Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ που δεν καπνίζω,δεν θα πάω αναγκαστικά σε χώρο που καπνίζουν... μπορώ κάλλιστα να βρώ τον κατάλληλο προς εμένα κλειστό δημόσιο χώρο,δεν θα χαλαστώ και δεν θα την χαλάσω...το ίδιο και με τον άλλον που καπνίζει και θέλει να είναι μαζί μου ή θα σεβαστεί την δική μου θέληση,αν την εκδηλώσω,να μην καπνίζει σε αυτόν τον χώρο ή δεν θα βρίσκεται μαζί μου ...τόσο απλά ...

Ναι, απλώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν χώροι μη-καπνιστών. Οπότε δε θα πήγαινες σε κανένα κλειστό δημόσιο χώρο, εκτός αν τη βρίσκεις να πίνεις τη μπυρίτσα σου στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πάντως οι πρώτες λέσχες καπνιστών ξεκίνησαν να γίνονται απο όσο διάβασα

Να μπω μέσα να δηλώσω αντικαπνιστής και να τους πω να τα σβήσουν; Δώσε διευθύνσεις να γνωρίζουμε που θα πάμε να κάνουμε σπάσιμο (παλιότερα πηγαίναν στους γαμηστρώνες για σπάσιμο..τώρα στης λέσχες:Ρ)

Δημοσ.

Από τότε που απαγορεύτηκε το κάπνισμα εντός των εσωτερικών χώρων του πλοίου, εντελώς όμως, κι όχι από αριστερά καπνιστές, από δεξιά μη καπνιστές, δεν έχω δει άνθρωπο που να μην σεβόταν το γεγονός ότι αυτό το πράγμα απαγορεύεται εδώ μέσα.

Όλοι έξω. Όλοι τον σέβονται. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς; Φυσικά και μπορούν. Αντίδραση, τσιγάρο όλοι μέσα.

Φυσικα και μπορουν? Μπορουν να ειναι παρανομοι ε? Ωραια λογικη.

Πόσο δύσκολο είναι ρε μπούστη μου να μιλήσεις;

Δε θες να χαλάσεις τη διάθεση σου;

Μα γιατί να τη χαλάσεις; Εσύ κάνεις το σωστό ρε ζωάδι όταν τη λες στον άλλο που δε σέβεται κάτι. Να νιώθεις υπερήφανος που είχες το σθένος και πριν τον καινούριο νόμο να την πεις σε κάποιον που δε σεβόταν τους γύρω του.

Καφετερια.

Ερχεται ενας και καπνιζει. Αφιερωνω 3 δευτερολεπτα και του λεω σταμάτα.

Σταματά.

Ερχεται αλλος απο διπλα και του λεω σταμάτα.

Σταματά και αυτος.

Ερχεται αλλος και του λεω σταμάτα.

Εεεεεεεε αυτη τη δουλεια θα κανω?

Και αν καποιος ή καποιοι απο αυτους πουνε οχι ρε φιλε σε πειραζει δηλαδη ενα τσιγαρο? Ναι με πειραζει του απαντω. Ε εισαι κομπλεξικος τι να σου πω μου λεει! Ή αντι για κομπλεξικος μου λεει μ@λ@κας.

Ειναι αυτη λογικη τωρα εγω να καθομαι να τσακωνομαι με τον καθενα?? Και μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι τετοιοι που θα αντιδρασουν.

αν και είμαι αντικαπνίστρια ομολογώ πως δεν πέφτω από τα σύννεφα με την πολεμική των επιχειρημάτων που καταθέτεις...

δεν αναγνωρίζω ως άνθρωπος τους νόμους που δημιουργούνται από καμμία εξουσία...

Σκασιλα μου τι αναγνωριζεις και τι οχι.

Αμα δεν σου αρεσει αυτη η κοινωνια με τους νόμους της ΚΑΙ αφου δεν τους αναγνωριζεις κιολας, σταμάτα να συμμετεχεις σε αυτην την κοινωνια και να ζεις παρασιτικα.

Γιατι εμεις προσπαθουμε να τηρουμε τους νόμους και να ζουμε μεσα σε αυτην ενω εσυ τα γραφεις ολα στα παλια σου τα παπουτσια καταπατωντας ολα τα δικαιωματα μας, ενω ταυτοχρονα ωφελεισαι απο τα αγαθα που προσφερει η κοινωνια χαριν στους νόμους της, και μας δινεις και συμβουλες και απο πανω!:mad:

Σιγα μην κατσω να κανω συζητηση με καποιον που ζει σε ψευδαισθησεις και σε εναν κοσμο φαντασιας, ουτοπικο.

καθιστά πολίτες σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας απαγορεύοντας τους την είσοδο σε δημόσιους χώρους συνεύρεσης λόγω της συνήθειά τους, η οποία είναι με τους νόμους τους νόμιμη,ρατσιστικός ως εκ τούτου ...

Οχι. Δεν ειναι με τους νόμους τους(εσυ εισαι απο εξω ε? Δεν πεφτεις στο επιπεδο να ψηφισεις. Μονο οι χαζοι το κανουν ε? Και αυτοι" οι "κακοι" ειναι πολυ κακοι ε? Και εναντιον μας ολοι ε? Τι φαντασιοπληξια θεε μου.) νομιμη.

Νομιμο ειναι το να αγοραζεις τσιγαρα.

Νομιμο ειναι το καπνισμα στους εξωτερικους χωρους.

