Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μόνο που λείπει απ' το thread, είναι ένα omnipost.
θα διαφωνήσω μαζί σου για μια ακόμα φορά...

λείπει μια άλλη γραφίδα από αυτό το thread,και όχι μόνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και γω απαντώ : Απίστευτα δύσκολο ναι. Αυτό θα το κάνουμε οταν θα χρειαστεί, (σε εστιατόρια, νοσοκομεία, δημοσιες υπηρεσίες κλπ κλπ), στο μπαράκι όμως, θέλουμε να καπνίζουμε εκεί που έχουμε τα πατατάκια και τις μπύρες μας.

timour εγω οταν σπαω γραμμες mdpv διπλα σου μην παρεξηγηθεις ομως ε? εξαλλου εγω ειμαι νομιμος και εσυ παρανομος αν σπαω γραμμες και εσυ καπνιζεις. Εκτος αν μου φερεις το fda.

Oχι, δεν το καταλαβαίνω, αλλά απο την άλλη αν νιώθεις οτι βλάπτεται η υγεία σου, πάρε ντεπόν και κουκουλώσου στο κρεβάτι σου να μην συναχωθείς.

Η ας φορεσει το μπουφανακι του , τα γαντακια του, την μασκα του σκι , ας παρει κανα ντεπονακι προληπτικα , μην τυχον κρυολογησει το πωπουδελι του οταν θα βγει εξω για τσιγαρο...

Oχι, δεν το καταλαβαίνω, αλλά απο την άλλη αν νιώθεις οτι βλάπτεται η υγεία σου, πάρε ντεπόν και κουκουλώσου στο κρεβάτι σου να μην συναχωθείς.

Πες μου που βγαίνεις. Make my night!

καλά ακόμα δε βαρεθήκατε? ήδη τον έχουν κάνει γαργάρα το νόμο στα κεντρικά νοσοκομεία της αθήνας :-D τελευταίοι θα τον καταπατήσουν στα μπουζούκια και θα' μαστε όλοι ευχαριστημένοι ;)

Κροκόδειλε.

Ναι αυτή την δουλειά πρέπει να κάνεις.

Όχι μόνο εσύ. Όλοι όσοι κόπτεστε για το πόσο ενοχλητικός είναι ο καπνός.

Το σεβασμό προς τους άλλους δεν τον έχεις από γεννησιμιού σου. Στον μαθαίνουν. Αν λοιπόν σου κάτσουν τρια γαϊδούρια δίπλα σου που δεν τον έχουν μάθει, οφείλεις σαν πολίτης κατά τι ανώτερός τους να τους τον μάθεις.

Εσύ και ο καθένας που βλέπει κάτι λάθος.

Αλλά είπαμε, θα κάθομαι να κάνω αυτή τη δουλειά, ή θα κάτσω να τσακώνομαι. Ναι ρε φίλε. Να το κάνεις. Γιατί όχι δηλαδή; 1-5-10-100. Κι ας σε πουν και μαλάκα.

Όσο για το πλοίο που είπα, ναι δεν έχει λογική η αντίδραση που παρέθεσα. Ωραία δεν είναι σίγουρα. Είναι όμως δείγμα του γεγονότος ότι υπάρχουν κάποιοι που σέβονται, δίνουν το παράδειγμα, κι ακόμη και τα γαϊδούρια που σίγουρα θα υπάρχουν ανάμεσα, συμμορφώνονται.

Ντινάρα, επειδή μάλλον το μισό μου ποστ διάβασες, γνωρίζω από πρώτο χέρι την κατάσταση προ νόμου στα πλοία, αλλά και μετά νόμου. την παρέθεσα εξάλλου.

Στα παπάργια σου την έγραψες.

Όσο για τους ρουφιάνους - καταδότες, ευχαριστώ πολύ, τα 'χω διαβάσει ήδη, όπως και τα ποστ εδώ μέσα, όπου κάποιοι παραλληλίζουν εαυτούς με αυτή τη συνομοταξία ανθρώπων, στα οποία μάλλον δεν έδωσες τη δέουσα σημασία.

Δεν με ενοχλεί ο νόμος. Αυτόν θα τον σεβαστώ. Με ενοχλεί η αντίδρασή σας.

εχεις μια μανια στο τρολαρισμα ε?

