Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν μιλάω για εθισμό. για θέμα απόλαυσης μιλάω. οκ δεν έχω δοκιμάσει ηλεκτρονικό , αλλά ουτε με πλαστική κούκλα έχω δοκιμάσει, αλλά ξέρω οτι δεν θαναι το ίδιο :P

Για εθισμο μιλας, θες την νικοτηνη, ειναι απο τους χειροτερους εθισμους και νοιωθεις τα withdrawals ακομα και απο την πρωτη μερα που σταματας.

Τωρα εσυ βαφτησε το οπως θες, αλλα δεν εχεις καμια διαφορα απο καποιον που κανει κοκα, αμφεταμινες, κολλα κλπκλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κοιτα αν καποιος ειναι εθισμενος στις βενζοδιαζεπίνες δεν το κοβεις μαχαιρι, τις μειωνεις σιγα σιγα, τσιγαρο κανεις γιατι εισαι εθισμενος στην νικοτηνη, και το ηλεκτρονικο τσιγαρο αυτο σου δεινει.

Για εθισμο μιλας, θες την νικοτηνη, ειναι απο τους χειροτερους εθισμους και νοιωθεις τα withdrawals ακομα και απο την πρωτη μερα που σταματας.

Τωρα εσυ βαφτησε το οπως θες, αλλα δεν εχεις καμια διαφορα απο καποιον που κανει κοκα, αμφεταμινες, κολλα κλπκλπ

Έχετε κολλήσει στο τσιγάρο.

Εγώ καπνίζω μόνο πούρο και ναργιλέ. Γουστάρω και καπνίζω. Κάθε εξάμηνο διακόπτω επίτηδες για μια εβδομάδα το κάπνισμα και δεν έχω κανενός είδους βιολογική στέρηση.

Όταν, όμως, το ξαναρχίζω μετά από μια εβδομάδα, η απόλαυση είναι τεράστια.

Πέσανε τα πρώτα πρόστιμα σήμερα (600ρια) στα παραλιακά μαγαζιά της θεσσαλονίκης!! :D

Η δημοτική αστυνομία απο ότι φαίνεται θα κάνει τη βρωμοδουλειά. Ήμουν σε φίλο με μαγαζί με ταμπέλες/χαρτικά και τουλάχιστον 10 άτομα ήρθαν για να ζητήσουν καρτελάκια "απαγορεύεται το κάπνισμα".

quagmirethrust.gif

:D

Και ? Ποιο ειναι το point εδω ? Τσιγαρο, πουρο , ναργιλε ολα ιδια στην περιπτωση μας.

Η πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος είναι το ίδιο ρατσιστική, όσο ήταν η πλήρης αυθαιρεσία των καπνιστών προηγουμένως.

Είναι φοβερό το πνεύμα ρεβανσισμού που έχω δει σε αυτό εδώ το θέμα.

Αν θέλαμε να είμαστε δίκαιοι, για το 40% των καπνιστών έπρεπε το 40% των κέντρων διασκέδασης να δέχονται το κάπνισμα.

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ----------

Α, ναι, επίσης, σύμφωνα, λέει, με το νόμο, απαγορεύεται ακόμα και το μάσημα ταμπάκο.

Η πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος είναι το ίδιο ρατσιστική, όσο ήταν η πλήρης αυθαιρεσία των καπνιστών προηγουμένως.

Αν θέλαμε να είμαστε δίκαιοι, για το 40% των καπνιστών έπρεπε το 40% των κέντρων διασκέδασης να δέχονται το κάπνισμα.

Τρελο loop αυτη η αποψη.Σε οσα εχουμε πει ηδη.Τελειωσε και η περιοδος χαριτος (φαντασου να ειχαμε σε ολα τετοια..:shock:)

Ξαναθυμιζουμε τα προστιμα :

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/290860.html

Τρελο loop αυτη η αποψη.

Έτσι είναι, η αλήθεια ξαναγυρνά και ξαναγυρνά.

Ο νόμος είναι καθαρά 100% ρατσιστικός, αφού απαγορεύεται ακόμα και το μάσημα καπνού.

Εσείς εκεί στις μεγάλες πόλεις, κάντε τους γιαπωνέζους με το γιαπωνέζικο νόμο σας.

Εμείς που είμαστε χωριάτες, έτσι κι αλλιώς δε θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ----------

Α, ναι, επίσης, σύμφωνα, λέει, με το νόμο, απαγορεύεται ακόμα και το μάσημα ταμπάκο.

