Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όποιος την βρει, να την επιστρέψει στον από πάνω.

Πρέπει να του έπεσε στο δρόμο, με τα επιχειρήματα του κώλου που αμολούσε ασύστολα.

(τις κλανιές και τα ρεψίματα που ανέφερε εννοώ).

Είναι προφανές γιατί εστίασες στα συγκεκριμένα (πέραν του ότι δεν κατάλαβες το νόημά τους) απ' όλα αυτά που έχουν γραφτεί από μένα και άλλους. Επαναλαμβάνω ότι χαίρομαι που φωνές όπως οι δικές σου ακούγονται και "κοσμούν" αν μη τι άλλο το φόρουμ με το ύφος και το ήθος που εκπέμπουν. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα ... "δικαιώματα" που είχες συνηθίσει να ασκείς μέχρι σήμερα, θα λάβουν τέλος. Φυσικά, μπορείς κάλλιστα να ασκήσεις το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, της απεργίας, της απεργίας πείνας αν θες και που ξέρεις, μπορεί και να φανούμε τυχεροί αν επιλέξεις το τελευταίο... if you know what i mean! :devil:

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτααα.......αντε και να απαγορευτει παντου.....ένας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ να μας πει έναν αποτελεσματικο τρόπο να το κόψουμε βγήκε??????????????????????

Παρανομοι τεκέδες πάντως ήδη έχουνε ανοίξει σε πολλές γειτόνιες ..... Η αστυνομία έχει πληοροφορίες για τεκέδες στου Ψυρρή , στον Πειραιά αλλά και σε πολλά προάστια. Ο στρατός και η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση , και όσοι συλαμβάνονται θα στέλνονται εξορία.....ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ.

Δημοσ.
μετά από 68 σελίδες thread οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! σύμφωνα με έγκυρες πάλι πηγές, το κάπνισμα, μπορεί να συγκριθεί, εκτός από το κλασιμο το ρεψιμο, το μασημα νοιχιων και την χρήση αυτοκινήτου .. τώρα ΚΑΙ με τα σκουλικια στο φαγητό!

νέες αποκαλύψεις αναμένονται στις επόμενες δέκα σελίδες!

Κοιταξε να δεις, καλη η ειρωνια και ειμαι μεγαλος fan του αθληματος.

Εισαι λιγο φαουλ ομως, μαλλον επειδη δεν μπαινεις εδω για να συζητησεις, αλλα για να πεις την εξυπναδα σου.

Μαζι σου σε αυτο, ομως τουλαχιστον διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα.

Η συγκριση με τα σκουλικια δεν εγινε απο την μερια των καπνιστων.

Τωρα βεβαια αν απλα μπαινεις για να "την πεις" και στις 2 μεριες, γραψε λαθος, και εχεις και την αμεριστη συμπαρασταση μου στο θεαρεστο εργο του flaming.

Δημοσ.

Να το ξαναπω λοιπον. Το καπνισμα ειναι βλαβερο.

Οταν εσυ καπνιζεις και ο καπνος παει ολος στον διπλανο σου τοτε ο διπλανος καπνιζει παραπανω απο σενα :P

Εγω που θελω να ειμαι υγειης και δε θελω πνευμονια γεματα με πισα και νικοτινη δε γουσταρω να εισπνεω αυτον τον καπνο.

Δε γινεται κατανοητο αυτο ??? Ειναι θεμα υγειας και το βαζω πανω απο την ασχημη μουσικη που ειπωθηκε κ.τ.λ

Εαν η καφετερια ειναι για καπνιζοντες απλα δε θα μπω

Οσο για τον κομπλεξισμο που ειπε καποιος πριν αν δε με ενοχλει αυτος που το καπνιζει μπορει να καπνιζει ο,τι μα ο,τι γουσταρει (και χασις αν θελει )

Δημοσ.

Εγω που θελω να ειμαι υγειης και δε θελω πνευμονια γεματα με πισα και νικοτινη δε γουσταρω να εισπνεω αυτον τον καπνο.

Δε γινεται κατανοητο αυτο ??? Ειναι θεμα υγειας και το βαζω πανω απο την ασχημη μουσικη που ειπωθηκε κ.τ.λ

Οσο για τον κομπλεξισμο που ειπε καποιος πριν αν δε με ενοχλει αυτος που το καπνιζει μπορει να καπνιζει ο,τι μα ο,τι γουσταρει (και χασις αν θελει )

Μαζι σου. Πλεον θα χωριστουμε σε μαγαζια και δεν θα σε ενοχλει κανενας.