Δεν ειναι νομιμο στους κλειστους δημοσιους χωρους.

Που ειναι λοιπον η αντιφαησ που προσπαθησες να δημιιουργησεις?;)

και η δυνατότητα αυτορύθμισης ακόμα ακόμα και κάτω από το πρίσμα του καπιταλισμού ,πετιέται σαν άχρηστος μοχλός μέσα στην κοινωνία...

Αυτορυθμιση my ass. Τα εχουμε ξαναπει αυτα περι αυτορυθμισης στο παρον τοπικ νομιζω.

Πληρης βλακεια σαν βαση για την δημιουργια μιας ευρυθμης κοινωνιας.

γιατί μόνο έτσι λύνονται δίκαια και σε καθεστώς ισότητας όλες οι δυσλειτουργίες μιας ελεύθεης κοινωνίας...

Ναι θεωρητικα. Και στο μικρο σπιτι στο λιβαδι ετσι λυνονταν ολα. Θελω το μισο κουλουρι σου. Ωωωω ναιιιιι φυσικαααα παρε!

Το μικρο σπιτι στο λιβαδι ξεχνα το ομως. Μια παπαρια και μιση ειναι.;)

μιλάω για αυτορύθμιση σε καθεστώς δικαιοσύνης και ισότητας... ας δείξει η κοινωνία το πρόσωπό της,αν το κεφάλι της πονέσει δεν πρέπει αναγκαστικά και να της το κόψουμε...

το ότι δεν μπορέσαμε ακόμη να τον κατεβάσουμε δεν σημαίνει πως θα πάμε με τα νερά του επειδή θέλει ντε και καλά να αλλάξει πρόσωπο μόνος του...

οπότε μιλάω για δυνατότητα επιλογής στον καθένα/καθεμιά...

Ωραια ολα αυτα. Κατι που να γινεται εχεις να πεις?

• Moderators
Δημοσ.
Να μπω μέσα να δηλώσω αντικαπνιστής και να τους πω να τα σβήσουν; Δώσε διευθύνσεις να γνωρίζουμε που θα πάμε να κάνουμε σπάσιμο (παλιότερα πηγαίναν στους γαμηστρώνες για σπάσιμο..τώρα στης λέσχες:Ρ)

Οι λέσχες δεν είναι δημόσιοι χώροι, όπως οι καφετέριες.

Οπότε μην κάνεις χαρές. :P

Δημοσ.
Και εγώ ερωτώ: Είναι τόσο δύσκολο να βγείτε έξω για τσιγάρο;

:lol:

Και γω απαντώ : Απίστευτα δύσκολο ναι. Αυτό θα το κάνουμε οταν θα χρειαστεί, (σε εστιατόρια, νοσοκομεία, δημοσιες υπηρεσίες κλπ κλπ), στο μπαράκι όμως, θέλουμε να καπνίζουμε εκεί που έχουμε τα πατατάκια και τις μπύρες μας.

Δημοσ.
Μα δε καταλαβαίνεις ότι κάνεις κακό στην υγεία ΜΟΥ;;;;;;;;; εεεεεεεεεεεεεεε; :mad:

Oχι, δεν το καταλαβαίνω, αλλά απο την άλλη αν νιώθεις οτι βλάπτεται η υγεία σου, πάρε ντεπόν και κουκουλώσου στο κρεβάτι σου να μην συναχωθείς.

Δημοσ.
Μα δε καταλαβαίνεις ότι κάνεις κακό στην υγεία ΜΟΥ;;;;;;;;; εεεεεεεεεεεεεεε; :mad:

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας σκεφτούμε και λίγο και τους εαυτούς μας. (ΑΡΚΑΣ (τμ)

Δημοσ.
Κατι που να γινεται εχεις να πεις?
θα σου γράψω κάτι που γίνεται ακριβώς

"Ο Φώκεας Επειός, με την συμβουλή της Παλλάδας, έφτιαξε τον Ξύλινο Ίππο και το κούφωμα του μέσα το γέμισε με οπλισμένους.

Έτσι το έμπασε στην Τροία, σαν αφιέρωμα φριχτής καταστροφής.

Κι όλες οι γενιές που θα έρθουν θα τον λένε Δούρειο Ίππο,

αφού μέσα στα σπλάχνα του είχε κρυμμένα δόρατα.

Τώρα τα άλση είναι ρημαγμένα, τώρα μια πλημμύρα από αίμα τρέχει στα ανάκτορα των Θεών. Ο Πρίαμος έπεσε σφαγμένος στο βωμό του προστάτη Δια.

Κι οι Αχαιοί φορτώνουν στα καράβια τους τα μεγάλα αποθέματα του χρυσαφιού της Τροίας και τα λάφυρα από την Φρυγία. "

Δημοσ.

Καλά θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε. Θα σας μουρλάνω στις καταγγελίες. Θα ανοίξω το γκουανταναμο. Θα σας δείρω άγρια παλιο λεπροί καρκινιάριδες. Σας εξουσιάζει ένα πραγματάκι 10 πόντους. ΟΥΥΥΥ. 667

Δημοσ.

To πληκτρολόγιο το καθαρίζεις sly ή είναι γεμάτο μικρόβια;;;;;;

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΕΡΑ;;;;

ΕΕΕΕΕΕ;

Σεβαστείτε επιτέλους,γαιδούρια

Ορίστε η έρευνα

http://skinflicks.blogspot.com/2008/05/department-of-stupid-scientific.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...