αχαχαχαχα με έκανες και γέλασα... Το οτι τρολάρει ο Lucifer σε μάρανε; Αφου το thread έχει καταντήσεις κατάλληλο μόνο για όσους έχουν την νοημοσύνη ενός troll.

Και αν νομίζεται οτι προσβάλω κανέναν, ξανασκεφτείτε το... και σταματήστε να γράφεται @##@!!@#!@ ξανα και ξανα...

καλά ακόμα δε βαρεθήκατε? ήδη τον έχουν κάνει γαργάρα το νόμο στα κεντρικά νοσοκομεία της αθήνας :-D τελευταίοι θα τον καταπατήσουν στα μπουζούκια και θα' μαστε όλοι ευχαριστημένοι ;)

Να βαρεθουμε ? Και πως θα την βγαλουμε χωρις μια τζουρα αντιπαραθεσης ? :fear:

Ωστε ετσι στα νοσοκομεια ε ? Καλα κανω και δεν παω , πολυ ανθυγιεινος ο χωρος ! :lol:

Παντως μετα απο τοσες δεκαδες σελιδες αντιπαραθεσης, αν τελικα ναυαγησει ο νομος ως προς την αρχικη του αυστηροτητα, νιωθω οτι θα' θελα να βρω τον kirileman και τον krokodilo, απλα και μονο για να τους κανω τις χειρονομιες ζηλειας που καναμε πιτσιρικια οταν ειχαμε εμεις κατι, και δεν ειχαν τα αλλα παιδια :-).

Καλά στα νοσοκομεία πάντα υπάρχει η κουζίνα προσωπικού με τα 4 τασάκια.

Κι εκεί πάνω;;;

Εdit: Στο καθημερινό μου δρομολόγιο για τη δουλειά μου, είδα αφίσα των Αυτόνομων, με σύμβολο επανάστασης το τσιγάρο. Ότι κινείται, πυροβολείται...

αχαχαχαχα με έκανες και γέλασα... Το οτι τρολάρει ο Lucifer σε μάρανε; Αφου το thread έχει καταντήσεις κατάλληλο μόνο για όσους έχουν την νοημοσύνη ενός troll.

Και αν νομίζεται οτι προσβάλω κανέναν, ξανασκεφτείτε το... και σταματήστε να γράφεται @##@!!@#!@ ξανα και ξανα...

ε τοτε αφου ξεφτυλιστηκε το τοπικ να αρχισουμε να βριζομαστε κιολας?

να ξερω να πατησω το κουμπι με τις χριστοπαναγιες:lol:

αμα σε καποιον δεν αρεσει η φυσιολογικη συζητηση ας μη γραφει

υποτιθεται ειμαστε 2 level πανω απο το επιπεδο του ηλιθιου νεοελληνα..

Παντως μετα απο τοσες δεκαδες σελιδες αντιπαραθεσης, αν τελικα ναυαγησει ο νομος ως προς την αρχικη του αυστηροτητα, νιωθω οτι θα' θελα να βρω τον kirileman και τον krokodilo, απλα και μονο για να τους κανω τις χειρονομιες ζηλειας που καναμε πιτσιρικια οταν ειχαμε εμεις κατι, και δεν ειχαν τα αλλα παιδια :-).

Αν συμβεί αυτό, όποιος από εσάς ξαναδιαμαρτυρηθεί που τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα, θα έχει από μένα μια άλλη χειρονομία...

Αν συμβεί αυτό, όποιος από εσάς ξαναδιαμαρτυρηθεί που τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα, θα έχει από μένα μια άλλη χειρονομία...

Οσο ξερω οτι υπηρχε νομος, ο οποιος λειτουργει μια χαρα σε αλλες χωρες, αλλα στην ελλαδα δεν ξεκινησε καν, και παρολα αυτα τον βγαλατε ανικανο και ανεφαρμοστο (πως λεει η παροιμια "Ακομη δε γεννηθηκε Γιαννη το βαφτισαμε"), κανεις δεν μπορει να μου πει να μην διαμαρτηρηθω.

Δε ζητησε κανεις ανομια, ολοι ζητουν το αυτονοητο, αλλα δυστυχως εχετε μουλαρωσει, βαλατε κοντρα και τα ποδια κατω, και απλα αντιδρατε για να νιωσετε δικαιωση για ολα αυτα που (απο το χαζο σας το κεφαλι), περασατε τοσα χρονια απο τους καπνιστες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...