Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΦΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!! =*

(πού κολλάνε οι ταράτσες όμως, η απαγόρευση αναφέρεται σε κλειστούς χώρους)

Κάτι λέει ο νόμος για ταράτσες και μπαλκόνια.

Νομίζω των σπιτιών.

Σε φάση θα είμαι σπίτι μου και θα απαγορεύεται να κάτσω στο μπαλκόνι ΜΟΥ να καπνίσω.

Νομίζω δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μια λογική δεν την έχει.

Τι να πας έξω, τι να πας στην ταράτσα, τι να πας στο μπαλκόνι.

Θα το αλλάξουν με τροπολογία.

:P

σιγα μην περναει και περιπολος

για τα μαγαζια λεει

και για χώρους εργασίας. δηλ αν δουλεύεις ξερω γω στον 5ο οροφο κάπου και πάνω σου ειναι η ταράτσα , απαγορεύεται να πας εκεί να καπνίσεις. Πρέπει να βγεις εκτός κτηρίου τελείως . Γαμώ τις λογικές :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
να πω την αληθεια, το να μην καπνιζουν σε ταρατσες και μπαλκονια το θεωρω λαθος.

Ναι υπερβολη ειναι και για μενα.Οπως λαθος θεωρω την μη υπαρξη καπνιστηριων στους χωρους εργασιας .Αλλα βλεπεις να εχουν διαμαρτυρηθει πολλοι για αυτο ? Οχιιιιιι, ολα τα ποστ ειναι για τις καφετεριες.Πως θα πιω εγω την φραπεδια μου ρε φιλε χωρις τσιγαρο ? Τι , να τα χωσω στον εργοδοτη και στο κρατος ? Ενταξει μην το παρακανουμε , ειναι και δυσκολες εποχες,να τα χωσουμε στους κουκουλοφορους αντικαπνιστες των καφετεριων και κλαμπς.(ενα ..8ωρο ειναι θα περασει, ενταξει )

Επεξ/σία από bluesattack

Ναι υπερβολη ειναι και για μενα.Οπως λαθος θεωρω την μη υπαρξη καπνιστηριων στους χωρους εργασιας .Αλλα βλεπεις να εχουν διαμαρτυρηθει πολλοι για αυτο ? Οχιιιιιι, ολα τα ποστ ειναι για τις καφετεριες.Πως θα πιω εγω την φραπεδια μου ρε φιλε χωρις τσιγαρο ? Τι , να τα χωσω στον εργοδοτη και στο κρατος ? Ενταξει μην το παρακανουμε , ειναι και δυσκολες εποχες,να τα χωσουμε στους κουκουλοφορους αντικαπνιστες των καφετεριων και κλαμπς.

Είμαστε προχώ εδώ ρε, Λονδίνο, Τόκιο, Νέα Υόρκη και η Ψωροκώστενα.:Ρ

Ναι υπερβολη ειναι και για μενα.Οπως λαθος θεωρω την μη υπαρξη καπνιστηριων στους χωρους εργασιας .Αλλα βλεπεις να εχουν διαμαρτυρηθει πολλοι για αυτο ? Οχιιιιιι, ολα τα ποστ ειναι για τις καφετεριες.Πως θα πιω εγω την φραπεδια μου ρε φιλε χωρις τσιγαρο ? Τι , να τα χωσω στον εργοδοτη και στο κρατος ? Ενταξει μην το παρακανουμε , ειναι και δυσκολες εποχες,να τα χωσουμε στους κουκουλοφορους αντικαπνιστες των καφετεριων και κλαμπς.(ενα ..8ωρο ειναι θα περασει, ενταξει )

ναι απλά αγνοείς οτι η πλειοψηφία που ποστάρει , το πιο πιθανό ειναι να ειναι φοιτητες και να μην εργάζονται , οπότε λογικό να μην σκεφτονται τις απαγορευσεις στους χωρους εργασίας.

