Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Λυπάμαι, αλλά θα διαφωνήσω με τους περισσότερους προλαλλύσαντες (τουλάχιστον της σελίδας!), μιας και είμαι κατά της απαγόρευσης!

Για να το ξεκαθαρίσω, δεν καπνίζω.

Δεν κάπνιζα, δεν καπνίζω και ούτε σκοπεύω να καπνίσω, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον.

Το θέμα είναι ότι μέσω αυτής της απαγόρευσης απλά μας συνηθίζουν σε μια λογική "η απαγόρευση είναι καλό πράγμα και μας βοηθάει".

Το ίδιο έγινε και πριν 1-2 μήνες με την απαγόρευση της κουκούλας και της "αλλοίωσης χαρακτηριστικών", η οποία έχει γίνει απόλυτα αποδεκτή από τους Έλληνες. Σε λίγο καιρό θα φτάσουμε σε σημείο να παρακαλάμε για απαγορεύσεις!

Ελπίζω να σκεφτείτε αυτά που έγραψα!

Προτείνω να καταργήσουμε όλες τις απαγορεύσεις γιατί μπορεί να συνηθίσουμε και να μας αρέσουν.

Να καταργηθούν άμεσα το απαγορεύεται να σκοτώνεις να κλέβεις όπως επίσης και τα απαγορευτικά στους δρόμους

Τα πάντα όλα

με πρόλαβε ο dark...

Γιατι ειναι αντιδημοκρατικο.Ο καθενας μπορει να βλαπτει την υγεια του οπως θελει.Με την ιδια λογικη θα επρεπε να καταργηθει το κρεας(λογω χοληστερινης),οι τηγανιτες πατατες και οτιδηποτε αλλη ανθυειγινη τροφη.Το κακο με το καπνισμα ειναι οτι βλαπτεις και αλλους γιαυτο το απαγορευουν στους δημοσιους χωρους και οχι στους ιδιωτικους.

εμπρός στην "δημοκρατική" νομιμοποίηση των ναρκωτικών! :o

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Προτείνω να καταργήσουμε όλες τις απαγορεύσεις γιατί μπορεί να συνηθίσουμε και να μας αρέσουν.

Να καταργηθούν άμεσα το απαγορεύεται να σκοτώνεις να κλέβεις όπως επίσης και τα απαγορευτικά στους δρόμους

Τα πάντα όλα

Φίλε μου,

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα θα καταλάβεις ότι το πολίτευμα μας είναι (μάλλον θέλει να είναι) η δημοκρατία (:confused: OMGWTF) και πως υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις οι οποίες απλά προστατεύουν τους συνανθρώπους μας από εμάς, χωρίς να παραβιάζουν τις προσωπικές μας ελευθερίες. Επίσης, ψάχνοντας το λίγο ακόμα, θα καταλάβεις πως το "moto" της δημοκρατίας είναι πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εφόσων δεν παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου (το είπα λίγο μπακαλίστικα, αλλά who cares?)

Αν και η πρώτη σου πρόταση ήταν ειρωνική, τολμώ να συμφωνήσω μαζί της, αν και όχι σε έναν τόσο υπερθετικό βαθμο (LoL)

-No Offence-

+1 @ cumulus

Δημοσ.

εεεμμμ.... δλδ ειναι αντιδημοκρατικο το οτι μου απαγορευουν το χορτο??? σε αυτη την περιπτωση γιατι δεν μπορβω αν βλαπτω την υγεια μου οπως θελω???? καπου δεν στεκει αυτο που λες, χωρις να φταις ομως εσυ...

edit:

ΤΖΙΣΟΥΣ ΦΑΚΙΝΓΚ ΚΡΑΙΣΤ!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΛΚΣ?????

Δημοσ.
Φίλε μου,

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα θα καταλάβεις ότι το πολίτευμα μας είναι (μάλλον θέλει να είναι) η δημοκρατία (:confused: OMGWTF) και πως υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις οι οποίες απλά προστατεύουν τους συνανθρώπους μας από εμάς, χωρίς να παραβιάζουν τις προσωπικές μας ελευθερίες. Επίσης, ψάχνοντας το λίγο ακόμα, θα καταλάβεις πως το "moto" της δημοκρατίας είναι πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εφόσων δεν παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου (το είπα λίγο μπακαλίστικα, αλλά who cares?)

