Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που ειναι τωρα οι κυριοι μαγαζατορες να διαμαρτυρηθουν για τις αυξησεις των ειδικων φορων??Σιγα μην σκισουν κανα καλσον οι κυριοι.Θα ανεβασουν τις τιμες τους για να μην χασουν το υπερκερδος.

Κλασικά, θα ανεβάσουν και άλλο τις τιμές και θα έχουν την απαίτηση να πηγαίνει και ο κόσμος. :rolleyes:

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Απο την άλλη, ο (μερικές φορές) σοφός λαός μας λέει "Όποιος πάει για πολλά, χάνει και τα λίγα".

επειδη το να καπνιζουν παντου ειναι τα λιγα προφανως?

Δημοσ.

Ρε παιδια ψήφησα ετσι για να δω τα αποτελέσματα και πρόσεξα οτι το αποτέλεσμα ειναι λάθος...

Αντι να είναι πρώτο και με διαφορά αυτο: Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.

είναι αυτό:Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Μηπως μου τα δείχνει λάθος ο οπερας;

Υγ. Δεν καπνίζω.

Δημοσ.
επειδη το να καπνιζουν παντου ειναι τα λιγα προφανως?

Ξέρεις τι αγώνες χρειάστηκαν για να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε να καπνίζουν... παντού; Δεν είναι να διακινδυνεύεις ένα τέτοιο κεκτημένο...

Δημοσ.
Εκτος σχολειων και νοσοκομειων δεν υπαρχουν μη καπνιστες δηλαδη?

Δηλαδή σε πειράζει το τσιγαρο του διπλανού σου και οχι η εξάτμιση 943857438957459348798374557447584375948574575984745 αυτοκινήτων που περνούν διπλα σου καθε δευτερόλεπτο;

Μηπως να απαγορεύαμε και τα ορυκτόκαύσιμοκινητά οχήματα;

Δημοσ.

Τα αυτοκινητα βοηθανε το κοινωνικο συνολο οπως εχουμε ξαναπει. Το τσιγαρο το κανει ο αλλος για την καβλα του. Και υπαρχει και ο καταλητης.

Δημοσ.
Τα αυτοκινητα βοηθανε το κοινωνικο συνολο οπως εχουμε ξαναπει. Το τσιγαρο το κανει ο αλλος για την καβλα του. Και υπαρχει και ο καταλητης.

Ο καταλύτης; Οπως για τα πετρέλαια ας πούμε; χααχαχαχχααχχααχχα Ειπες μεγάλο ανέκδοτο(εχω ιδιωτικά κτεο).

Ασε φίλε...

Παντως περίμενα πως σε ενα φόρουμ που υπάρχουν προοδευτικά άτομα οτι δεν θα έβλεπα ποτέ τέτοιο αποτέλεσμα......keep sucking βενζολιοτετοιες ενώσεις και κυνηγήστε το κάπνισμα...Θύματα....

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να βάζουμε τα μηχανάκια σε κλειστούς χώρους και να δίνουμε γκάζι! Γιατί μόνο τσιγάρα δηλαδή; :)

Δημοσ.

Ναι, και οσο γκαζωνουν να πρεπει να κρατας eye contact

Α και εχουμε πει, το γκαζωμα γινεται γιατι μας περιοριζει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσ.
Παντως περίμενα πως σε ενα φόρουμ που υπάρχουν προοδευτικά άτομα οτι δεν θα έβλεπα ποτέ τέτοιο αποτέλεσμα......keep sucking βενζολιοτετοιες ενώσεις και κυνηγήστε το κάπνισμα...Θύματα....

Για να καταλάβω.

Δεν είμαι προοδευτικός επειδή θεωρώ πως ο διπλανός μου δεν πρέπει να τρώει στη μάπα με το ζόρι τον καπνό μου; Δεν είμαι προοδευτικός επίσης, γιατί δεν υποστηρίζω πως αυτό θα έπρεπε να γίνεται αφού έτσι κι αλλιώς τρώμε τόσο καυσαέριο;

Πως ακριβώς ορίζεις τον προοδευτικό;

Ας αρχίσω να ανάβω καπνογόνα στις καφετέριες και να βαράω αερόκορνες μαζί με το τσιγαράκι μου τότε θα είμαι;

Τόσο καυσαέριο και τόση ηχορύπανση τρώνε έτσι κι αλλιώς, τι πειράζει;

Δημοσ.
Για να καταλάβω.

Δεν είμαι προοδευτικός επειδή θεωρώ πως ο διπλανός μου δεν πρέπει να τρώει στη μάπα με το ζόρι τον καπνό μου; Δεν είμαι προοδευτικός επίσης, γιατί δεν υποστηρίζω πως αυτό θα έπρεπε να γίνεται αφού έτσι κι αλλιώς τρώμε τόσο καυσαέριο;

Πως ακριβώς ορίζεις τον προοδευτικό;

Ας αρχίσω να ανάβω καπνογόνα στις καφετέριες και να βαράω αερόκορνες μαζί με το τσιγαράκι μου τότε θα είμαι;

Τόσο καυσαέριο και τόση ηχορύπανση τρώνε έτσι κι αλλιώς, τι πειράζει;

Θα σου απαντούσα τι θα μπορούσες να κανεις αλλα θα φαω μπαν.

Οταν λοιπον που λες ολα τριγύρω σου ειναι για τον πούτσο και κολλάς στο τσιγάρο του άλλου,εσυ ο ιδιος είσαι για τον πούτσο.

Γενικά μιλώντας.

Δημοσ.
Θα σου απαντούσα τι θα μπορούσες να κανεις αλλα θα φαω μπαν.

Οταν λοιπον που λες ολα τριγύρω σου ειναι για τον πούτσο και κολλάς στο τσιγάρο του άλλου,εσυ ο ιδιος είσαι για τον πούτσο.

Γενικά μιλώντας.

Μάλιστα.

Σε τι δηλαδή, αν δεν κολλούσα, δεν θα ήμουν για τον πούτσο;

Δημοσ.
Μάλιστα.

Σε τι δηλαδή, αν δεν κολλούσα, δεν θα ήμουν για τον πούτσο;

Ας πουμε ας διόρθωνες ή ας λυσσαζες για πράγματα πιο σημαντικά που εχουν να κάνουν και με την υγεία σου και μετα ας κυνηγούσες και το τσιγάρο αλλα μας έχουνε φάει οι τρεντι αρχιδιες....

Αυτο με τα αυτοκίνητο ειναι το πιο κλασσικό,το 70% των οχημάτων σου γαμούν την υγεία 43984735984579845743874595 πιο πολλές φορες απο το τσιγάρο.

Η τροφη που τρως ειναι λίπασμα μαζι με φυτοφάρμακα και ορμόνες.

Οι μλκιες που πίνεις επίσης κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

@akpe θα μπορούσες να ανοίξεις ένα thread για την καυσαεριοαπαγόρευση αν θές και σε ενοχλεί, εδώ μιλάμε για το τσιγάρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...