Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To πήγαινα στο "τι έχεις περάσει μαζί" και στο οτι όταν γενικα βγάζεις συνεννόηση και τεσπά έχεις τα φόντα μιας γαμοφιλίας χρόνων δεν ξεκόβεις απο έναν άνθρωπο για ένα (ενοχλητικό) κουσούρι...

Δεν είναι τόσο μαθηματικά τα πράγματα...φιλολογίνα.

Α... άραξε... μη τρελαίνεσαι :rolleyes:

To τι έχεις περάσει μαζί με τον άλλο δεν προδιαγράφει το ότι θα συνεχίσετε να ταιριάζετε και στο μέλλον - για μένα το παρελθόν ποτέ δεν ήταν γόρδιος δεσμός, αν μεγαλώνοντας δεν κολλούσα με τον άλλο, το ότι πίναμε από το ίδιο μπιμπερό δεν μου έλεγε τίποτα απολύτως.

Τώρα δεν είναι το κουσούρι ο λόγος που θα ξεκόψεις, my friend. Είναι το ότι η άρνηση του άλλου να σεβαστεί εσένα - κι όχι απλά μια προτίμηση, ένα γούστο, αλλά την υγεία σου - δηλώνει κάτι βαθύτερο: την έλλειψη εκτίμησης στο πρόσωπό σου.

Οπότε δεν το εννοούσα τόσο... μαθηματικά :-)

Sorry για το off topic, συνεχίστε παρακαλώ...

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε κλάιν, δεν κολλήσαμε στα πλατανόφυλλα. Καταλάβαμε τι λες. Απλά προσπαθούμε να πούμε ότι δεν πρέπει να είσαι ο "αυτός που υποχωρεί" της υπόθεσης. Ας είναι ο άλλος, αφού είστε φίλοι.

Δημοσ.

Σε μία πρόταση:

Ο νόμος δεν ψηφίστηκε για να λύσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Δημοσ.
Σε μία πρόταση:

Ο νόμος δεν ψηφίστηκε για να λύσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Που να κάνεις ατέρμονα ghost σε όλα τα pc άτιμε.. :P

Ο νόμος ψηφίστηκε για να δούμε χαρά στα πνευμόνια μας εμείς οι κακόμοιροι που βγαίνουμε τα χειμωνιάτικα βράδια και γυρνάμε καπνιστοί..

Δημοσ.
Ωραιο σκεπτικο... Με αυτη τη λογικη, "επειδη ειναι φασιστικο να παρεμβαινεις, εσυ πχ. εχεις ενα μαγαζι και μπορει ο καθενας να τα σπαει για το κεφι του, να βαζει φωτια στις καρεκλες, να χουφτωνει τη φιλη σου, να γροθοκοπει το διπλανο του κλπ. Αν καποιος ενοχλειται απ ολα αυτα, μπορει απλως να παει καπου αλλου, να παει αε ενα παρκο ή να καθησει στο σπιτι του με τη παρεα του! Δεν ειναι υποχρεωμενος να παει στο μαγαζι και να ενοχλειται!"

(Ελεος δηλ. με την "λογικη" καποιων αναισθητων καπνιστων:rolleyes:)

Μήπως θα έπρεπε η δικιά σου λογική να μπει σε εισαγωγικά μιας και το γαμάς με το παράδειγμα που φέρνεις?

Δημοσ.
Που να κάνεις ατέρμονα ghost σε όλα τα pc άτιμε.. :P

Βαριά κουβέντα ξεστόμισες ωρέ!

Όχι πες μου τώρα, είναι εφικτό να κάνει κάποιος 60 ghost χωρίς "φούμα-break";

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω οταν σε ενα μαγαζι σε μια παρεα ειναι καποιος καπνιστης, θα πρεπει ολοι να πανε στο μερος των καπνιστων. Δηλαδη γιατι να σεβομαι εγω τον καπνιστη φιλο μου, και να μην σεβεται αυτος την επιλογη μου του να μην καπνιζω?

Και με το δικιο τους τα αφεντικα κανουν τα μαγαζια καπνιστων. Αφου οι μη καπνιστες τους οδηγουν εκει. Μεγα λαθος παιδια.

Δημοσ.

και να νομιμοποιησουν το χορτο

εγω σημερα παντως εδωσα στεγνα μια βολεμενη στην εφορια που πηγα και καθοταν αραχτη μπροστα στην πινακιδα "ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ" της το λεω και μου κανει "ελα μωρε γιαυτο υπαρχουν νομοι ..ετσι για να τους εχουμε.."

τηλεφωνακι 1142 και ηρθε και τη μαζεψε ο προισταμενος της και θα της ερθει και ο λογαριασμος στο σπιτι

Δημοσ.

Ετσι να πεφτουν τα προστιμα

Και το ταχυτερο δυνατο να προστατευτουν τα παιδακια απο τους "γονεις" που καπνιζουν μπροστα τους σε σπιτια και αυτοκινητα

Δημοσ.

Ναι σκέτο χόρτο, απλά τέρμα τα τρίφυλλα και τα μπουριά, θα στρίβουμε οδοντογλυφίδες και κράτημα με καρφίτσα όπως ο Λεμπόφσκι.

Δημοσ.
Ναι σκέτο χόρτο, απλά τέρμα τα τρίφυλλα και τα μπουριά, θα στρίβουμε οδοντογλυφίδες και κράτημα με καρφίτσα όπως ο Λεμπόφσκι.

Με ρίγανη για άρωμα και για να μπουρέψει και λίγο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...