Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κοίτα, το που ζουμε δεν το ξερει μονο ο Γιούνκερ, το ξέρουμε και μεις. Για παραδειγμα πήρα σήμερα στο 1142 και ζήτησα να ενημερωθω αν ισχύει το μετρο κατα του καπνισματος. Αφου μου απάντησαν ΝΑΙ εξέφρασα την απόρια μου σχετικα με το τί θα γινότανε αν δεν ίσχυε. Το θέμα είναι οτι εμμεσως πλην σαφώς η υπάλληλος μου υπέδειξε διπλωματικα οτι η εποχή για καταγγελίες είναι λίγο δύσκολη μιας και οι δημοτικές αστυνομίες έχουν και συγκεκριμενες δημοτικές εντολές την εν λόγω περίοδο.

Ποτέ δεν θα δεί προκοπή αυτη η χώρα.

Μετά τις εκλογες θα κανω την καταγγελια μου πάντως.

Και μετα σου λέει ο άλλος οτι είναι διεφθαρμένη η χώρα. Ποιος την διαφθείρει ρε φιλάρα να ουμ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτέ δεν θα δεί προκοπή αυτη η χώρα.

Μετά τις εκλογες θα κανω την καταγγελια μου πάντως.

Και μετα σου λέει ο άλλος οτι είναι διεφθαρμένη η χώρα. Ποιος την διαφθείρει ρε φιλάρα να ουμ?

Συγγνώμη αλλά γελάω, αν το σοβαρότερο σου πρόβλημα είναι το κατά πόσο ισχύει ο νόμος για το τσιγάρο σε προκαλώ να βγεις έξω μια βόλτα και να ρίξεις ένα μάτι να δεις τη γίνεται γύρω σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του στυλ μαγαζιά στη σειρά κλειστά, απολύσεις επ' απολύσεων, κτλ κτλ.

Το καλό βέβαια είναι ότι παίζει να έχετε την υγειά σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Εγώ θα έχω πεθάνει.

Πάφα - πούφα στο σπιτάκι μου.

Επεξ/σία από sugata

Συγγνώμη αλλά γελάω, αν το σοβαρότερο σου πρόβλημα είναι το κατά πόσο ισχύει ο νόμος για το τσιγάρο σε προκαλώ να βγεις έξω μια βόλτα και να ρίξεις ένα μάτι να δεις τη γίνεται γύρω σου.

Μωρέ γέλα, δημοκρατία έχουμε όπως είπανε και οι κοπέλες παραπάνω.

Αν δεν κάνω λαθος πάντως, στο συγκεκριμένο τόπικ συζητάμε για το κάπνισμα και επομένως γι'αυτο γράφω.

Όσο για το τι γίνεται γύρω μου, είμαι σιγουρος οτι έχω εκφράσει την απέχθεια μου περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο σε αυτο το φόρουμ και γιαυτο το λόγο έχω κινδυνεύσει πολλάκις και με ban.

Πώς απαιτεί κανείς ευγενικά;

Πανώρια δεσποσύνη μου, ταπεινά και πνευματικά παραπατώντας βρίσκω το θάρρος να απαιτήσω να σβήσετε το τσιγάρο που κρατάτε στα κρινοδάχτυλα σας -όσο, ωιμέ, κι αν εύχομαι να 'μουν εγώ το φίλτρο του, τα χείλη σας να γεύομαι.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μικρή βελτίωση τις κατάστασης αλλα είμαι αισιόδοξος ότι θα βελτιωθεί στη συνεχεια πολύ η φάση αρκεί να βοηθήσει η πολιτεία δηλαδή να πέσουν και κάμποσα προστiματα.

Το Σάββατο το βραδυ ήμουν με παρέα σε καφετερια se kleisto xoro στο Κεφαλάρι όπου δυο κοπέλες καπνίζανε συνεχεια στο πλάι μου.Τσαντίστηκα και απαίτησα ευγενικά είτε να βγούν είτε να σταματήσουν το τσιγάρο.Αυτές μου απάντησαν του στιλ δημοκρατία έχουμε ότι γουστάρουμε κάνουμε.Έτσι αναγκαστικά να γίνω λίγο χυδαίος ακολούθησε mini φασαρία με εκατέρωθεν γλυκόλογα και στη συνεχεια με την επέμβαση του υπευθυνου του καταστήματος οι όμορφες έφυγαν.Εντάξει ίσος το παράκανα λιγάκι αλλα γλίτωσα από αυτές.Στη συνεχεια είδα και κάποιους άλλους να βγαίνουν έξω για να καπνίσουν.Βεβαια πάλι κάποιοι κάπνιζαν μέσα αλλα πίστεψε με κοντά μου κανεις δεν κάπνιζε.

αναλυτικα πλιζ!

εχω ποπ κορν!:-)

http://www.capital.gr/News.asp?id=1064303

"Κομισιόν: Προς πανευρωπαϊκή απαγόρευση του καπνίσματος

Νομοθεσία η οποία θα απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους σε όλη την Ε.Ε προετοιμάζει η Κομισιόν, σύμφωνα με το euobserver.com."

Θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται οι φαρμακευτικές σε λίγο.

Πέρα από τη πλάκα θα αναγκαστούν να ρίξουν τις γελοίες τιμές τους στα αντικαρκινικά γιατί θα τους μείνει στοκ σε καμια 15 ετία από τώρα.

Πέρα από τη πλάκα θα αναγκαστούν να ρίξουν τις γελοίες τιμές τους στα αντικαρκινικά γιατί θα τους μείνει στοκ σε καμια 15 ετία από τώρα.

Θεωρείς δηλαδή οτι με την απαγόρευση του τσιγάρου, θα εξαφανιστεί και ο καρκίνος... μάλιστα.

Fear not my friend, θα συνεχίσετε να πεθαίνετε χωρίς να φταίτε....

http://news.nationalgeographic.com/news/2010/10/101005-planes-pollution-deaths-science-environment/

Μπα, πολύ τον έχετε υπερτιμήσει τον κίνδυνο του καπνίσματος.

Η κακή διατροφή είναι το μεγαλυτερο πρόβλημα απ'όλα, αλλά υπάρχει και η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα φυτοφάρμακα, η ηλιακή ακτινοβολία και 1000 άλλοι βλαβεροί παράγοντες.

αρα να τα γραψουμε ολα στα @@ μας, μιας και οταν παμε να πιασουμε το αλλο θεμα, θα πουνε ελα σιγα με τα φυτοφαρμακα θα ασχοληθεις εδω εχεις το καπνισμα/ρυπανση/τον ηλιο (lol)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...