Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρίν προσπαθήσεις να την πείς σε κάποιον, καλύτερα αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις ολόκληρη την κουβέντα ;)

δεν ηθελα να στη πω

ηταν μια γενικη ρητορικη ερωτηση;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε φίλε εγώ σου μιλάω για άτομα που έχεις μπροστά σου εκείνη την στιγμή, και συ μου μιλάς για άτομα που δεν βρίσκονται εκεί. Φυσικά και δεν θα κάνεις τον ντεντέκτιβ για να τον βρεις. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και τι γράφουμε.

Ναι , το απαντησα δεκαδες φορες.Αμα δω τον κουτοπονηρο και παρανομο καπνιστη θα τον δωσω στεγνα.Τερμα οι επιεικειες , οι ευγενειες , τα φιλοτιμα και σε οποιον αρεσει :-)

Αμα δεν του αρεσει του κουτοπονηρου ας κανει το σωστο , για να μην εχει εκπληξεις.Ας παει να βγαλει και λογο στην πλατεια μετα περι κουκουλων και 3 ραιχ αν θελει.Σκασιλα μας ...:-)

Τερμα οι επιεικειες , οι ευγενειες , τα φιλοτιμα και σε οποιον αρεσει

Εννοείς οτι τόσο καιρό ήσουν φιλότιμος επιεικής και ευγενικός με τους καπνιστές? Αφού τόσο καιρό δεν έκαναν κάτι παράνομο, άρα ούτε την επιεικειά σου χρειάζονταν, ούτε την ευγένεια ούτε το φιλότιμό σου.

Φτήστε λίγο την καραμέλα του "σκασίλα μου" και του "στα @@" γίνεται κουραστικό αυτό όπως είπαμε και παραπάνω. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε χωρίς αυτές τις εκφράσεις, μην συζητάτε, σκασίλα μας εξάλλου :-)

Καλα, αλλα λογια να αγαπιομαστε, τωρα το πηγαμε στο οτι δεν ηταν παρανομο, αλλα λεγατε οτι ειστε ευγενικοι και ρωτατε παντα οι καπνιστες...

Εννοείς οτι τόσο καιρό ήσουν φιλότιμος επιεικής και ευγενικός με τους καπνιστές? Αφού τόσο καιρό δεν έκαναν κάτι παράνομο, άρα ούτε την επιεικειά σου χρειάζονταν, ούτε την ευγένεια ούτε το φιλότιμό σου.

Φτήστε λίγο την καραμέλα του "σκασίλα μου" και του "στα @@" γίνεται κουραστικό αυτό όπως είπαμε και παραπάνω. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε χωρίς αυτές τις εκφράσεις, μην συζητάτε, σκασίλα μας εξάλλου :-)

νομος για το καπνισμα υπηρχε πολλα χρονια...

αρα δεν ηστασταν νομιμοι

κι εγω ειμαι νομιμος να βαλω τερμα μουσικη στης 7 το πρωι

αλλα δε το κανω

Την καραμελα αλλοι την μασανε.Και επειδη εν μπορουν να τη χωνεψουν , το ριχνουν εκει η στην αδυναμια συζητησης των αλλων.Εγω ειπα η τερμα η επιεικια και η ευγενειες γενικως.Μπορει να αναφερομουνα και σε αλλα προβληματα η γενικοτερα στην αδιαφορια.Και δεν χρειαζεται να υπαρχει νομος απαραιτητα για να σεβαστεις τον διπλα.Αλλα μαλλον καποιοι χρειαζονται τον νομο.Ε να λοιπον που ηρθε.Για να δουμε , θα τον σεβαστουν ? :-)

Καλα, αλλα λογια να αγαπιομαστε, τωρα το πηγαμε στο οτι δεν ηταν παρανομο, αλλα λεγατε οτι ειστε ευγενικοι και ρωτατε παντα οι καπνιστες...

Εσύ ή δεν καταλαβαίνεις ή απλά θέλεις να προκαλείς μάλλον.

Τι εννοείς οτι τώρα το πήγαμε οτι δεν ήταν παράνομο? Ήταν μήπως και δεν το γνώριζα?

Επίσης τι θες να κάνω? Να μιλάω εξ ονόματος όλων των καπνιστών, ή να μιλήσω όσον αφορά εμένα?

Θα απολογιθείς εσύ για κάποιον μάγειρο που πιάνει τα @@ και μετά πιάνει τα υλικά που θα παρασκευάσει το φαγητό μου? ΟΧΙ, εγώ γιατί να απολογηθώ για τον οποιοδήποτε κάφρο καπνιστή λοιπόν?

Έχω αναφέρει επανηλλημένα, οτι στο γραφείο μου, αν βρίσκεται άλλο άτομο θα τον ρωτήσω πριν ανάψω τσιγάρο. Αν έρθω στο δικό σου γραφείο και καπνίζεις πάλι θα ρωτήσω πριν ανάψω και γω για πρώτη φορά. Αυτό λέει το σαβουάρ βιβρ μου αν θες, κάφροι υπάρχουν παντού, καπνιστές και μη, τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους?

δεν ηθελα να στη πω

ηταν μια γενικη ρητορικη ερωτηση;)

Σαν ρητορική απάντηση λοιπόν, όχι δεν είναι ρατσιτικό :P

And your point was?...

Εγω ειπα η τερμα η επιεικια και η ευγενειες γενικως.

Ά είπες να γίνουμε όλοι κάφροι λοιπόν (αφήνοντας την ευγένεια). Προχώρα λοιπόν αλλά θα μου επιτρέψεις να μην ακολουθήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ά είπες να γίνουμε όλοι κάφροι λοιπόν (αφήνοντας την ευγένεια). Προχώρα λοιπόν αλλά θα μου επιτρέψεις να μην ακολουθήσω.

Αστο δεν τσιμπαω.Εχω πιο πολυ (δυστυχως ) αν(τ)οχη απο τον Κροκοδιλο σε αυτα (..τα επιχειρηματα ):-)

Επεξ/σία από bluesattack

μα ούτε επιχείρημα είναι αυτό που είπα (απλά μια διαπίστωση) ούτε προσπαθώ να σε προκαλέσω. Συζήτηση κάνουμε. Αν εσύ πιστεύεις οτι η εποχή της ευγένειας τελείωσε, οφείλω να διαφωνίσω.

. Αν εσύ πιστεύεις οτι η εποχή της ευγένειας τελείωσε, οφείλω να διαφωνίσω.

Η εποχη της ευγενειας με τους κουτοπονηρους που ζητανε προειδοποιηση για να ..σταματησουν την παρανομια τους.Αυτο ειπα.:-)

Δεν εφτανε η περιοδος..χαριτος ? Νυσαφι πια ..

Το οποίο απλά αποδεικνύει ότι το "απαγορεύειν" γενικά και αόριστα κάτι, χωρίς να το υποστηρίξεις (πρέπει να το γράφω για τρίτη φορά σήμερα νομίζω), δεν έχει νόημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...