Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε καθαρματα το ειδα αυτο και εσκασα στα γελια. με επιασε νευρικο γελιο :lol: :lol: :lol: :lol:

(στα ελληνικα ειναι ατερμονος βροχος. εγω εβαλα αυτη την ετικετα :P )

Πιστεύω πως θα έπρεπε να απαγορευόταν το κάπνισμα δια νόμου σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, καθώς και στους ιδιωτικούς εφόσον υπάρχουν μέσα μικρά παιδιά. Οι καπνιστές δεν έχουν κανένα δικαίωμα. :angry:

coolface.jpg

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Η ζωή μου όλη...

Το γνωστό εστιατόριο L'Abreuvoir έχει ξεχαστεί στην εποχή που το κάπνισμα είχε απαγορευθεί σε δημόσιους χώρους, έτσι όταν ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης που συνέτρωγε με υψηλούς ομοτράπεζους ζήτησε τασάκι για να καπνίσει του το αρνήθηκαν. Ακολούθησε χάος

paboukis.jpg

Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 27 2010 21:40 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 28 2010 15:37

Ποιος είδε τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και δεν τον φοβήθηκε όταν ζήτησε τασάκι για να καπνίσει σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, ενώ φυσικά ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια ότι έχει καιρό τώρα απαγορευτεί το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους.

Τι το’θελαν οι άμοιροι σερβιτόροι και του είπαν ότι απαγορεύεται το κάπνισμα, προτείνοντάς του ευγενικά να μεταφερθεί με τη παρέα του σε ένα από τα τραπέζια έξω.

Εκείνος ήταν ανένδοτος. "Όχι θα κάτσουμε εδώ", είπε θυμίζοντάς μου τα μικρά παιδιά που ό,τι θέλουν το θέλουν εδώ και τώρα χωρίς περιττά λόγια.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", το παραπάνω περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο γνωστό εστιατόριο L’Abreuvoir όπου ο Χ. Παμπούκης δείπνησε με τον Ε. Βενιζέλο, τον Γάλλο τραπεζίτη Ματιέ Πιγκάς και τους συνεργάτες του.

Εκεί λοιπόν που είχαν τελειώσει το δείπνο τους με τα ακριβά κρασιά και τα μπον φιλέ και αφού είχαν αφιερώσει ώρες να συζητούν για βαρύγδουπα ονόματα τύπου Μέρκελ και Στρος Καν, ο Χ. Παμπούκης δεν ήθελε και πολύ, η συζήτηση του' πεσε βαριά και του' ρθε νταλκάς βαρύς. Έτσι, όντας και μανιώδης καπνιστής είπε να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος τόσο αυτός όσο και η παρέα του Πιγκάς αλλά οι νομοταγείς σερβιτόροι του έκαναν νερά.

Ωστόσο, τι να κάνουν και αυτοί απλοί υπάλληλοι είναι, αφού έκαναν τη απαιτούμενη υπόδειξη όπως έπρεπε του έφεραν το τασάκι και μπροστά στα απορημένα βλέμματα των Γάλλων έδειξε ότι εδώ είναι Ελλάδα.

Μάλιστα οι σερβιτόροι εις ένδειξη διαμαρτυρίας έμειναν έξω από το κατάστημα μέχρι να τελειώσουν οι κύριοι το τσιγάρο τους.

Για το τυπικό της υπόθεσης ο λογαριασμός ανήλθε στα 437 ευρώ και τον πλήρωσε ο εκπρόσωπος της Lazard Πιγκάς.

πηγή http://news247.gr/ellada/kaygas_pampoykh_gia_ena_tsigaro.686745.html

Και αφού τα φάγαμε μαζί, τώρα θα κάνουμε και ένα τσιγαράκι μαζί. Σας πειράζει; Δε σας πειράζει; Έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακώς οι σερβιτόροι δεν δέχθηκαν μια εξαίρεση για τον κ.Παμπούκη.

Ο άνθρωπος αυτός, με τα έργα του, είναι η ατμομηχανή της πλημμυρίδας των ξένων επενδύσεων που γίνονται στη χώρα αυτό το καιρό...

