Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είναι μια μικτή παρέα οι καπνιστές θα σέρνουν τους άλλους στο μαγαζί που θέλουν γιαυτό και δήλωσαν όλοι ότι θα τα κάνουν καπνιζόντων

Έλα ρε παιδί μου, όταν βλέπω τέτοια, με τρώει το χέρι μου να απαντήσω. Τι πάει να πει "θα σέρνουν τους άλλους"; Απ' τα μαλλιά και στη σπηλιά; Άμα δε γουστάρουν οι μη καπνιστές θα ασκήσουν βέτο και θα πουν "εμείς στο μαγαζί δεν ερχόμαστε και κάντε ότι νομίζετε".Τόσο απλά. :-)

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Βάλε τρεις λέξεις σε σπόιλερ και λήγει εκεί, απλώς να δω τι εννοείς:-)

Μόνο μια και αδόκιμη:

Ανηποιότητατωνανθρώπωνπουσυναναστρέφεσαιείναιυπότουμηδενός.

Κατά τα άλλα, βρήκα το νόμο, αλλά με αυτό που λέει ότι το κάπνισμα θα επιτρέπεται τελικά σε πλοία και τραίνα, τι παίζει;

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι όπου να ναι και από ότι ξέρω στα τρένα απαγορεύοταν ήδη σε όλα τα βαγόνια εκτός του "κυλικείου"...

για τα πλοία λογικά στο κατάστρωμα και σε κλειστά χώρους που θα είναι για καπνιστές πάλι...

or something like that :P

Δημοσ.
Έλα ρε παιδί μου, όταν βλέπω τέτοια, με τρώει το χέρι μου να απαντήσω. Τι πάει να πει "θα σέρνουν τους άλλους"; Απ' τα μαλλιά και στη σπηλιά; Άμα δε γουστάρουν οι μη καπνιστές θα ασκήσουν βέτο και θα πουν "εμείς στο μαγαζί δεν ερχόμαστε και κάντε ότι νομίζετε".Τόσο απλά. :-)

thats the spirit:p

ειμαστε σε πολεμο,ΤΕΛΟΣ

ο καλος αντικαπνιστης ειναι ο νεκρος αντικαπνιστης,ετσι δημοκρατικα-ουμανιστικα:P:p:p

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν θα υπαρχουν μαγαζια χωρις καπνισμα. θα το δειτε.

ελα αναφτε ενα τωρα να νοιωσετε λιγο πιο καλα με τα ναρκωτικα σας :)

τουλαχιστον υπαρχουν αλλα που ειναι λιγοτερο επιβλαβη σε εσας και στους γυρω σας.

Δημοσ.

ελα αναφτε ενα τωρα να νοιωσετε λιγο πιο καλα με τα ναρκωτικα σας :)

τουλαχιστον υπαρχουν αλλα που ειναι λιγοτερο επιβλαβη σε εσας και στους γυρω σας.

Άλλα ναρκωτικά εννοείς?

Για πές, μ'ενδιαφέρει.

Δημοσ.
Άλλα ναρκωτικά εννοείς?

Για πές, μ'ενδιαφέρει.

ξεκινα με φλουδες μπανανες και μυρισε και κανα πετρελαιο

αν και μαλλον θα σου πεσουν παιδικα:P:p:p

Δημοσ.
ξεκινα με φλουδες μπανανες και μυρισε και κανα πετρελαιο

αν και μαλλον θα σου πεσουν παιδικα:P:p:p

Το να σνιφάρεις πετρέλαιο ή βενζίνη δεν νομίζω να κάνει λιγότερη ζημιά απο το τσιγάρο, είμαι βέβαιος οτι ριμάζει τα εγκεφαλικά κύτταρα σε χρόνο d/t.

Αυτό με την φλούδα μπανάνας πως δουλεύει?

Την "ακούς" οταν γλιστρήσεις και σκάσεις με το κεφάλι, πέφτοντας απο αυτήν? :-)

Δημοσ.

Άμα είναι οι γυναίκες καπνίστριες και οι άντρες όχι?

ξέρεις.. αιδίο / καράβι /σέρνει?

Δημοσ.
Κάτι παίζει με πλύσιμο-ξύσιμο-ψήσιμο-κάπνισμα, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.

θέλει 1-2 κιλά φλούδα μπανάνας

την έχεις ακούσει μονο και μονο τρώγοντας τόσες μπανάνες :P

γιατί σιγά μην τις πετάξεις :P

Δημοσ.

Στο city gate κόλλησαν ταμπελάκια σε όλες τις εισόδους εξόδους οτι απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΟΛΟ το εμπορικό κέντρο κι έβγαλαν απ'εξω μεγάλα σταχτοδοχεία κάδους για να ξεχαρμανιάζουν πριν μπούν και όταν βγούν.

Κάτι γίνεται πάντως.

Σε καμία καφετέρια μέσα στο εμπορικό δεν υπάρχει πλέον σταχτοδοχείο.

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι δεν θα υπαρχουν μαγαζια χωρις καπνισμα. θα το δειτε.

Θεωρώ ότι θα υπάρχουν και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός περισσότερα και αυτό γιατί δεν συμφέρει να αποκλειστούν από τα μαγαζιά αυτά οι ανήλικοι στους οποίους δεν επιτρέπεται ούτε καν η είσοδος σε χώρους καπνιζόντων (είτε συνοδεύονται είτε όχι), για τα έως 70μ2 μιλάμε πάντα.

Δημοσ.
Άμα είναι οι γυναίκες καπνίστριες και οι άντρες όχι?

ξέρεις.. αιδίο / καράβι /σέρνει?

Χαχαχαχαχ.... Εντάξει σ' αυτήν την περίπτωση όμως έχουν ένα λόγο παραπάνω οι άντρες να το παίξουν "ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, που θα τη ρίξει και τη σφαλιάρα του".... Ας μην ξεχνάμε ότι το "απ' τα μαλλιά και στη σπηλιά" εννοεί τον άντρα που θα σύρει τη γυναίκα... Οπότε ας το εφαρμόσουν σε παραλλαγή "απ'τα μαλλιά και σε μη καπνιστών"...:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...