Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 )Δεν το δίνω σαν αντιπαραβολή ρε, το παράλογο θέλω να δείξω.

Καλως το φανταστηκα. Ακομα και αν ο νόμος επετρεπε αυτο που λες παλι δεν θα ησουν ευχαριστημενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3) Πώς γίνεται ο νόμος να κάνει "λάστιχο" την πολεοδομική νομοθεσία και να λέει ότι πέργκολες και χώροι κάτω από τέντα θεωρούνται ΚΛΕΙΣΤΟΙ; Αν μου βάλει κανείς πρόστιμο όσο κάθομαι σε τέτοιο χώρο, δεν έχω πρόβλημα να προσφύγω στο ΣτΕ για την ακύρωση του νόμου. Απλώς περιμένω την ευκαιρία!

Ψιτ, φιλαράκι, το σχέδιο που θα έχεις εσύ σαν καπνιστής στο γραφείο σου θα το πιάσει υπάλληλος της πολεοδομίας, και αν είμαι μη καπνιστής θα τον επιβαρύνεις. :ρ

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Καλως το φανταστηκα. Ακομα και αν ο νόμος επετρεπε αυτο που λες παλι δεν θα ησουν ευχαριστημενος.

Η φαντασία σου μπορεί να κάνει και παρτούζες, σου είπα αγορίνα μου ότι είμαι ενάντια του νόμου; (του πρώτου) Με το ότι θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε γαμάτοι στους εταίρους υπάρχει το θέμα.

2) Αν βάλω αγγελία να ζητάω υπάλληλο και πω ότι ο υποψήφιος πρέπει οπωσδήποτε να είναι καπνιστής, θα θεωρηθώ ρατσιστής;

Eνιαφερον ερωτημα.Οι υπολοιποι καπνιστες (και μη) τι πιστευετε ? Ειναι ρατσιστης καποιος εργοδοτης αν ζηταει μονο καπνιστες υπαλληλλους η οχι ?

Κάνει διακρίσεις.

Σίγουρο αυτό.

Αντίστοιχα όμως γίνεται διάκριση όταν σε μια αγγελία ζητείται υπάλληλος που δεν καπνίζει.

Eνιαφερον ερωτημα.Οι υπολοιποι καπνιστες τι πιστευετε ? Ειναι ρατσιστης καποιος εργοδοτης αν ζηταει μονο καπνιστες υπαλληλλους η οχι ?

φαντάζομαι όσο ρατσιστής είναι και ο εργοδότης που ζητάει μόνο γυναίκες σερβιτόρες....

ή ο εργοδότης που ζητάει μόνο άντρες ματσακόνι...

φαντάζομαι όσο ρατσιστής είναι και ο εργοδότης που ζητάει μόνο γυναίκες σερβιτόρες....

Ή Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.

του χελ.

Δεν μου φαινεται και πολυ σαφης η απαντηση σου.Εισαι υπερ η κατα.Εγω ειμαι ξεκαθαρα κατα πχ.Οπως φυσικα και να ζηταει μονο μη καπνιστες.

Όχι. Σημαίνει ότι πρώτα θα έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ληφθούν μέτρα για το αλκοόλ.

Α και επειδη δεν παρθηκαν δεν πρεπει να παρθουν και για το τσιγαρο?

Ωσπου δηλαδη να παρθουν για το αλκοολ, δεν πρεπει να παρθουν για το τσιγαρο.

Η λογικη αυτη ειναι τελειως γελοία!

Τραγικη λογικη και λαθος.

Λοιπόν, έκανα πράξη αυτό που έλεγα χθες : Πήγα σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και δεν κάπνισα μέσα, επειδή δεν ήθελα να επιβαρύνω τον τραγουδιστή που προσπαθεί να βγάλει φωνή.

Και η λογικη σου αυτη και η νοοτροπια σου αυτη, το να σεβεσαι τον καλλιτεχνη και οχι τους υπολοιπους πελατες, ειναι επιλεκτικη, τραγικη, εγωκεντρικη και ανοητη!

Αλλά υπάρχουν ερωτήματα που δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ αντικαπνιστή να τα απαντάει :

1) Με ποιο δικαίωμα μου απαγορεύουν το κάπνισμα στο ιδιαίτερο γραφείο μου, από τη στιγμή που δεν μπαίνει κανείς άλλος μέσα και αφού έχω χώρο υποδοχής των πελατών;

I could care less! Βρες τα με το κρατος. Αδιαφορω.

Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να μην με ντουμανιαζεις με τον ηλιθιο καπνο σου στους κλειστους δημοσιους χωρους. Τωρα αν το κρατος σου λεει να μην καπνιζεις ουτε στην υπαιθρι σκασιλα μου!

2) Αν βάλω αγγελία να ζητάω υπάλληλο και πω ότι ο υποψήφιος πρέπει οπωσδήποτε να είναι καπνιστής, θα θεωρηθώ ρατσιστής;

Κανε ο,τι θες. Καντο αυτο που λες. Εγω δεν θα σε θεωρησω τιποτα.