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
Ποιος σου είπε ότι εγώ θέλω να κυκλοφορώ στον ίδιο δρόμο με έναν τύπο που φτιάχνει δικούς του κανόνες επειδή "δεν τρώει κουτόχορτο;" Πέντε χιλιάρικα και αφαίρεση διπλώματος αν ήταν στο χέρι μου.

ναι σωστα οσα περισσοτερα λεφτα κλεβεις απο τον κοσμακι τοσο καλυτερος γινεται κι ολας...

Δημοσ.

ναι σωστα οσα περισσοτερα λεφτα κλεβεις απο τον κοσμακι τοσο καλυτερος γινεται κι ολας...

Μπορεί να'μαι ελαφρώς out of context αλλά δεν θα έλεγες το ίδιο για κάποιον που οδηγεί μετά από 10 ποτηράκια κρασί ε; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει δε λεω να μην υπαρχει δικαιοσυνη αλλα οι νομοι δε μας κανουν και καλυτερους,δηλαδη τι αμα του παρουμε 5 χιλιαρικα δε θα ξαναπιει ή δε θα ξαναπιει καποιος αλλος;Οποτε να απογορευσουμε και το ποτο και το σεξ..

ολα ειναι θεμα παιδειας.

Επεξ/σία από priest91
Δημοσ.

Όντως, αλλά όταν έχουμε φτάσει σε σημείο ο άλλος να μην σκέφτεται καν τη μαλακία που κάνει, το να τον κάνουμε να σκέφτεται το πόσο ακριβά θα την πληρώσει, είναι η φυσική εξέλιξη της αμπαλοσύνης του. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πρόστιμο στο αμάξι, γενικώς μιλάω, δεν θεωρώ λογικό να αποκαλούμε "κλεψιά" κάθε (τραβηγμένο ίσως) χρηματικό πρόστιμο. ;)

Δημοσ.

ναι αλλα με τον φοβο δεν κερδιζεις κατι.Το οτι θα σκεφτει περισσοτερο ποσο ακριβα θα το πληρωσει δε σημαινει οτι δε θα το κανει κι ολας.

Δημοσ.

ειναι μεγαλη συζητηση αμα χρειαζονται ή οχι ,εξαλου υπαρχουν μονο και μονο για να εισπρατει λεφτα το κρατος..

Δημοσ.

ειναι μεγαλη συζητηση αμα χρειαζονται ή οχι ,εξαλου υπαρχουν μονο και μονο για να εισπρατει λεφτα το κρατος..

το ελλειμα της χωρας θα μηδενιζοταν αν παιρναν κληση ολα τα παρανομα παρκαρισμενα οχηματα αυτη τη στιγμη στη χωρα... :rolleyes: :lol:

Δημοσ.

Α τα μπουμπούκια μας το έχουν καθημερινότητα να σπάνε νόμους :D. Μια από τα ίδια και στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά με άλλα αποτελέσματα :P

Ο υπουργός, το τσιγάρο και ο Ηρακλειώτης εστιάτωρ

Ενημερώθηκε: 28.11.2010 // 09:50

Γράφουν οι εφημερίδες για το επεισόδιο που έγινε σε εστιατόριο στο Κολωνάκι με πρωταγωνιστή τον υπουργό Παμπούκη που άναψε τσιγάρο με το έτσι θέλω και παρά την απαγόρευση που κι ο ίδιος έχει ψηφίσει...Εκεί ο ιδιοκτήτης λέει ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν ήταν σαν τον Ηρακλειώτη ιδιοκτήτη εστιατορίου που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τον υφυπουργό κ.Κουτρουμάνη που ήθελε επίσης να ανάψει τσιγάρο και τον...πέταξε έξω. Ευγενικά μεν , αλλά τον έβγαλε έξω να καπνίσει!

http://www.cretalive.gr/new/15218/isawihear/O_upourgos_kai_to_tsigaro

Δημοσ.

το θεμα ειναι τι προσπαθεις να κανεις για μια κοινωνια , να προσπαθεις να την κανεις καλυτερη ή απλα να της βαζεις προστιμα για καθε παρανομια που της εμαθες εσυ να κανει..

Τωρα αν ειμαστε εμεις το κρατος εγω δεν ειδα τιποτα απο ολα αυτα τα λεφτα να πηγαινουν σε μας.

Δεν ειμαστε καπως οφ τοπικ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...