τασάκια κ αποτσίγαρα.

ρουφ αλερτ:P

Δημοσ.
ρουφ αλερτ:P

Χαλαρά.Αν οι καταστηματάρχες δε φάνε καμια 10ριά πρόστιμα,να πληρώσουν έστω τα 5 δε πρόκειται να βάλουν μυαλό.

Δημοσ.
Χαλαρά.Αν οι καταστηματάρχες δε φάνε καμια 10ριά πρόστιμα,να πληρώσουν έστω τα 5 δε πρόκειται να βάλουν μυαλό.

πασο ρε γιατι σε εχω σε εκτιμηση και εχεις και το δικιο σου

αλλα δεν μ'αρεσει ο τροπος

τεσπα τεσπα

Δημοσ.
Τι προτιμάς million μάπες με τους καταστηματάρχες ? ειναι μία λύση και αυτό ;)

Φάση σκας στο μαγαζί με ένα ρόπαλο κι ένα πυροσβεστήρα:

-Γιατί έχει καπνό εδω μέσα ρε μ..νια;

-Σας παρακαλώ,κύριε βγείτε έξω,δικαίωμα των πελατών είναι να κάνουν ότι θέλουν.

-Ωραία τότε,κι εγώ πελάτης είμαι.

(Ήχος πυροσβεστήρα,και περιστασιακά γλανκγ από το αλουμινένιο ρόπαλο πάνω σε κεφάλια.

Δε λέω καλή προσέγγιση και είναι σίγουρα πως αυτοί που θα φάνε τη ροπαλιά την επόμενη φορά που θα πατούν τον αναπτήρα να ανάψει,θα νομίζουν πως κάτι έρχεται με ταχύτητα προς το κεφάλι τους. :P:p:p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...