3) Πώς γίνεται ο νόμος να κάνει "λάστιχο" την πολεοδομική νομοθεσία και να λέει ότι πέργκολες και χώροι κάτω από τέντα θεωρούνται ΚΛΕΙΣΤΟΙ; Αν μου βάλει κανείς πρόστιμο όσο κάθομαι σε τέτοιο χώρο, δεν έχω πρόβλημα να προσφύγω στο ΣτΕ για την ακύρωση του νόμου. Απλώς περιμένω την ευκαιρία!

Καντο! Κανε οτι θες, κανε οσες εφεσεις θες αρκει να μην μας ζαλιζεις και να μην ζητας απο τους μη-καπνιστες να νοιαστουνε για το αν οι χώροι κάτω από τέντα θεωρούνται κλειστοι και για το που μπορεις να καπνισεις.

Σκασιλα μας!

Ό,τι επιχειρήματα είχα ως καπνιστής έχω και έως μη καπνιστής. Τόσο απλό. Όσοι δε καπνίζετε είστε κομπλεξικοί και φλώροι. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα/εσάς. :lol:

1ον 3 μερες που δεν καπνισες, δεν σε κανουν μη καπνιστη.

2ον εγω δεν λεω οτι οι μη καπνιστες ειναι λογικοι και οι καπνιστες μη λογικοι.

Το bold το εννοεις ή ειναι στα πλαισια καποιου αλλου μεταφορικου πραγματος που εννοεις και δεν το πιανω?

Ψιτ, φιλαράκι, το σχέδιο που θα έχεις εσύ σαν καπνιστής στο γραφείο σου θα το πιάσει υπάλληλος της πολεοδομίας, και αν είμαι μη καπνιστής θα τον επιβαρύνεις. :ρ

Ψιτ, φιλαράκι, έχω πάει πεντακάθαρο φάκελλο οικ. άδειας στην Πολεοδομία (οκ, με μια μικροποσότητα νικοτίνης που δεν μπόρεσα να ρουφήξω) και μετά από μερικούς μήνες στη ντουλάπα της πολεοδομίας, μέσα στο φάκελλο είχαν κάνει φωλιά κατσαρίδες

:eek::eek::eek:

I could care less! Βρες τα με το κρατος. Αδιαφορω.

Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να μην με ντουμανιαζεις με τον ηλιθιο καπνο σου στους κλειστους δημοσιους χωρους. Τωρα αν το κρατος σου λεει να μην καπνιζεις ουτε στην υπαιθρι σκασιλα μου!

Σοβαρότατα.

Και μόνο γι' αυτό, θα ήθελα να σε θάψω.

Με αγάπη, και τιμή πάντα.

Κι αν δεν καταλαβαίνεις γιατί, επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που ας πούμε συζητάς.

Παπάγια. Εσύ δεν κάνεις συζήτηση τώρα, το 'χεις πάρει μονόμπαντα.

Κάνει διακρίσεις.

Σίγουρο αυτό.

Αντίστοιχα όμως γίνεται διάκριση όταν σε μια αγγελία ζητείται υπάλληλος που δεν καπνίζει.

Διακριση γινεται και οταν προτιμας εναν υπαλληλο με προσοντα Χ απο εναν αλλο με προσοντα μικροτερα απο του αλλου.

Ψιτ, φιλαράκι, έχω πάει πεντακάθαρο φάκελλο οικ. άδειας στην Πολεοδομία (οκ, με μια μικροποσότητα νικοτίνης που δεν μπόρεσα να ρουφήξω) και μετά από μερικούς μήνες στη ντουλάπα της πολεοδομίας, μέσα στο φάκελλο είχαν κάνει φωλιά κατσαρίδες

:eek::eek::eek:

Α φιλαράκι, θα καρκινιάσεις τις οικόσιτες κατσαρίδες της Πολεοδομίας; Ντροπή σου.!

Καντο! Κανε οτι θες, κανε οσες εφεσεις θες αρκει να μην μας ζαλιζεις και να μην ζητας απο τους μη-καπνιστες να νοιαστουνε για το αν οι χώροι κάτω από τέντα θεωρούνται κλειστοι και για το που μπορεις να καπνισεις.

Σκασιλα μας!

Ο αλτρουισμός σου βγάζει μάτι και πετάει facepalms, ηρέμησε.

Άτομα σαν εσένα είναι που χρίζουν γραφήματος στα @@ των καπνιστών Μπέσα όμως.

Διακριση γινεται και οταν προτιμας εναν υπαλληλο με προσοντα Χ απο εναν αλλο με προσοντα μικροτερα απο του αλλου.

Λάθος συλλογισμός φίλε. Γιατί τα λιγότερα προσόντα μπορεί να μην καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης.

Επίσης, πολλοί θα προτιμήσουν κάποιον με λιγότερα προσόντα, παρά κάποιον με τα ακριβώς απαιτούμενα (που ίσως να μπορεί να τα αποδείξει με πτυχία, διδακτορικά και λοιπά συναφή), για να τον πληρώνουν λιγότερα.

Σημείωση: παρακολουθείς την αντίφαση; Για τα λιγότερα προσόντα μπορεί και να πάρει τη θέση, έναντι κάποιου που έχει περισσότερα.

άρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...