Οποτε το προβλημα ποιο ειναι?

Κομπλεξισμος ειναι οταν λες πως σε ενοχλει κατι, το κρατος σου παρεχει βιωσιμες εναλλακτικες, αλλα επιμενεις να θες να το απαγορευσει εντελως.

Ετσι οπως τα λες δεν ισχυει στην περιπτωση σου. Αν ελεγες ομως οτι θελω σωνει και ντε να μην υπαρχουν χωροι καπνιστων, ασχετα με το οτι θα εχω και εγω τους δικους μου χωρους, τοτε θα ησουν κομπλεξικος.

• Moderators
Δημοσ.
Να το ξαναπω λοιπον. Το καπνισμα ειναι βλαβερο.

Οταν εσυ καπνιζεις και ο καπνος παει ολος στον διπλανο σου τοτε ο διπλανος καπνιζει παραπανω απο σενα :P

Οχι ακριβως...:o

Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι τρομερό κόμπλεξ που τα ...πλεμόνια μου είναι πεντακάθαρα (σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις) και που μου περισσεύουν 200-300 ευρώ το μήνα. :cry:

Δημοσ.
Μαζι σου. Πλεον θα χωριστουμε σε μαγαζια και δεν θα σε ενοχλει κανενας.

Οποτε το προβλημα ποιο ειναι?

Κομπλεξισμος ειναι οταν λες πως σε ενοχλει κατι, το κρατος σου παρεχει βιωσιμες εναλλακτικες, αλλα επιμενεις να θες να το απαγορευσει εντελως.

Ωραία ρε παιδιά, επιτέλους ας μείνουμε σε αυτό. Καφετέριες για καπνίζοντες θα υπάρχουν, όπως και θα υπάρχουν και για μη καπνίζοντες.

Ο καθένας πλέον έχει την επιλογή του. Ούτε ο καπνιστής θα υποχρεώνεται να μην καπνίζει , ούτε και ο μη καπνιστής να καπνίζει παθητικά.

Ποιο το νόημα να το συζητάμε άλλο? Κουράστηκαν και οι 2 πλευρές αυτό είναι εμφανές.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:59 ----------

Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι τρομερό κόμπλεξ που τα ...πλεμόνια μου είναι πεντακάθαρα (σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις) και που μου περισσεύουν 200-300 ευρώ το μήνα. :cry:

Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι, κανείς δεν σε κατακρίνει γι'αυτό. Εμείς θα συνεχίσουμε να καπνιζουμε σε χώρους που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, χωρίς να σε ενοχλούμε...

Δημοσ.
Ωραία ρε παιδιά, επιτέλους ας μείνουμε σε αυτό. Καφετέριες για καπνίζοντες θα υπάρχουν, όπως και θα υπάρχουν και για μη καπνίζοντες.

Ο καθένας πλέον έχει την επιλογή του. Ούτε ο καπνιστής θα υποχρεώνεται να μην καπνίζει , ούτε και ο μη καπνιστής να καπνίζει παθητικά.

Ποιο το νόημα να το συζητάμε άλλο? Κουράστηκαν και οι 2 πλευρές αυτό είναι εμφανές.

Quoted for the truth.

Τελος καλο, ολα καλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

κανένα πρόβλημα μάλιστα, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που πχ σε μια 5μελή παρέα ο 1-2 δεν είναι καπνιστής? :-)

ποιος θα κάνει την υποχώρηση? :o

Δημοσ.
κανένα πρόβλημα μάλιστα, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που πχ σε μια 5μελή παρέα ο 1-2 δεν είναι καπνιστής? :-)

ποιος θα κάνει την υποχώρηση? :o

Αυτο ειναι προβλημα.

Αλλα ειναι προβλημα της παρεας. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να συζητησουμε εδω τι θα γινει. Ας βρει η παρεα μια λυση.

Αμα γουσταρω την ιδια γκομενα με τον φιλο μου, θα ζητησω απο το κρατος ή απο ενα forum να μας λυσει την διαφωνια? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ζητάω να βρούμε λύση, ερώτηση ήταν μπηχτή για το ποια επιλογή είναι η "ηθικά σωστή" :P

Δημοσ.
δεν ζητάω να βρούμε λύση, ερώτηση ήταν μπηχτή για το ποια επιλογή είναι η "ηθικά σωστή" :P

Δεν υπάρχει "ηθικά σωστή" επιλογή. Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να γίνονται υποχωρίσεις εκατέρωθεν.

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με το εκατέρωθεν, θέμα υγείας όχι απλά πείσματος :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...