αλλά όχι μάλλον επειδή ειναι καπνιστές , ειναι ελληνάρες και σκέφτονται μόνο πως θα πιουν την φραπεδια τους

Οι επιλογες (των διαμαρτυριων ) αυτο δειχουν.:-)

Ψιτ, που 'σαι, ένα σου λέω, σκέψου αυτό το νόμο στο Άμστερνταμ πόσο θα έπιανε.:Ρ

ναι απλά αγνοείς οτι η πλειοψηφία που ποστάρει , το πιο πιθανό ειναι να ειναι φοιτητες και να μην εργάζονται , οπότε λογικό να μην σκεφτονται τις απαγορευσεις στους χωρους εργασίας.

αλλά όχι μάλλον επειδή ειναι καπνιστές , ειναι ελληνάρες και σκέφτονται μόνο πως θα πιουν την φραπεδια τους

Ναι αυτο φταιει τωρα , οτι ξαφνικα η πλειοψηφια των καπνιστων που διαμαρτυρονται ειναι φοιτητες που δεν εργαζονται :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

Και αυτο τι σημαινει ? Οτι δεν μπορουν να παρουν θεση και για τα υπολοιπα ? Η οτι πρεπει να παιρνουν μονο για εκει που τους συμφερει ?

Ναι αυτο φταιει τωρα , οτι ξαφνικα η πλειοψηφια των καπνιστων που διαμαρτυρονται ειναι φοιτητες που δεν εργαζονται :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

Και αυτο τι σημαινει ? Οτι δεν μπορουν να παρουν θεση και για τα υπολοιπα ? Η οτι πρεπει να παιρνουν μονο για εκει που τους συμφερει ?

για το παρόν φόρουμ μιλάμε. και τεσπα τι ακριβώς θες να συζητήσουμε τώρα; την αποψη σου οτι οι καπνιστες ειμαστε ελληναράδες που μας νοιάζει μόνο αν θα καπνίζουμε με την φραπεδιά να ουμε , και δεν μας νοιάζει ή κάνουμε μόκο για τον χώρους εργασίας , επειδή ξερω γω δεν μας παίρνει εκεί να ούμε;

και τεσπα αποφάσισε. μιλάμε για εκεί που μας παίρνει ή μιλάμε για εκεί που μας συμφέρει; αποφάσισε πρώτα και τα λέμε

την αποψη σου οτι οι καπνιστες ειμαστε ελληναράδες που μας νοιάζει μόνο αν θα καπνίζουμε με την φραπεδιά να ουμε , και δεν μας νοιάζει ή κάνουμε μόκο για τον χώρους εργασίας , επειδή ξερω γω δεν μας παίρνει εκεί να ούμε;

Οχι θελω να συζητησουμε πως κολλαει το μοκο που ειπες , με τις κουκουλες, τους Εφιαλτες, τις επαναστασεις, τα φασιστικα καθεστωτα, τις ναζιστικες συμπεριφορες , τις εξυγιασμενες κοινωνιες και ολα αυτα που προαναφερθηκαν να'ουμε (και καταλογιστηκαν και στους αντικαπνιστες ουκ ολιγες φορες)

αυτά να τα απευθύνεις στους χρήστες που τα ανέφεραν.

αν εσύ γενικεύεις μέσα από αυτά για όλους τους καπνιστές , δεν θα κάτσω να στο αναλύσω εγω.

αυτά να τα απευθύνεις στους χρήστες που τα ανέφεραν.

αν εσύ γενικεύεις μέσα από αυτά για όλους τους καπνιστές , δεν θα κάτσω να στο αναλύσω εγω.

Ενταξει δεν γενικευω.Απλως γελαω με αυτους που θα καθονται ακαπνοι ενα 8ωρο (χωρις ουτε μια διαμαρτυρια, φορουμικη εστω να ξεσπασουν λιγο, δεν θα εχουν αδικο εδω ) αλλα χτυπιουνται για μια ωρα στην καφετερια.Μου επιτρεπεις ετσι ? :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...