Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Please re blues, μη διαβαζεις παντα μονο το τελευταιο μηνυμα, αφου βλεπεις οτι υπαρχουν quotes προηγειται μια συζητηση, και η συγκεκριμενη εγινε διοτι λανθασμενα παρομειωσε ο Ντιναρας στο #3677 την ηχορρυπανση με το τσιγαρο.

Ναι αλλα η απαντηση μου ειναι ακριβως σε αυτο που λεχθηκε.Αν θες δεν την βαζω στο παραπανω σου μηνυμα αλλα σε αυτο που εκανε quote ο Ντιναρας,οπου ουτε λιγο ουτε πολυ συγκρινεις την δυνατη μουσικη με το τσιγαρο .Η μουσικη ειναι αναποσπαστο μερος ενος κεντρου διασκεδασης το τσιγαρο οχι.Αλλα ακομα και η μουσικη χρησιμοποιειται με λογικο τροπο, δεν μπορει σε μια ταβερνα να εχεις εντασεις κλαμπ, το τσιγαρο δεν εχρησιμοποιειτο ετσι , ουτε προκειται ποτε , και ουτε πρεπει γιατι δεν ειναι θεμα ενοχλησης (οπως η μουσικη) αλλα θεμα υγειας.Και μη νομιζεις οτι δεν διαβαζω τα αλλα ποστ.:-)

---------- Προσθήκη στις 14:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ----------

Κρίμα τα bytes, αυτό έχω να πω μόνο.

Tραβατε με και ας κλαιω :-D:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι ρυποι ποτε θα απαγορευτουνε? φανταζομαι ολους τους ενοχλουν οι ρυποι , αυτοκινητα, εργοστασια κτλ αλλα κανεις δεν ειπε κατι, το τσιγαρακι σας πειραξε

φανατικοι αντικαπνιστες

Αντε πάλι τα ίδια... Ρε παλουκάρι, ίδιες συγκεντρώσεις έχουν αυτά τα δύο; Τι συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια; Τα αυτοκίνητα κ τα εργοστάσια είναι απαραίτητα στη σύγχρονη κοινωνία το τσιγάρο ΟΧΙ. Επειδή κάποιοι είναι εθισμένοι δε σημαίνει ότι είναι είδος πρώτης ανάγκης κ αναγκαίο κακό. Πρόβλημά τους, ας το λύσουν(Sic), δε φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι.

Απλά οι δημοτικοί αστυνόμοι ψάχνουν τρόπο να ζητήσουν και άλλα λεφτά (ειδικά τώρα με τον Καλλικράτη, γενικότερες περικοπές, ενιαίο μισθολόγιο κτλ).

Ναι αλλα η απαντηση μου ειναι ακριβως σε αυτο που λεχθηκε.Αν θες δεν την βαζω στο παραπανω σου μηνυμα αλλα σε αυτο που εκανε quote ο Ντιναρας,οπου ουτε λιγο ουτε πολυ συγκρινεις την δυνατη μουσικη με το τσιγαρο .Η μουσικη ειναι αναποσπαστο μερος ενος κεντρου διασκεδασης το τσιγαρο οχι.Αλλα ακομα και η μουσικη χρησιμοποιειται με λογικο τροπο, δεν μπορει σε μια ταβερνα να εχεις εντασεις κλαμπ, το τσιγαρο δεν εχρησιμοποιειτο ετσι , ουτε προκειται ποτε , και ουτε πρεπει γιατι δεν ειναι θεμα ενοχλησης (οπως η μουσικη) αλλα θεμα υγειας.Και μη νομιζεις οτι δεν διαβαζω τα αλλα ποστ.:-)

Προφανως το κανεις επιτηδες αλλιως πως, δεν καταλαβαινω πως μπορεις να συνεχιζεις να βγαζεις λαθος συμπερασματα.

αμα βαλω μουσικη στις 4 το πρωι δεν βλαπτω καμια υγεια κανενος

απλα ενοχλω

γιατι εχουν αραγε νομο που το απαγορευει?

Μη συγκρινεις κατι που δεν εχει καθολικη απαγορευση με κατι που εχει.

ποιο απο τα 2 εχει και ποιο δεν εχει γιατι θα με τρελλανεις

Η δυνατη μουσικη δεν απογορευεται στις ωρες μη κοινης ησυχιας, ουτε επισης απαγορευεται σε δημοσιους χωρους οπου εχουν την καταλληλη αδεια, ουτε απαγορευεται σε ιδιωτικους χωρους με την καταλληλη μονωση, παρολο που ειναι ωρες κοινης ησυχιας.

Το τσιγαρο πλεον απαγορευεται σε ολους τους δημοσιους χωρους ολες τις ωρες της μερας. Καμμια εξαιρεση. Τελεια.

επειδη δεν απαγορευεται δε σημαινει οτι πρεπει να το κανεις

δε νομιζω να σου αρεσε να εχει ο γειτονας απο τις 7 μεχρι τις 2 και μετα απο τις 5.30 μεχρι τις 11 τερμα μουσικη 150db.

πως θα σου φαινοταν αν επαιρνες το καραβι και στο γκαραζ ενω περιμενες να βγεις ηταν αναμμενα ολα τα αυτοκινητα?

