Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aκομα τα ιδια επιχειρηματα ? :-)

... οτι ο καπνισμα δεν βλαπτει...

.... οτι ειναι φασισμος να το απαγορευσουν.....

.....εξαλλου τοσα αλλα προβληματα υπαρχουν στον κοσμο.....

......και στο κατω κατω αν δεν θες μην ερχεσαι να τον αναπνευσεις.....

Καμμια εναλλαγη δεν παιζει ? :-)

παίζει άλλη μία

εν μέσω κρίσης που θες να κινείται το χρήμα,κόβεις το 50% της βαριάς βιομηχανίας της χώρας->τις καφετέριες :P

καλύτερα;

σου πα,το γαμάτο είναι ότι οι μη καπνιστές κάθονται και αυτοί έξω για τον κόσμο,το σκέφτομαι και μετά συνηδητοποιώ ή όπως γράφεται ότι η ψήφος ενός απο αυτούς αναιρεί τη δικιά μου,fuck democracy που λένε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η διαλλακτικότητα σου είναι ηδονιστική ρε μπλου, τόσο πολύ που στο τέλος θα καταλήξεις να είσαι μόνος μέσα σε μια καφετέρια αφού όλοι θα είναι έξω.

Φιλτατε status τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειμαι μονος ? :-)

Εξαλλου το παρον θεμα ειναι μια δημοσκοπηση.Εχεις δει καθολου τα αποτελεσματα ? :-)

Φιλτατε status τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειμαι μονος ? :-)

Εξαλλου το παρον θεμα ειναι μια δημοσκοπηση.Εχεις δει καθολου τα αποτελεσματα ? :-)

Α αφού είναι τόσο legit η δημοσκόπηση ρε μπλου ας την δώσουμε στην MRB να βγάλει στατιστικά και να απολύσουμε όλο το κόσμο στην στατική υπηρεσία.

Αυτό είναι δείγμα, όχι στατιστική. Αν μαζέψεις από Χ αριθμό ιστοσελίδων σχετικές δημοσκοπήσεις τότε ΙΣΩΣ βγάλεις άκρη.

το να μην του δίνεςι χώρο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ είναι τραγικό,και οι περισσότεροι έχουν αυτή την άποψη για τον λόγο που είπα,είσαι Αγγλία,μια βόλτα Ελλάδα θα σε πείσει ότι έχω δίκιο

πχ

χθες έβρεχε,είχε ψ@λόκρυο και ΜΗ καπνιστές καθόντουσαν έξω με τους καπνιστές σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ παρέες για να μην είναι μέσα μόνοι τους,με μπουφάν ως το μέτωπο,τραγικοί τύποι και άβουλοι,τζάμπα έξοδα για το κράτος που λέμε

ο άλλος τον δάγκωνε για να καπνίζει και ο άλλος για να είναι με κόσμο,όπου πάει η μάζα πάω ένα πράμα

το αν ήταν περισσότεροι ή όχι αδιάφορο,εξώ είδαν κόσμο έξω έκατσαν,δεν κακό ο 4ος

(δεν μιλάω για μικτές παρέες)

Σου ειπα εγω να μην εχει εξω σομπες και ομπρελες? Ουτε να βραχει θελω ο καπνιστης ουτε να κρυωσει.

Προτιπ: και εγω παω εξω στην αγγλια και μιλαω με γκομενακια, αλλα μετα μπαινουμε μεσα. Πολλες φορες μπαινω και εγω μεσα (ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ εεεεΕ??)

Σου ειπα εγω να μην εχει εξω σομπες και ομπρελες? Ουτε να βραχει θελω ο καπνιστης ουτε να κρυωσει.

Προτιπ: και εγω παω εξω στην αγγλια και μιλαω με γκομενακια, αλλα μετα μπαινουμε μεσα. Πολλες φορες μπαινω και εγω μεσα (ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ εεεεΕ??)

Δηλαδή για να γαμ3ύσεις δεν σε ενοχλεί το τσιγάρο, δηλαδή αν οι καπνιστές είχαν τουλάχιστον βυζιά και είχες άμεσο σεξουαλικό συμφέρων από αυτούς θα ήταν εντάξει!;

ε ναι αν επιτρεπόταν μέσα κι η γκόμενα κάπνιζε θα της έλεγες πάμε έξω στους -2 γιατί το κακό το κράτος επιτρέπει το τσιγάρο σε κλειστούς χωρους και κάνει κακό στην υγεία μου,πωω κοίτα και αυτόν τον άμοιρο τον σερβιτόρο που δεν καπνίζει,πως αντέχει,θα βαζες πάνω απ όλα την υγεία σου όπως κάνεις τώρα και φυσικά θα σ ένοιαζε και για τους σερβιτόρους όπως σε νοιάζει τώρα

προτιπ:ήξερα τι έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα(ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ εεεεΕ??)

παίζει άλλη μία

εν μέσω κρίσης που θες να κινείται το χρήμα,κόβεις το 50% της βαριάς βιομηχανίας της χώρας->τις καφετέριες :P

καλυτερα

η μεγαλυτερη σαπιλα και φοροδιαφυγη ειναι απο αυτα τα @@μαγαζα

αν δε ξοδεψουμε τα λεφτα σε καφε και τσιγαρα θα τα ξοδεψουμε σε κατι πιο χρησιμο

καλυτερα

αν δε ξοδεψουμε τα λεφτα σε καφε και τσιγαρα θα τα ξοδεψουμε σε κατι πιο χρησιμο

Στην διακοπή της σύνδεσης μας στο ίντερνετ επειδή υπάρχουν χαζοί αντικαπνιστές παραδείγματος χάρην;

παίζει άλλη μία

καλύτερα;

:lol:

Καλο, το ομολογω ..:lol:

καλυτερα

πλάκας ήτανο

Toufas έγινε στουκ,τα βλέπω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...