Ναι και το 6% των βενζινομυριστών θα έπρεπει να έχει αντίστοιχα κέντρα διασκέδασης και το 5% των κολλομυριστών τα ίδια κοκ. Για κάθε βλαβερή συνήθεια που έχει να κάνει με εισπνοή ανθιυγιεινών προϊόντων καύσης ή ατμούς θα πρέπει να έχουμε και αντίστοιχο ποσοστό κέντρων διασκέδασης ίσο με το ποσοστό των ατόμων που τους αρέσει η εκάστοτε μυρωδιά;

Και αν σε 2 χρόνια οι καπνιστές είναι 20% τί θα κάνουμε θα αφαιρέσουμε τις άδειες; Ή αν γίνουν το 60% θα κάνουμε με το ζόρι κάποια μαγαζιά καπνιζόντων;

Πραγματικά έχετε λίγο μπερδέψει την έννοια της δημοκρατίας όταν αναφερόμαστε σε κάτι ανθιυγιεινό σε δημόσιο χώρο.

Πραγματικά έχετε λίγο μπερδέψει την έννοια της δημοκρατίας όταν αναφερόμαστε σε κάτι ανθιυγιεινό σε δημόσιο χώρο.

Μάλλον έχετε μπερδέψει την έννοια της δημοκρατίας με το φασισμό και την έννοια της υγιεινής με την υποχονδρίαση ...

Απόψε θα πάω σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και δε θα καπνίσω, σεβόμενος πρώτα απ'όλα τους καλλιτέχνες.

Αύριο που θα πάω σε καφετέρια, θα καπνίσω κανονικά, όπως χθες.

Έτσι είναι, η αλήθεια ξαναγυρνά και ξαναγυρνά.

Συμφωνω απολυτα, και να ποια ηταν η αληθεια μεχρι τωρα...

Για αυτο λοιπον επρεπε να κανουμε κατι.Πολλες φορες χρειαζονται δραστικα μετρα απεναντι στην αυθαιρεσια .:-)

---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ----------

Μάλλον έχετε μπερδέψει την έννοια της δημοκρατίας με το φασισμό και την έννοια της υγιεινής με την υποχονδρίαση ...

Απόψε θα πάω σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και δε θα καπνίσω, σεβόμενος πρώτα απ'όλα τους καλλιτέχνες.

Σεβεσαι προπαντως τους καλλιτεχνες αλλα οχι τον διπλανο σου στην καφετερια.Ποιος εχει μπερδεψει την εννοια της δημοκρατιας εδω ?

Καλά επειδή μάλλον έκανες κοπάνα όταν κάνανε το μάθημα στο σχολείο να σου αναφέρω μερικά δεδομένα:

Στη δημοκρατία τα δικαιώματα των πολιτών περιορίζονται στους δημόσιους χώρους για λόγους ασφάλειας και υγείας.

Αν πάς ανάποδα στην Κηφησίας δεν μπορείς να ισχυριστείς περιορισμό στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σου όταν σε σταματήσει η αστυνομία και σου αφαιρέσει το δίπλωμα.

Σε κλειστούς δημόσιους χώρους το κράτος έχει κάθε δικαίωμα να θέτει περιορισμούς που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά τα απλά πράγματα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Σ

Για αυτο λοιπον επρεπε να κανουμε κατι.Πολλες φορες χρειαζονται δραστικα μετρα απεναντι στην αυθαιρεσια .:-)

Μέχρι εκεί είμαι μαζί σου.

Από εκεί μέχρι να φτάσουμε στο "Πονάει κεφάλι, κόβω κεφάλι" η απόσταση είναι τεράστια.

Μια χαρά υπήρχαν και τότε μαγαζιά για μη-καπνιστές (π.χ. τα Starbucks και πολλά εστιατόρια) και ασφαλώς θα γίνονταν περισσότερα, όσο το κάπνισμα θα μειώνεται.

Το μετρο ειναι περα για περα ρατσιστικο. Κατι το οποιο ειναι νομιμο (το τονιζω για να μη ξαναγραψετε καποια γελοια παραδειγματα που διαβασα προηγουμενως για ναρκωτικα, βενζινομυριστες ως και για γεροντακια που χαιδευουν παιδακια :shock::shock::shock::shock:), μου απαγορευουν να το κανω.

Η καντε το τσιγαρο παρανομο η δωστε την δυνατοτητα στα μαγαζια να επιλεξουν αν θα ειναι για καπνιστες η οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...