Δεν ειπα εγω οχι, απλα γιατι οταν προκειται για ηχορυπανση σου φαινεται οτι δεν θα υπαρξουν καφροι, και λες οτι δεν πρεπει να το κανουμε. Προφανως και χωρις να υπαρχει απαγορευση απο τησ τιγμη που ζουμε σε ενα χωρο παρεα με αλλους ανθρωπους (πολη), λογικο ειναι να πρεπει να προσεξουμε. Καφροι ομως θα υπαρχουν και στο θεμα του ηχου, και στο θεμα του τσιγαρου. Στο πρωτο ομως απλα λες "σε παρακαλω φερσου λογικα και μην παιζεις στα 150db" (κι αν σε γραψει, δεν μπορεις να κανεις και τιποτε), στο δευτερο ομως ζητας με νομο να το απαγορευσουν ;)

Ολο αυτο λοιπον που ειναι στο spoil, σου δειχνει οτι συγκρινα εγω τη μουσικη με το τσιγαρο, ή καποιος αλλος;

Η δυνατη μουσικη δεν απογορευεται στις ωρες μη κοινης ησυχιας, ουτε επισης απαγορευεται σε δημοσιους χωρους οπου εχουν την καταλληλη αδεια, ουτε απαγορευεται σε ιδιωτικους χωρους με την καταλληλη μονωση, παρολο που ειναι ωρες κοινης ησυχιας.

Το τσιγαρο πλεον απαγορευεται σε ολους τους δημοσιους χωρους ολες τις ωρες της μερας. Καμμια εξαιρεση. Τελεια.

Δεν ειπα εγω οχι, απλα γιατι οταν προκειται για ηχορυπανση σου φαινεται οτι δεν θα υπαρξουν καφροι, και λες οτι δεν πρεπει να το κανουμε. Προφανως και χωρις να υπαρχει απαγορευση απο τησ τιγμη που ζουμε σε ενα χωρο παρεα με αλλους ανθρωπους (πολη), λογικο ειναι να πρεπει να προσεξουμε. Καφροι ομως θα υπαρχουν και στο θεμα του ηχου, και στο θεμα του τσιγαρου. Στο πρωτο ομως απλα λες "σε παρακαλω φερσου λογικα και μην παιζεις στα 150db" (κι αν σε γραψει, δεν μπορεις να κανεις και τιποτε), στο δευτερο ομως ζητας με νομο να το απαγορευσουν ;)

Ε ποιος το κανει επιτηδες τωρα ? :o

Αμα δεν ειναι αυτο συγκριση , τι ειναι ?? :o

Ε ποιος το κανει επιτηδες τωρα ? :o

Αμα δεν ειναι αυτο συγκριση , τι ειναι ?? :o

Αντε μια τελευταια φορα γιατι κουρασε.

Ποιος ξεκινησε τον παραλληλισμο; Δηλαδη αν κι εσυ του ελεγες οτι αυτα τα δυο δεν ειναι ιδια, οπως ακριβως του δειχνω στα bold που εχεις βαλει, θα επρεπε να σου πω οτι εσυ συγκρινεις;

Εχεις φτασει στο σημειο να συμφωνεις μαζι μου απλα και μονο για να μου την πεις.

Λεω οτι δεν μπορουν να συγκριθουν αυτα τα δυο, και μου τη λες αναφεροντας οτι δεν μπορουν να συγκριθουν αυτα τα δυο.

Οκ, νικησες.

Ανομια στο Ηρακλειο.

Μόλις με ενημέρωσαν ότι εδώ, στο Ηρακλειο, δεν έχει κοπεί ούτε ένα πρόστιμο!

Κλείστε το Ίντερνε και σηκωστε το τηλέφωνο!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Εγώ πάντως αύριο θα προχωρήσω στην πρώτη μου καταγγελία σχετικά με το κάπνισμα (μιας και άλλου τύπου έχω κάνει ήδη) και αφορά ένα μαγαζί στο οποίο είμαι τακτικος πελάτης 2 χρόνια και εξακολουθώ να γίνομαι καπνιστός. Το να μην ξαναπάω φυσικά και είναι η λύση αλλα επειδη η ασυδοσία δεν μου αρέσει, θα φάει μια τώρα και μία μετά τις εκλογες γιατι ως γνωστον σε προεκλογική περίοδο τα πρόστιμα βαίνουν μειούμενα.

Εγώ πάντως αύριο θα προχωρήσω στην πρώτη μου καταγγελία σχετικά με το κάπνισμα (μιας και άλλου τύπου έχω κάνει ήδη) και αφορά ένα μαγαζί στο οποίο είμαι τακτικος πελάτης 2 χρόνια και εξακολουθώ να γίνομαι καπνιστός. Το να μην ξαναπάω φυσικά και είναι η λύση αλλα επειδη η ασυδοσία δεν μου αρέσει, θα φάει μια τώρα και μία μετά τις εκλογες γιατι ως γνωστον σε προεκλογική περίοδο τα πρόστιμα βαίνουν μειούμενα.

Και χαίρεσαι για το κατόρθωμα που θα κάνεις;

Ο τύπος μπορεί και να έχει οικονομικά προβλήματα και σαν ύστατη λύση να επιτρέπει το κάπνισμα.

Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις εσύ και όποιος άλλος απλά να μην ξαναπάτε.

Στο κάτω-κάτω δικιά σου ιδιοκτησία δεν είναι

Μπράβο σου για τις ωραίες σκέψεις.Έπαθα πλάκα.

Και ένας τύπος που κοπανάει τη γυναίκα του μπορεί να το κάνει γιατί ξεχάστηκε και πνίγηκε το μωρό.

Απ' τη στιγμή που υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτό που τον ενοχλεί, θα κάτσει να κάνει ψυχανάλυση στον ιδιοκτήτη; Ας μεταφέρει αυτή την ευθύνη στους μπάτσους, αν τους πείσει, καλώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...