Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η πλειοψηφια των καπνιστων τη θελει αυτη την ισορροπια, οι μη καπνιστες ειναι που κωλυονται, γιατι λογω ελλειψης αυτων που ειπα πιο πανω, δε θελουν να χασουν την παρεα που εχουν (αλλα που δεν τους σεβεται), και αρχιζουν τα περι δημοκρατιας, ελευθεριας να πανε σε οποιο χωρο γουσταρουν, αναγκης του κρατους να επεμβει, κλπ χαρωπα και αστεια.

Δηλαδή στο μυαλό σου όλο το πρόβλημα επικεντρώνετε στην παρέα; Εμένα προσωπικά η παρέα μου ξέρει ότι αν βγούμε και ανάψουνε τσιγάρο στη μάπα μου θα τσαντιστώ γιατί αποτελείτε από ανθρώπους με τον ελάχιστο σεβασμό που μπορούν να δήξουν σε έναν πραγματικό φίλο, δεν μιλάω για παρέες πιτσιρικάδων ότι νάνε αλλά anyway θα σου φέρω ένα κλασικό παράδειγμα.

Σαν τεχνικός έχω support σε κάποια internet cafe, πάω σε ένα pc να κάνω την δουλεία μου και ξαφνικά σκάει δίπλα μου ένας τυπάς και ανάβει τσιγάρο στα μούτρα μου, του λέω ότι με ενοχλεί και με γράφει, πως πρέπει να επιβληθώ να πέσω στο επίπεδο του και να του σπάσω τα μούτρα; Έτσι πρέπει να φτάσουμε; Να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας; Δυστυχώς η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν μάθει τι θα πει παιδεία, σεβασμός και πολιτισμός, εξού και τα σημερινά προβλήματα μας σαν χώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο εχεις να απαντησεις απ ολα που ρωτησα?

γιατί περίμενες κάποια επιστημονική τοποθέτηση/επιχειρηματολογία? :rolleyes:

Δημοσ.

Αφού νοιάζεσαι τόσο για την υγεία των εργαζομένων θα έπρεπε να ξέρεις τι μόλυνση προκαλούν οι πλακέτες π.χ.

Δημοσ.

πωπωπω το διαλύσατε. Πατάω ακύρωση συνδρομής μετά το ποστ :P

Βρε apd453 αν μολύνει η TV μολύνει και το γραφείο που κάθεσαι, όπως και η καρέκλα τα οποία για να γίνουν πρέπει να κοπούν δέντρα. Να καθόμαστε στο πάτωμα;

Για τσιγάρο λέμε εδώ

Το ότι εγώ καπνίζω είναι επιλογή μου. Ο διπλανός μου όμως που δεν καπνίζει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώει στην μούρη την δικιά μου επιλογή.

Είναι απλό το ζήτημα.

Οτι σαν καπνίστρια δεν μου αρέσει ο νέος νόμος και θα ήθελα να απαγορεύεται μόνο σε νοσοκομεία, σχολεία κλπ αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Αλλά μην πηγαίνουμε στην TV και ότι δεν προσφέρει τίποτα.

Δημοσ.

Βρε apd453 αν μολύνει η TV μολύνει και το γραφείο που κάθεσαι, όπως και η καρέκλα τα οποία για να γίνουν πρέπει να κοπούν δέντρα. Να καθόμαστε στο πάτωμα;

Για τσιγάρο λέμε εδώ

Αυτός λέει ότι κόπτεται για την υγεία των εργαζομένων.

Δυστυχώς είναι πολύ επιλεκτικός.

Εγώ του είπα να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίζοντες και αυτός είχε σαν επιχείρημα την υγεία του σερβιτόρου.

Για την υγεία αυτού που ξεκολάει τις κολλήσεις της TV που πέταξε στα τρυφερά του

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε τέτοια "επιχειρήματα" σε αυτό το topic Karmen...

όπως έχει γραφτεί και παλιότερο ο εθισμός σε κάνει να "δικαιολογείς" την συνήθεια αυτή με τους πιο τραγικούς τρόπους...

Δημοσ.

Αυτός λέει ότι κόπτεται για την υγεία των εργαζομένων.

Δυστυχώς είναι πολύ επιλεκτικός.

Εγώ του είπα να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίζοντες και αυτός είχε σαν επιχείρημα την υγεία του σερβιτόρου.

Για την υγεία αυτού που ξεκολάει τις κολλήσεις της TV που πέταξε στα τρυφερά του

θα σε απογοητευσω αλλα το καλάι με τον ενσωματωμενο καρκινο εχει καταργηθει.

Δημοσ.

δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε τέτοια "επιχειρήματα" σε αυτό το topic Karmen...

όπως έχει γραφτεί και παλιότερο ο εθισμός σε κάνει να "δικαιολογείς" την συνήθεια αυτή με τους πιο τραγικούς τρόπους...

Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

με λένε [insert Name] και δεν μπορώ να κόψω το τσιγάρο ούτε για το παιδί μου... :rolleyes:

ναι το ξέρω below the belt, αλλά ελάχιστοι έχουν τα @@ να το κάνουν...

Δημοσ.

θα σε απογοητευσω αλλα το καλάι με τον ενσωματωμενο καρκινο εχει καταργηθει.

Ψάξε καλύτερα Π.Χ.

με λένε [insert Name] και δεν μπορώ να κόψω το τσιγάρο ούτε για το παιδί μου...

Sorry ρε φίλε που ξέχασα να σου δώσω λογαριασμό το τι θα κάνω με την οικογένεια μου.

Δημοσ.

Ψάξε καλύτερα Π.Χ.

Sorry ρε φίλε που ξέχασα να σου δώσω λογαριασμό το τι θα κάνω με την οικογένεια μου.

εσυ ψαξε καλυτερα http://en.wikipedia....ead-free_solder

αν εσενα σου χει ξεμεινει κανα συρματακι απο τα παλια και το κολλας που και που για να μυριζεις τον μολυβδο,δε μπορω να κανω κατι

Δημοσ.

εσυ ψαξε καλυτερα http://en.wikipedia....ead-free_solder

αν εσενα σου χει ξεμεινει κανα συρματακι απο τα παλια και το κολλας που και που για να μυριζεις τον μολυβδο,δε μπορω να κανω κατι

Σε έχει πλανέψει η full HD και τα βλέπεις όλα τζάμι.

Δες πριν μιλήσεις, είναι πολλά. Αλλά όπως βλέπω έχεις τρομερά επιλεκτικές ευαισθησίες οι οποίες περιορίζονται στο εργαζόμενους των καφέ.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί αν λέγαμε ότι θέλουμε να καταργηθεί το πλαστικό, οι τηλεοράσεις ή ότι άλλο βρεις "χειρότερο" εσύ θα άλλαζες γνώμη για το κάπνισμα etc etc? ούτε μια στο άπειρο...

απλά μας το φέρνεις έτσι για να δικαιολογηθείς με το ότι "υπάρχουν και χειρότερα"...

τα οποία "χειρότερα" και πάλι προσφέρουν περισσότερα από το τσιγάρο στην κοινωνία και στον άνθρωπο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...