Αν και η πρώτη σου πρόταση ήταν ειρωνική, τολμώ να συμφωνήσω μαζί της, αν και όχι σε έναν τόσο υπερθετικό βαθμο (LoL)

-No Offence-

+1 @ cumulus

καποιοι παραβιαζουν το δικαιωμα μου να ζησω χωρις καρκινο του πνευμονα... αμα θελει ο αλλος να παει να ψοφισει οκ αλλα μην ψοφισει κι εμενα μαζι

• Super Moderators
Δημοσ.
Φίλε μου,

δεν απαγόρευσαν παντού το κάπνισμα, μόνο σε κλειστούς χώρους που βλάπτεις τους μη καπνιστές, άρα παραβιάζεις την δικιά τους ελευθερία..

μήπως αυτό ήταν goal από τα αποδυτήρια?

Δημοσ.

ε ενταξει πλακα κανετε... κοφτε τα πολυβολα, ηθελα να σχολιασω κατι, i dont know..., 2 σελιδες πριν... ελεος

και btw, βαριεμαι τωρα, οποτε ανεβαζω post count και συνεχιζω να παρακολουθω την κουβεντα

• Super Moderators
Δημοσ.
και btw, βαριεμαι τωρα, οποτε ανεβαζω post count και συνεχιζω να παρακολουθω την κουβεντα

δεν ανεβαίνει με posts στο Μπλα Μπλα...

Δημοσ.
Γιατι ειναι αντιδημοκρατικο.Ο καθενας μπορει να βλαπτει την υγεια του οπως θελει.Με την ιδια λογικη θα επρεπε να καταργηθει το κρεας(λογω χοληστερινης),οι τηγανιτες πατατες και οτιδηποτε αλλη ανθυειγινη τροφη.Το κακο με το καπνισμα ειναι οτι βλαπτεις και αλλους γιαυτο το απαγορευουν στους δημοσιους χωρους και οχι στους ιδιωτικους.

ακριβώς αυτό +1

(βάλτε ρε αδμινιστατορς μετρητές στα ποστ να μπορούμε να βάζουμε +1 με ενα κουμπακι.όπως στο YouTube)

Δημοσ.

εμπρός στην "δημοκρατική" νομιμοποίηση των ναρκωτικών! :o

Αλλο το καπνισμα και αλλο τα ναρκωτικα.Τα τσιγαρα πωλουνται απο εταιρειες νομιμες σε αντιθεση με τα ναρκωτικα.Εξαλλου ειναι μη συγκρισιμες οι βλαβες που προκαλουν τα περισσοτερα ναρκωτικα σε σχεση με το τσιγαρο.Εχεις δει ποτε πως αντιδρα ανθρωπος κατω απο την επηρεια ναρκωτικων;

Δημοσ.

Θα χαρω πολυ αν εφαρμοστει κατα γραμμα ο νομος. Απο τους πιο σωστους και δικαιους νομους που εχουν συνταχθει τα τελευταια χρονια.

Επειδη καποιοι εχουν μια κακιστη συνηθεια απο τα (συνηθως) ανωριμα εφηβικα τους χρονια, δε σημαινει οτι εγω ειμαι καταδικασμενος να εισπεω παντου και παντα τον καρκινο τους, ουτε και να βρωμαω απο τη κορυφη ως τα νυχια με τον καρκινο τους. Σε ιδιωτικους δικους τους χωρους ειναι ελευθεροι να τους ντουμανιασουν οσο θελουν. Σε χωρους προσβασιμους απο τον καθενα οφειλουν να σεβονται την υγεια του αλλου. Κι αφου τοσα χρονια ηταν ασυνηδειτοι καιρος να εφαρμοστει ο νομος.

Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε ειναι οι κλασσικες αντιδρασεις του εξυπνακια Ελληνα "γιατι εγω να δεχθω αυτην την καταπιεση, και οχι, και αρνουμαι, και δε θα μου πει εμενα το κρατος τι θα κανω κλπ".

Δημοσ.
Αλλο το καπνισμα και αλλο τα ναρκωτικα.Τα τσιγαρα πωλουνται απο εταιρειες νομιμες σε αντιθεση με τα ναρκωτικα.Εξαλλου ειναι μη συγκρισιμες οι βλαβες που προκαλουν τα περισσοτερα ναρκωτικα σε σχεση με το τσιγαρο.Εχεις δει ποτε πως αντιδρα ανθρωπος κατω απο την επηρεια ναρκωτικων;

ναι γαμ..... τα αλλα τουλαχιστον δεν με μολυνει κι εμενα με τα χαπια του πρεζα του κτλ

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχω δει, όπως έχω δει και συγγενείς μου με καρκίνο να αργοπεθαίνουν...

αλλά όπως είπε και η eva τουλάχιστον δεν τρώμε και εμείς στην μάπα τα ναρκωτικά όπως τρώμε τον καπνό από το παθητικό κάπνισμα...

Δημοσ.

ΜΥΘΟΣ

Επειδη εχω διαβασει σχετικα με το θεμα αυτο.

Η θανατηφορος δοση νικοτινης ειναι πολυ μικροτερη απο τη θανατηφορο δοση του σκληροτερου ναρκωτικου (σε mg μιλαμε παντοτε). Κατα συνεπεια η νικοτινη ειναι πολυ πιο επικινδυνη στις ιδιες ποσοτητες σαν ουσια.

Η εξαρτηση που προκαλει η νικοτινη ειναι αντιστοιχη αυτης της ηρωινης και πιο δυνατη απο την εξαρτηση απο την κοκαινη και το χασις. Αρα και παλι καταληγουμε στο οτι ειναι πολυ πιο επικινδινη απο συγκεκριμενα ναρκωτικα.

Τωρα το οτι βραχυπροθεσμα το ναρκωτικο εχει περισσοτερες παρενεργειες απο τη νικοτινη δεν μου λεει απολυτως τιποτα.Οφειλεται στο γεγονος οτι το τσιγαρο περιεχει μικρες ποσοτητες νικοτινης, σε σχεση με ενα τρυπακι κοκαινης, μια δοση ηρωινης η ενα γεμιστο τσιγαρο χασις. Οποιος δοκιμασει να παρει νικοτινη στην ιδια ποσοτητα με μια δοση ηρωινης η χασις η κοκαινης, θα εχει πολυ σοβαροτερες παρενεργειες (εως θανατο).

Απτη στιγμη που το τσιγαρο εχει αποδεδειγμενα θανατηφορες παρενεργειες, δεν με απασχολει αν οι παρενεργειες των ναρκωτικων ειναι χειροτερες η ηπιοτερες.

Δημοσ.
ΜΥΘΟΣ

Επειδη εχω διαβασει σχετικα με το θεμα αυτο.

Η θανατηφορος δοση νικοτινης ειναι πολυ μικροτερη απο τη θανατηφορο δοση του σκληροτερου ναρκωτικου (σε mg μιλαμε παντοτε). Κατα συνεπεια η νικοτινη ειναι πολυ πιο επικινδυνη στις ιδιες ποσοτητες σαν ουσια.

Η εξαρτηση που προκαλει η νικοτινη ειναι αντιστοιχη αυτης της ηρωινης και πιο δυνατη απο την εξαρτηση απο την κοκαινη και το χασις. Αρα και παλι καταληγουμε στο οτι ειναι πολυ πιο επικινδινη απο συγκεκριμενα ναρκωτικα.

για την ακριβεια η θανατηφορος δοση νικοτινης ειναι πιο μικρη κι απο αυτη του αρσενικου:X

Δημοσ.
για την ακριβεια η θανατηφορος δοση νικοτινης ειναι πιο μικρη κι απο αυτη του αρσενικου:X

Πιες νερο βρυσης αφοβα λοιπον... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...