Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μια και μιλάμε για αυτοκίνητα:

Βαριές καμπάνες για όσους καπνίζουν σε αυτοκίνητο με παιδιά

στην πυρά. Εγώ λέω να τους παίρνουν και την κηδεμονία των παιδιών, και να τους στειρώνουν για να μην κάνουν άλλα.

Καλά εδώ δεν βεβαιώνουν σοβαρότερες παραβάσεις στα αυτοκίνητα, θα κόψουν πρόστιμο για το τσιγάρο; Αυτά είναι αστεία πράγματα, κάπου εδώ γελάμε όλοι μαζί.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έλληνα, είσαι θεός πάντως! Η ευκολία με την οποία ο άλλος απορρίπτει δεκαετίες επιστημονικής έρευνας γιατί έτσι γουστάρει, είναι μαγική! Πώς το κάνετε αυτό ρε παιδιά; Πραγματικά σας θαυμάζω!

Ας πάει όποιος θέλει στο site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να δει τα στατιστικά. Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο πεθαίνουν 20.000 άτομα λόγω καπνίσματος, 600 λόγω παθητικού καπνίσματος και 300 λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Αλλά όχι, το τσιγάρο δεν είναι πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Επίσης, θαυμάζω τη λογική "εδώ υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας και ασχολείστε με το τσιγάρο". Καταρχάς, όχι, δεν υπάρχουν σοβαρότερα, από άποψη δημόσιας υγείας. Μιλάνε τα νούμερα. Δεύτερον, σε αυτούς που την εκφράζουν, δηλώνω ότι θα έρθω αύριο να τους κλέψω 1000 ευρώ. Δεν πιστεύω να διαμαρτυρηθείτε, ε; Εδώ η εφορία και οι τράπεζες σας κατακλέβουν εδώ και χρόνια και σας πείραξαν τα 1000 ευρώ που θα σας πάρω εγώ με τον τσαμπουκά μου, γιατί έτσι μου αρέσει και θέλω να περνάω καλά;

Δημοσ.

Κανονικά σπιναλόγκα θέλουν, όχι απαγορεύσεις. :P Όλοι γκρινιάζουν πως έπεσε ο τζίρος και το κάπνισμα στην ουσία δε σταμάτησε ποτέ.

Δημοσ.
μια και μιλάμε για αυτοκίνητα:

Βαριές καμπάνες για όσους καπνίζουν σε αυτοκίνητο με παιδιά

στην πυρά. Εγώ λέω να τους παίρνουν και την κηδεμονία των παιδιών, και να τους στειρώνουν για να μην κάνουν άλλα.

Πολυ σωστο οποιος δε σεβεται το παιδι του ειναι οχι μονο ζωο αλλα κατι χειροτερο

Εδω που τα λεμε τα ζωα σεβονται τα παιδια τους

Δημοσ.

Μαμα μπορώ και γμω τους διπλανούς μου. Πες μου μπράβο γιατί είμαι ελληνάρας, δεν καταστέλλω την προσωπικότητά μου θα συνεχίσω να γμαω γμαω ΓΜΑΩ!

Δημοσ.
Ειπαμε, θα μπαινουν στα αμαξια και θα μαρσαρουν ετσι χωρις λογο

χαχαχα

επειδη το χα ψαξει αυτο απαγορευεται να μαρσαρεις το αυτοκινητο χωρις λογο:lol:

Δημοσ.
Το παθητικό κάπνισμα στερεί τη ζωή σε 600.000 ανθρώπους ετησίως

Το παθητικό κάπνισμα προκαλεί περίπου τον ένα στους εκατό θανάτους κάθε χρόνο στον κόσμο, δηλαδή πάνω από 600 χιλιάδες θανάτους ετησίως, εκ των οποίων οι 165 χιλιάδες αφορούν παιδιά, σύμφωνα με εκτιμήσεις από το βρετανικό ιατρικό περιοδικό Lancet.

Εάν προσθέσουμε και τους θανάτους των 5,1 εκατομμυρίων ανθρώπων που είναι ενεργοί καπνιστές , φτάνουμε σε ένα σύνολο 5,7 εκατομμυρίων ανθρώπων που πεθαίνουν κάθε χρόνο από τις συνέπειες του καπνίσματος.

Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που εκτιμά παγκοσμίως την επίδραση του παθητικού καπνίσματος. Οι συγγραφείς της μελέτης ανήκουν στο δυναμικό του Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και οι οποίοι χρησιμοποίησαν στοιχεία του 2004 , τα πλέον πρόσφατα που διατίθενται, από αναλύσεις που έγιναν σε 192 χώρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 2.004 εκτέθηκαν σε παθητικό κάπνισμα το 40% των παιδιών, το 33% των ανδρών και το 35% των γυναικών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της μελέτης αυτή η έκθεση στον καπνό προκάλεσε 379.000 θανάτους από καρδιολογικά προβλήματα, 165.000 από αναπνευστικά προβλήματα , 36.900 από άσθμα και 21.400 από καρκίνο των πνευμόνων. Συνολικός αριθμός : 603.000 θάνατοι από αιτίες που σχετίζονται με το παθητικό κάπνισμα.

Τέλος, οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα πρώτα και μεγαλύτερα θύματα του παθητικού καπνίσματος είναι τα παιδιά, κυρίως αυτά που οι γονείς τους καπνίζουν στο σπίτι. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 165,000 παιδάκια ηλικίας κάτω των 5 ετών. Τα δύο τρίτα των παιδιών αυτών προέρχονταν από την Αφρική και τη νότια Ασία.

http://www.skai.gr/news/health/article/157336/to-pathitiko-kapnisma-sterei-ti-zoi-se-600000-anthropous-etisios/

Δημοσ.

Όχι ρε δεν είναι τρεντιές, είναι πληρωμένοι γιατροί που αποπροσανατολίζουν το κοινό, για να τους στρέψουν στα συμπληρώματα διατροφής και στα βιολογικά προϊοντα, να τους μετατρέψουν από καπνιστές σε υγιεινιστές και να έχουν σπίτια φαρμακαποθήκες...Είναι όπως είχε τότε η καπνοβιομηχανία τους γιατρούς να συνιστούν τσιγάρο για να περάσουν τα βρογχικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ετικέτες: infinite loop συζήτηση, καπνισμα, τσιγάρο

ρε καθαρματα το ειδα αυτο και εσκασα στα γελια. με επιασε νευρικο γελιο :lol: :lol: :lol: :lol:

(στα ελληνικα ειναι ατερμονος βροχος. εγω εβαλα αυτη την ετικετα :P )

Επεξ/σία από FarCry
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...